Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν και πολύ νωρίς ,σας καλημερίζω.
Επιστροφή απο αεροδρόμιο που εφυγε η γυναίκα με τον μικρό και εγω αντι να παω να κοιμηθώ ,είμαι στο πάρκο για ένα πολύ πρωινό τρέξιμο με δροσιές και ... αρώματα
Είσαι κουζουλός ρε φίλε πραγματικά! Καλημέρα στην παρέα! Σήμερα έχει Γιαννενάρα!!!

είμαι στο πάρκο για ένα πολύ πρωινό τρέξιμο με δροσιές και ... αρώματα
Αυτο που θα μου λείψει περισσότερο απο τις διακοπές μου ειναι το πρωινό τρέξιμο με τις δροσιες και τα αρώματα του βουνού.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα , ευτυχώς που έχουμε αυτή την διαφυγή και διωχνουμε την συσσωρευμένη μαυρίλα.

Καλημέρα σε ολους. ...

Είσαι κουζουλός ρε φίλε πραγματικά! Καλημέρα στην παρέα! Σήμερα έχει Γιαννενάρα!!!
Εχω μείνει πίσω και πρέπει να επιταχύνω .sarcastic.

Αυτο που θα μου λείψει περισσότερο απο τις διακοπές μου ειναι το πρωινό τρέξιμο με τις δροσιες και τα αρώματα του βουνού.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα , ευτυχώς που έχουμε αυτή την διαφυγή και διωχνουμε την συσσωρευμένη μαυρίλα.

Καλημέρα σε ολους. ...
Αυτό ξαναπέστο.Το πρωινό βέβαια δεν συγκρίνεται με καμια άλλη ώρα και οτι εποχή και ναναι.Είσαι άλλος άνθρωπος για το υπόλοιπο της μέρας.

Καλημέρα σε όλους!!
Έναρξη σπίτι μου φίλε. Φέτος δεν θα κυνηγήσω πολύ τα τρυγόνια γιατί με αυτά που είδα πέρυσι Αττική πρέπει να φορέσω αλεξίσφαιρο και κράνος...
Άμα βρω τπτ αξιόλογο προς τα εδώ που να δικαιολογεί τον κόπο, να σου πω;

Status
Not open for further replies.
Back