Εδώ διαφωνώ! Με το βάρος του αποχωρισμού, ο γυρισμός πρέπει να είναι εύκολος...Λαθος προηγειτε η κυπρος.
Ειναι κατήφορο εξαλου .
Σε εσενα ειναι ανηφορο![]()
![yelling .yelling. .yelling.](/forums/data/assets/smilies/tongue.gif)
Πλάκα-πλάκα και εσένα σε περιμένω εδώ κάποια στιγμή... μη ξεχνιόμαστε...
![my man .my man. .my man.](/forums/data/assets/smilies/eye.gif)
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Εδώ διαφωνώ! Με το βάρος του αποχωρισμού, ο γυρισμός πρέπει να είναι εύκολος...Λαθος προηγειτε η κυπρος.
Ειναι κατήφορο εξαλου .
Σε εσενα ειναι ανηφορο![]()
Χρήστο το άτομο πάει στο νησί με ¨αγριες" διαθέσεις αλλά θα σου πω με ΠΜ γιατί ντρέπομαι δημόσια![]()
.buy buy. .buy buy. .buy buy. .buy buy.Πες μου και μένα και δεν θα μετανοιώσεις ....![]()
......τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει
κι απ το νερό εξαφανιστήκαν ψάρια και γλάροι........
Ωχ αχ..
Ελα κ θα σε βάλω εκεί που καθόταν ο πρόεδροςκαλημέρα σας φίλοι μου καλοί
σήμερις τ απόγευμα αναχωρούμε με την κυρά μου για 3ημερο εις νήσον Ανδρου
έχωμεν κλείσει δωμάτιο 100 μέτρα από την θαλασσα στην <<βίλα Τζίμης>>
ναι ο καλός μου γείτονας συγκυνηγός οδηγός μου και αδελφικός μου φίλος θα μας φιλοξενήσει
ξεκούραση λοιπόν όλη μέρα και τα βράδια στην ταβέρνα του <<Κόσση>> πεθερού του Τζίμη που είναι η καλύτερη της Άνδρου
φωτό όταν με το καλό επιστρέψουμε![]()
Επίσης φίλεΚαλησπέρα σας ομορφάντρες!
Έκανες το καλύτερο που θα μπορούσες να κανεις..καλησπερα. μολις γυρισα μετα απο 1 ωρα ποδηλατο και νοιωθω πτωμα. τα παραπανω κιλα δυστυχως πληρωνονται. σιγα σιγα ομως θα φυγουν
Μα αν δεν καταλαβενω τους συναδέλφους μου τότε ποιον θα καταλάβω..ατιμουλικο, πως με καταλαβαινειςςςςς
![]()
Καλά ρε φίλε, έκανες τόσα έξοδα να τα βάλεις και τώρα θες να τα διώξεις; .xm.καλησπερα. μολις γυρισα μετα απο 1 ωρα ποδηλατο και νοιωθω πτωμα. τα παραπανω κιλα δυστυχως πληρωνονται. σιγα σιγα ομως θα φυγουν