Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα ειμαι στο φανταστικό νοσοκομείο "Συγγρός" για να ξαναδούνε το χέρι.
Μου αφησαν κάποια σπυράκια την προηγούμενη και σκέφτομαι να τους πω να τα πλακώσουν στο υγρό άζωτο.
.my man.Ξέρουν αυτοί. .buy buy.

αύριο πρωί θα είμαι και εγώ εκεί........πες τους να μου κρατήσουν κανά λίτρο, θέλω να ρίξω στα παράσιτα που βρωμούν γύρω μου....

Ε ενταξει δεν ειναι και για χορταση....
Παντα στην γιορτη μου στις 26 οκτωμβριου σερβιρω ζμπεκια σαν ξηροκαρπιο....οι μισοι καλεσμενοι νομιζω οτι ερχονται για αυτο.
Τότε θα ερθω κι εγώ, συνονόματε καο πατρώτη..sarcastic.

Καλημερα σε ολους κ καλη εβδομαδα...
Γιωργο να χαιρεσαι την πριγκηπισσα φιλε και να σας δινει μονο χαρες!!! .shake hands. Ελπιζω να περασατε καλα...
Τελευταια εβδομαδα του Σεπτεμβρη αυτη... Εβδομδα με περασματα ορτυκιων, εναρξη περδικας και λιγε μερες πριν μπει ο Οκτωβρης και μπουμε ολοι σε λιγο πιο περασματιαρικη διαθεση...

Τότε θα ερθω κι εγώ, συνονόματε καο πατρώτη..sarcastic.
Με το καλο να σε δεχτω Δημητρη...Με την ευκαιρια που μου δινεις επειδη ειμαι νεος στο forum θα ηθελα να βρεθουμε καποια στιγμη ολοι οι Γιαννιωτες-Ηπειρωτες να πιουμε εναν καφε να γνωριστουμε.

Καλημέρα (... με μια μικρή καθυστέρηση .yel.) στην παρέα και καλή εβδομάδα.
Πήγα το πρωί και άφησα το αυτοκίνητο στο συνεργείο, να του περάσουνε τα τελευταία 2 κομμάτια ανταλλακτικά που περιμέναμε, και θα το πάρω το μεσημέρι ... μαζί με το λογαριασμό. Μένει να δούμε ύστερα τι ποσό θα δώσει η ασφάλεια ... και πότε ... .xm.
Θα ήθελα ωστόσο να δημοσιεύσω μια όμορφη σημερινή φωτογραφία που μετρίασε τις σκέψεις μου. Δημιουργεί αντιδιαμετρικα συναισθήματα και αφορά την αγάπη της ζωής μου...! Αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει είναι να ζει ο άνθρωπος όσο περισσότερο γίνεται, όχι τόσο για τον εαυτό του αλλά την ανάγκη που τον έχουν τα παιδιά του.

Γιώργο πολύχρονη η κορούλα σου, πάντα γερή κι ευτυχισμένη. Να τη χαίρεστε και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.
Πάντως ... πολύ "πράσινο" βλέπω στην τούρτα !!! ;) Τυχαίο; Δε νομίζω !!! .sarcastic.
Δεν το λέω βέβαια για "κακό" ... Συμφωνώ!!! Κι εγώ μαζί σου ... OLE !!! .well done.

Πάντως ... πολύ "πράσινο" βλέπω στην τούρτα !!! ;) Τυχαίο; Δε νομίζω !!! .sarcastic.
Σε ευχαριστώ Στέλιο, όπως όλους τους φίλους.
Το χρώμα έχει να κάνει με το γνωστό παραμύθι, όχι ότι με χάλασε :)
Η εγκληματική οργάνωση καταρρέει ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ .... .sarcastic.

Το
Τώρα ειμαι στο φανταστικό νοσοκομείο "Συγγρός" για να ξαναδούνε το χέρι.
Μου αφησαν κάποια σπυράκια την προηγούμενη και σκέφτομαι να τους πω να τα πλακώσουν στο υγρό άζωτο.
.my man.Ξέρουν αυτοί. .buy buy.
Το καλο που τους θελω να το φτιάξουν αυτη τη φορα

Γιατι
Καλημέρα στην παρέα, Γιώργο να χαίρεσαι την κοράκλα σου πάντα υγιής και χαμογελαστή.

Πως μπορείτε και τα αφήνεται να στεγνώσουν ffff
Γιατι ξερουμε τι ωραιο τσιλημα δηλαδή συνοδεία κανουν δτην ζιβανια δηλαδη τδιπουρο.

Εμεις τα κάνουμε με καρύδια αμύγδαλα αλλα κ χαρουπομελο πιυ εδω το λεμε τερατσομελο

Γεια σας φιλοι μου. Επιστροφη απο Κοζανη περνωντας μια απο τις πιο δυσκολες μερες της ζωης μου... Η κουραση ειναι μεγαλη αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να κοιμηθω (και) αποψε...
Καληνυχτα σας
Χρηστο υπομονη σε καταλαβαινω! δυστηχως συμβαινουν αυτά στη ζωη,το πολύ δυσκολο είναι αν ειχε παιδια ο ανθρωπος και ακομα πιο δυσκολο αν είναι μικρα..θελει στηριξη η οικογενεια του.

Από την ώρα που ανακοίνωσε ο Χρήστος το θλιβερό περιστατικό του ξαφνικού χαμού ενός ανθρώπου 49 χρονών, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου, σκέφτομαι διάφορα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω το θέμα όπως θα ήθελα. Δεν ξέρω γιατί με πείραξε τόσο πολύ αυτή η είδηση, για κάποιον άνθρωπο που δεν ήξερα...

Θα ήθελα ωστόσο να δημοσιεύσω μια όμορφη σημερινή φωτογραφία που μετρίασε τις σκέψεις μου. Δημιουργεί αντιδιαμετρικα συναισθήματα και αφορά την αγάπη της ζωής μου...! Αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει είναι να ζει ο άνθρωπος όσο περισσότερο γίνεται, όχι τόσο για τον εαυτό του αλλά την ανάγκη που τον έχουν τα παιδιά του.

Γιωργο πολυχρονη με υγεια! να την χαιρεσαι! είναι και κουκλα όπως ειχα δει σε μια άλλη φωτο!!

Καλησπέρα σε όλους. :)

Η περίεργη στιγμή που σαν κυνηγός περπατάς στα βουνά δυο μέρες και δεν παίζει ούτε κουνούπι και λες δεν πάω προς την θάλασσα για ένα spinning και βγάζεις ένα κυνηγό
Το μπουκάλι είναι ενάμιση λίτρο.

Παρέλαβα και το βαμμένο ζαντικό μου με το pilot 4 πάνω. Κούκλα έγινε. .love.

Μέσα σε όλα αυτά και ένα δυσάρεστο, άρχισε ξανά και με πονάει πολύ ο μηνίσκος…:(

Καλησπέρα σε όλους. :)

Η περίεργη στιγμή που σαν κυνηγός περπατάς στα βουνά δυο μέρες και δεν παίζει ούτε κουνούπι και λες δεν πάω προς την θάλασσα για ένα spinning και βγάζεις ένα κυνηγό
Το μπουκάλι είναι ενάμιση λίτρο.

Παρέλαβα και το βαμμένο ζαντικό μου με το pilot 4 πάνω. Κούκλα έγινε. .love.

Μέσα σε όλα αυτά και ένα δυσάρεστο, άρχισε ξανά και με πονάει πολύ ο μηνίσκος…:(
Ωραια η γκομενοπαγιδα...my man.
Οσο για τον μηνισκο να πας στο γιατρο να κανεις μια μαγνητικη γιατι μπορει να εχεις κανενα ραγισμα και με καταλληλες ασκησεις να το σωσεις...αν το αφησεις θα πας για χειρουργειο. Σου μιλω εκ πειρας με ενα ποδι χειρουργημενο και το αλλο με τον μηνισκο σπασμενω και προσπαθω με διαφορους τροπους να παρατεινω παλι το μαχαιρι..!!!

Πας για κυνηγι και πιανεις ψαρονια. Και για ψαρεμα και πιανεις κυνηγους. .sarcastic.

.sarcastic.

Ωραια η γκομενοπαγιδα...my man.
Οσο για τον μηνισκο να πας στο γιατρο να κανεις μια μαγνητικη γιατι μπορει να εχεις κανενα ραγισμα και με καταλληλες ασκησεις να το σωσεις...αν το αφησεις θα πας για χειρουργειο. Σου μιλω εκ πειρας με ενα ποδι χειρουργημενο και το αλλο με τον μηνισκο σπασμενω και προσπαθω με διαφορους τροπους να παρατεινω παλι το μαχαιρι..!!!

Το έχω κάνει, και μαγνητική έκανα και σε δέκα γιατρούς πήγα έχω ζημιά και στο μηνίσκο και στο χιαστό. Όλοι μου είπαν για χειρουργείο εκτός από τον τελευταίο.
Παλεύω πόσο καιρό με ασκήσεις, βλέπω βελτίωση, τωρα όμως που περπατούσα δυο μέρες με ξέσκισε στον πόνο.

Status
Not open for further replies.
Back