Καλησπέρα από Άνδρο
Εχω χαλαρώσει ξεκουραστεί και ξεκιναω οινοποσία
Μη ξεχάσεις να φας και κάτι... .buy.
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Καλησπέρα από Άνδρο
Έ βιβα Μακαρε καλά να περνάς.Καλησπέρα από Άνδρο
ασε χρηστο εχω μεγαλη προιστορια με τα κιλα. πριν 12 περιπου χρονια ημουνα 152 κιλα και δεν μπορουσα να δεσω ουτε τα κορδονια μου. πηγα σε διατροφολογο και σε 3 χρονια σε συνδυασμο με γυμναστικη επεσα στα 89. μετα κατι οι εγχειρησεις που εκανα κατι οι απροσεξιες στο φαγητο αντε παλι στα 115. κατι πρεπει να κανω ΤΩΡΑΚαλά ρε φίλε, έκανες τόσα έξοδα να τα βάλεις και τώρα θες να τα διώξεις; .xm.
Καθώς κολυμπούσα στη θάλασσα πριν λίγη ώρα ήρθαν 2 πιτσουνάκια τρυγόνια μέχρι επάνω μου, έκαναν αναστροφή κι έφυγαν...
Καλησπέρα σας
Να κάνεις αυτό που πρέπει Ευρυπιδη ΤΩΡΑ όπως γράφεις . Μήν τό αφήνεις έτσι .ασε χρηστο εχω μεγαλη προιστορια με τα κιλα. πριν 12 περιπου χρονια ημουνα 152 κιλα και δεν μπορουσα να δεσω ουτε τα κορδονια μου. πηγα σε διατροφολογο και σε 3 χρονια σε συνδυασμο με γυμναστικη επεσα στα 89. μετα κατι οι εγχειρησεις που εκανα κατι οι απροσεξιες στο φαγητο αντε παλι στα 115. κατι πρεπει να κανω ΤΩΡΑ
Παλιό αγαπημενοΚαλησπεριζω την ομάδα με ενα light καλοκαιρινό τραγουδάκι..
Θεόφραστε να σας ζήσει το κοριτσακι του φίλου σου, να είναι καλότυχο και πάντα με υγεία!Καλησπέρα, πριν απο λίγο γύρισα από το μαιευτήριο και η χωρα μας εχει μια κοπέλια περισσότερη απο χθες γέννησε ο αδελφικός μου φίλος. Να σου ζήσει Μητσε.shoot..shoot.(βαλτε και ενα emotikon με μπαλωθιες μωρέ)
Μακη καλά να περάσετε και να δώσεις χαιρετίσματα στον Τζιμάκο!!!!καλημέρα σας φίλοι μου καλοί
σήμερις τ απόγευμα αναχωρούμε με την κυρά μου για 3ημερο εις νήσον Ανδρου
έχωμεν κλείσει δωμάτιο 100 μέτρα από την θαλασσα στην <<βίλα Τζίμης>>
ναι ο καλός μου γείτονας συγκυνηγός οδηγός μου και αδελφικός μου φίλος θα μας φιλοξενήσει
ξεκούραση λοιπόν όλη μέρα και τα βράδια στην ταβέρνα του <<Κόσση>> πεθερού του Τζίμη που είναι η καλύτερη της Άνδρου
φωτό όταν με το καλό επιστρέψουμε![]()
Σ'"επιασε" ο κρασος?Παιδιά σας καληνυχτιζω
Ούτως η άλλος Μάνο, μια βόλτα που 'κανα στο κάμπο δεν είδα και πολλά πράματα...Σπύρο θα μείνουν μην ανησυχείς, όχι τπτ αλλά τόσα χρόνια εδώ κάτω δεν έχει κατέβει τπτ![]()
Σημερα το απόγευμα σκοτείνιασε ο ουρανός και εφερε ένα γερό μπουρίνι με αστραπόβροντα και (κατα διαστήματα) πολύ δυνατό ανεμόβροχο...
![]()
Αντε τώρα να ξέρεις τι πουλιά θα μείνουν, αν μείνουν, στην έναρξη...
Σπύρο θα μείνουν μην ανησυχείς, όχι τπτ αλλά τόσα χρόνια εδώ κάτω δεν έχει κατέβει τπτ![]()
Σπύρο θα μείνουν μην ανησυχείς.................... μέχρι να έρθει ο Ζολώ! .ha ha ha.![]()