Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ τα φιλαράκια .Επιστροφή απο μια καταπληκτική διαδρομή,μέσα απο φασσοτόπια του παρελθόντος , εξωτική βλάστηση και πάνω απο το ποτάμι και τα βαθιά γαλαζοπράσινα νερά του.
Ηταν προπόνηση για την ολοήμερη ανάβαση ,του Τζουμέρκου, της Τετάρτης .
Φωτορεπορυάζ θα ακολουθήσει αλλά δεν ξέρω πότε.
Σήμερα είναι η πιο ζεστή μέρα του μήνα με 31 βαθμούς αλλά με αρκετό δροσερό αεράκι που σε κάνει να νοιώθεις πολύ καλά.Ειδικά κατω απο τον πλάτανο. Ομως παρ όλα αυτά ........

σήμερα το μενού εχει μπούτι προβατο ,κοκκινιστό και μπύρες......
Ακούς Χρύσανθε ; .sarcastic.
Ταιριάζουμε πολυ ρε φιλαράκι.well done.

Αφού εχτές αλάλιασα την οικογένεια στα χλμ (240) και τους γύρισα σε παραλίες στη Κεντρική-Νότια Εύβοια......αφού ξεχάστηκα στο δρόμο και τους πήγαινα σε δημοφιλή καρτέρια τσίχλας .sarcastic.....τους γύρισα πίσω στις 23.00

Για κάποιο λόγο σήμερα τα κορίτσια σέρνονται και δεν σηκώνονται απο τον καναπέ...φτιάχνω λοιπόν κοτόπουλο με πατάτες του θείου από την Εύβοια και με μια γενναία δόση λεμονόχορτου από το ίδιο μποστάνι.....μια Βεργίνα πήρε θεση στον καταψύκτη για να συνοδεύσει το μεσημεριανό...
Καλή Κυριακή σε όλους όπου κι αν είστε

http://enandro.gr/2014-07-08-16-03-59/2482-στην-άνδρο-ο-καραμανλής-προβλέπει-καυτό-πολιτικό-αύγουστο.html υψηλά πρόσωπα έχουν αφιχθεί στο νησί.. Αναμενω γευστική επίσκεψη... Σύντομα ρεπορτάζ
Δημητρη αγοραστε ενα μεγαλο κοκκινο χαλι να στρωσετε με ροδοπέταλα..
Και κάμποσες καραμπίνες γύρω γύρω για μπαλωθιές..
Το νησί σώθηκε...ha ha ha..victory..,,,,,..buy buy.
ΥΓ Το ίδιο θα σου έλεγα για οποιοδήποτε πολιτικό..

Μαζί σου κ εγώ...τζίρο το μαγαζί να κάνει γιατί τρώει κ πολύ;)

Καλησπερα Παλικαρια ;)
Μετα το χθεσινο φαγοποτι ειπαμε σημερα να αλλαξουμε μενου
Ψηστη και ψησταρια .bbq.ffff.beer..seveys.

iwmzb9.jpg

Καλη Κυριακη σε ολους .well done.

Πριν λίγο συναντηθήκαμε και τα ειπαμε με τον Διονύση(dionisis) και την σύζυγο του,στην παρεα είχαμε κ ένα γλυκύτατο κοκερακι..:)
Χάρηκα ιδιαίτερα για την γνωριμια και ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε!!.shake hands.
ΥΓ Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα τον Μάκη και Τζιμη-τσαπ...shake.
Που ξέρετε μπορεί κάποτε να συναντηθούμε και εμείς..:)
Σας χαιρομαι ρε μαγκες! Ειστε ωραιοι.. Τελικά μποτει το κυνηγι να ειναι πάθος και καμια φορα να μας φτανει στην υπερβολη, αλλα ειναι και μια πολυ καλη αφορμή να κανουμε νεες φιλιες.
Ειναι πολυ ομορφο ενα φορουμ να μοιραζει γνώση, εμπειρίες και φιλιες!
Σημερα το προγραμμα έχει καθαρισμο του οπλου μετα απο πολυυυ καιρό.. Θα .shake hands.

Για οποινδήποτε μπορει ,αλλά για αυτούς που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν τον τόπο υπισχόμενοι απογειώσεις,αξιολρατείες κλπ όπως απαξιώνοντας και εξευτιλίζοντας και για πρωτη φορά την λέξη μετερύθμιση ,αξίζει κάτι παραπάνω .
Τώρα το παιδοβούβαλο άρχισε τους χρησμούς.
Δεν πάει να φαει καμιά προβατίνα να συνέλθει λέω εγώ......

Σας χαιρομαι ρε μαγκες! Ειστε ωραιοι.. Τελικά μποτει το κυνηγι να ειναι πάθος και καμια φορα να μας φτανει στην υπερβολη, αλλα ειναι και μια πολυ καλη αφορμή να κανουμε νεες φιλιες.
Ειναι πολυ ομορφο ενα φορουμ να μοιραζει γνώση, εμπειρίες και φιλιες!
Σημερα το προγραμμα έχει καθαρισμο του οπλου μετα απο πολυυυ καιρό.. Θα .shake hands.
Σειρα σου να έρθεις απο το νησί Απόστολε..Μην νομίζεις ότι ξεχνάω..:D

Για οποινδήποτε μπορει ,αλλά για αυτούς που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν τον τόπο υπισχόμενοι απογειώσεις,αξιολρατείες κλπ όπως απαξιώνοντας και εξευτιλίζοντας και για πρωτη φορά την λέξη μετερύθμιση ,αξίζει κάτι παραπάνω .
Τώρα το παιδοβούβαλο άρχισε τους χρησμούς.
Δεν πάει να φαει καμιά προβατίνα να συνέλθει λέω εγώ......
Αυτό θα κάνει.sarcastic.

Αυτό θα κάνει.sarcastic.
Το ξέρω.Οταν τον έφερε ο Παπούλιας σαν πρόεδρος δημοκρατίας στα Γιάννενα δεν βρίσκαμε πρόβατο να φάμε.Ούτε λύκος να ήταν .
.sarcastic.
Μετά του άρεσε και ερχόταν συνεχεια στην Πωγωνιανή και κατασπάραζε τα συμπαθή τετράποδα.

Σειρα σου να έρθεις απο το νησί Απόστολε..Μην νομίζεις ότι ξεχνάω..:D
Φίλε Τασο, μακάρι να ερθουν βολικά τα πράγματα και να έρθω κάποια στιγμη. Κατι ειχα στο μυαλό μου για φετος μιας και ειναι το φιλαρακι μου απο κει αλλα τελικά δεν βόλεψε.. Εννοείται πως οταν έρθω θα είσαι απο τους πρώτους που θα πάρω τηλ !!

Επιστρφη απο ταβερνα οικογενειακως με τους γονεις μου και την μια ανιψια μου απο Σαλονικα. Γιορτασαμε για την προχθεσινη τριπλη γιορτη που ειχαμε!
Χαιρομαι πολυ που διαβαζω για συναντησεις και φιλιες μεταξυ Ανθρωπων του φορουμ! .shake.
Τζιμαρα καλο κουραγιο φιλε για να απολαυσεις τον χειμωνα! .well done.

Μόλις γύρισα από μεγάλη βόλτα στο νησί.
Συναντηθηκα και με τον Τασο , επιβεβαιώνω και εγώ αυτό που γνωρίζουμε ολοι μας.
Ο Τάσος είναι απο τα καλύτερα παιδιά του φορουμ. :)

Σήμερα εχει βραδινό μπανακι.
Η Σπίθα εχει μπει κανονικα σε τουριστικους ρυθμούς. Κάθεται κάτω απο την ομπρέλα και μολις ζεσταθεί φεύγει μόνη της και βουτάει στην θάλασσα :eek:

Status
Not open for further replies.
Back