Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόλις γύρισα από μεγάλη βόλτα στο νησί.
Συναντηθηκα και με τον Τασο , επιβεβαιώνω και εγώ αυτό που γνωρίζουμε ολοι μας.
Ο Τάσος είναι απο τα καλύτερα παιδιά του φορουμ. :)

Σήμερα εχει βραδινό μπανακι.
Η Σπίθα εχει μπει κανονικα σε τουριστικους ρυθμούς. Κάθεται κάτω απο την ομπρέλα και μολις ζεσταθεί φεύγει μόνη της και βουτάει στην θάλασσα :eek:

Και μένα το πρόγραμμα αυτό λέει για σήμερα. Βραδινό μπάνιο μετά από πολύ καιρό. Περιμένω ένα φίλο να τελειώσει στις 8 με μια δουλειά και φεύγουμε για μπανάκι μέχρι όσο πάρει!

Καλησπέρα στην αγαπητή παρέα.:)

ποιος ο τασος? αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο μας καλωπιανει για να μαθενει τι φυσιγγια γουσταρουμε..... χαχαχα.
Τωρα να έρθω Καρδίτσα θα σου σιαξω την γούνα..
Δεν θα σου αφήσω μύτη για μύτη..
Έμαθα ότι περνάνε πολλές το σούρουπο...yelling..yelling.

Μέχρι που πήγατε Διονυση?
Φεύγοντας από Κατελειο κάτσαμε για μπανακι εξω απο την Σκάλα.
Μετά περάσαμε απο Πόρο και μετα Σαμη οπου εξω απο τον Καραβομυλο σταματησαμε για να παρουμε ελιές μέλι και ρίγανη.
Μετα ειχε κατσικακι αγριο με πατατες σε ξυλοφουρνο σε ταβερνακι του χωριου μας στα Διβαρατα :)

Καλησπερες σε ολο τον κοσμο.

Καλησπερα στη ωραιότερη παρέα του κόσμου. Πριν λίγο επιστρεψαμε από θάλασσα και αμέσως πέρασα να καλησπερισω. Μαζεψαμε ήλιο για όλη τη βδομάδα, παίξαμε με τον πιτσιρικά μιας και όλη την εβδομάδα μ'εχει ψιλοχανει με τη δουλειά και γενικα χαλαρωσαμε και περάσαμε οικογενειακά. Βγαλαμε και γαι τη συζηγο 7-8 αχινούς που τους έχει αδυναμία και με λάδι λεμόνι και ψωμάκι τους φχαριστηθηκε. Το βραδακι είμαστε πάλι για εξόδου, η σχολή καράτε του μικρού κάνει πάρτι μιας και κλείνει τον Αυγουστο και ο δάσκαλος ( και συγκηνυγος μου σε πολλά κυνήγια μπεκάτσας) θέλει μας ευχαριστήσει για τη στήριξη και εμείς για τις αξίες που μαθαίνει στα παιδιά μας.
photo storage
upload images free

Καλησπερίζω την παρέα!
Διαβάζω και χαίρομαι τις συναντήσεις φίλων στην Κεφαλλονιά...
Μπράβο, αυτα είναι τα ωραία!!!

αργοτερα περιμενω επισκεψεις καθως η κορη και ο γιος εχουνε γενεθλια σημερα και αυριο και εχουμε εκπληξεις για την παρτη τους
Ευριπίδη Πολύχρονα και να τα χαίρεσαι με υγεία φίλε!!!!
Το τριτο ομως ηρθε εντελως απρογραμματιστα κ Πρωτα Ο Θεός γεννιέται στην εναρξη του λαγου.
Χρύσανθε η ώρα η καλή!!!!

Έχεις δίκιο αδερφέ, δεν με βλέπεις να λέω τίποτα για την έναρξη γιατί έναρξη χωρίς ηλιόσπορα για μένα δεν νοείται. Βόρεια δεν μπορώ να ανέβω, οπότε πρώτα ο Θεός, κάπου εκεί έξω θα με βρει το ξημέρωμα της έναρξης με αδερφικούς φίλους, ελπίζοντας να κάνουμε 2-3 τουφεκιές στην αγαπημένη μας σπαθάτη σιλουέτα.
Σημασία έχει φίλε να σε βρει εκεί έξω η αυγή της έναρξης...
Αυτές οι 2-3 ντουφεκιές με αδελφικούς φίλους έχουνε, τις περισσότερες φορές, μεγαλύτερη αξία από ένα κουτί φυσίγγια σ' ενα ηλιόσπορο της Βόρειας Ελλάδας, που θα κανεις μόνος σου ή με μια αδιάφορη παρέα...

Οσο αφορά αυτό που περιγραφείς...
Έχουμε κατά καιρούς λίγο-πολύ όλοι μας εξάρει την σημασία ετούτου εδώ του τόπου, προσπαθώντας να περιγράψουμε τις ανθρώπινες σχέσεις, τις φιλίες, τις παρέες κτλ που έχουν δημιουργηθεί, με αφορμή κάποιο τραπέζι, μια κυνηγητική εκδρομή, μια επίσκεψη, μια συνάντηση κτλ. Αυτό όμως που μου συνέβη σήμερα δεν ξέρω αν έχει προηγούμενο και θέλω να το αναφέρω για να αντιληφθούμε το μέγεθος της σημασίας του να είσαι Ανθρωπος.
Σε μια κουβέντα που αναπτύχθηκε το πρωί σε αυτό εδώ το θέμα και απάντησα σε κάποιον συνάδελφο ότι δεν είμαι και πολύ "ζεστός" με την έναρξη γιατί την έναρξη του τρυγονιού έχω μάθει να την αντιλαμβάνομαι γενικά μόνο στα ηλιόσπορα του Βορρά, κάποιο μέλος προφανώς αντιλαμβανόμενο λάθος τα γραφόμενά μου, μου έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα. Να σημειώσω ότι με τον άνθρωπο αυτόν ουδέποτε έχουμε συναντηθεί ή μιλήσει στο τηλέφωνο, πέραν από την ανταλλαγή κάποιων ελάχιστων δημόσιων μηνυμάτων. Ο Άνθρωπος αυτός, διαβάζοντας ότι εδώ και αρκετό καιρό παλεύω με το τέρας της ανεργίας και θεωρώντας από τα γραφόμενα μου ότι δεν μπορώ να ανέβω Βόρεια γιατί δεν μπορώ να βγάλω άδεια για οικονομικούς λόγους, με παρακάλεσε πρώτον να μην προσβληθώ από τα γραφόμενα του και δεύτερον μου ζήτησε να δεχθώ την οικονομική του βοήθεια ώστε να μπορέσω να βγάλω την άδεια που χρειάζεται και να βρεθώ στα μέρη που αγαπώ. Το άγχος που πήγαζε από το μήνυμα του για το ενδεχόμενο να τον παρεξηγήσω και να το πάρω προσβλητικά ήταν πολύ μεγάλο. Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα αποσβολωμένος, μην μπορώντας να ορίσω εκείνη την ώρα τα συναισθήματα μου. Από την μια μου βγήκε ένα χαμόγελο για την παρεξήγηση του νοήματος των γραφομένων, από την άλλη μου ανέβηκε ένας κόμπος στον λαιμό, σκεπτόμενος ότι υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι.
Μου ζήτησε να του υποσχεθώ ότι δεν θα αναφέρω σε κανέναν το όνομα του και για να σας περιγράψω το περιστατικό, πήρα πρώτα την άδεια του αφού του εξήγησα ότι δεν είχα κάποιον σκοπό να αναφέρω ποιος είναι, απλά ένοιωσα την ανάγκη να το δημοσιοποιήσω. Όπως του εξήγησα ότι η λέξη "ευχαριστώ" για αυτή του την κίνηση, είναι άχρηστη και πολύ μικρή στα δικά μου μάτια για αυτό που προσπάθησε να κάνει. Να σημειωθεί ότι είναι ένας άνθρωπος μεροκαματιάρης που παλεύει να μεγαλώσει τα παιδιά του. Από την άλλη πάλι σκέφτομαι πως αν δεν ήταν τέτοιος, πως θα ήταν δυνατόν να προβεί σε αυτήν την κίνηση.
Απευθυνόμενος λοιπόν σε όλους αυτούς τους πολλούς που μας επισκέπτονται και μας διαβάζουν καθημερινά, θέλω να τους παροτρύνω να μπουν ενεργά στις τάξεις του HL και να δραστηριοποιηθούν μέσα σε αυτήν την κοινότητα γιατί πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσουν με το Α ... κεφαλαίο.
...αν ''τολμήσω'' να το σχολιάσω και να το διανθίσω με ωραίες λέξεις και επαίνους, θα χάσει την αξία και την μαγεία του...
Να του πω μόνο ένα ΜΠΡΑΒΟ και οτι νιώθω περήφανος που ανήκει στην κυν. οικογένεια και την παρέα του ΗL!!!!!

Καλησπερα στη ωραιότερη παρέα του κόσμου. Πριν λίγο επιστρεψαμε από θάλασσα και αμέσως πέρασα να καλησπερισω. Μαζεψαμε ήλιο για όλη τη βδομάδα, παίξαμε με τον πιτσιρικά μιας και όλη την εβδομάδα μ'εχει ψιλοχανει με τη δουλειά και γενικα χαλαρωσαμε και περάσαμε οικογενειακά. Βγαλαμε και γαι τη συζηγο 7-8 αχινούς που τους έχει αδυναμία και με λάδι λεμόνι και ψωμάκι τους φχαριστηθηκε. Το βραδακι είμαστε πάλι για εξόδου, η σχολή καράτε του μικρού κάνει πάρτι μιας και κλείνει τον Αυγουστο και ο δάσκαλος ( και συγκηνυγος μου σε πολλά κυνήγια μπεκάτσας) θέλει μας ευχαριστήσει για τη στήριξη και εμείς για τις αξίες που μαθαίνει στα παιδιά μας.
photo storage
upload images free
A ρε Γιάννη αυτα είναι gourmet πιάτα!!!!
Εστω και σε ταπεράκι.....sarcastic.

A ρε Γιάννη αυτα είναι gourmet πιάτα!!!!
Εστω και σε ταπεράκι.....sarcastic.
Γεια σου Πίπη μου. Άσε φίλε τα γκουρμέ, δεν είναι για μας, μία φορά πήγα εδώ σ'ενα ξακουστό και πανάκριβο γκουρμέ εστιατόριο και εφυγα νηστικός. Μετά χτύπησα 2 πιτογυρα από του Μπούζη και ήρθα στα ίσια μου. .sarcastic.

Άσε φίλε τα γκουρμέ, δεν είναι για μας, μία φορά πήγα εδώ σ'ενα ξακουστό και πανάκριβο γκουρμέ εστιατόριο και εφυγα νηστικός. Μετά χτύπησα 2 πιτογυρα από του Μπούζη και ήρθα στα ίσια μου. .sarcastic.
.very happy.
Την έχω πατήσει και εγώ έτσι .
'Εφυγα από εστιατόριο σούσι και πήγα αμέσως σε ταβέρνα για να έρθω στα ίσα μου.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back