Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους...:)
Καλα να περασετε οσοι ετοιμαζονται να αδειευσουν η αδειευουν ηδη....well done.
Εγω δεν κλεινω καθολου τωρα, οι αδειες θα μπουν Σεπτεμβρη, Νοεμβρη, Δεκεμβρη, Γεναρη αντε κ μεχρι Φλεβαρη το πολυ, μην ειμαστε κ υπερβολικοι... .ha ha ha.
Τωρα ετσι κ αλλιως χαλαρα ειναι στη δουλεια, θαλασσα διπλα εχουμε, θα ερθουν κ φιλοι Καλαματα, μια χαρα θα περασει ο μηνας...

καλημέρα σας φίλοι μου καλοί
σήμερις τ απόγευμα αναχωρούμε με την κυρά μου για 3ημερο εις νήσον Ανδρου
έχωμεν κλείσει δωμάτιο 100 μέτρα από την θαλασσα στην <<βίλα Τζίμης>>
ναι ο καλός μου γείτονας συγκυνηγός οδηγός μου και αδελφικός μου φίλος θα μας φιλοξενήσει
ξεκούραση λοιπόν όλη μέρα και τα βράδια στην ταβέρνα του <<Κόσση>> πεθερού του Τζίμη που είναι η καλύτερη της Άνδρου .congrats.
φωτό όταν με το καλό επιστρέψουμε :)

.buy buy..buy buy..buy buy. Επειγόντως έκτακτο ανακοινωθέν προς τσοπαναρέους και ταβερνιάρηδες.
Μετά την Κόνιτσα ο "λύκος" θα χτυπήσει και την Ανδρο ..buy buy.

Last edited:
Καλά να περάσετε φίλε! Χαιρετίσματα στον Τζιμάρα! Είστε άρχοντες! Φιλίες... .well done.

Μύρο προηγείται η Κομοτηνή φίλε... :)

Καλημέρα σας

Λαθος προηγειτε η κυπρος.;)
Ειναι κατήφορο εξαλου .
Σε εσενα ειναι ανηφορο .yelling.

Μην μαλώνεται αδελφοί.Οπου υπάρχουν τα πιο παχιά και πιο πολλα κοπάδια εκει θα παει πρώτα.Να παραουσιάσετε εργασίες με φωτογραφίες των ζώων και των τσοπαναρέων.Τι τροφή τα ταίζουν και που σταλίζουν.

Καλο μεσημερι σε ολους! Δουλεια σημερα το πρωι αλλα το απογευμα εχει Φαλασσαρνα beach για μπανακι και ρακετα εννοειται,μπορει να παιξει και καμια κακκαβια προς Σφηναρι μερια πιο αργα...Μακη καλα να περασετε στο νησι!

Καλο μεσημερι σε ολους! Δουλεια σημερα το πρωι αλλα το απογευμα εχει Φαλασσαρνα beach για μπανακι και ρακετα εννοειται,μπορει να παιξει και καμια κακκαβια προς Σφηναρι μερια πιο αργα...Μακη καλα να περασετε στο νησι!
στειλε λιγο κακαβια και σε μας. ρε τι μας εφτιαξες πρωι πρωι

μπορει να παιξει και καμια κακκαβια προς Σφηναρι μερια πιο αργα.
Ω ρε φίλε γιατί το είπες αυτό τώρα !!!!.eat.

Ρε ρεμάλια μην πειράζετε τον Μάκη , εμένα μου είπε ότι δεν θα πλακωθεί στα ψητά και στα πιώματα αλλά θα κάνει φυσική ζωή.
Με ρώταγε αν έχει η Άνδρος πλαζ γυμνιστών .asking.

Status
Not open for further replies.
Back