Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.sarcastic.

Το έχω κάνει, και μαγνητική έκανα και σε δέκα γιατρούς πήγα έχω ζημιά και στο μηνίσκο και στο χιαστό. Όλοι μου είπαν για χειρουργείο εκτός από τον τελευταίο.
Παλεύω πόσο καιρό με ασκήσεις, βλέπω βελτίωση, τωρα όμως που περπατούσα δυο μέρες με ξέσκισε στον πόνο.
Φιλε Κωστα διπλο το κακο....xm. δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δυσκολα θα το αποφυγεις το μαχαιρι !

Με το καλο να σε δεχτω Δημητρη...Με την ευκαιρια που μου δινεις επειδη ειμαι νεος στο forum θα ηθελα να βρεθουμε καποια στιγμη ολοι οι Γιαννιωτες-Ηπειρωτες να πιουμε εναν καφε να γνωριστουμε.

Aν καταφέρω και ξεπεράσω τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν ,αρχές Νοέμβρη θα είμαι πάνω οπως καθε χρόνο για 15 μέρες.
Βέβαια τα τελευταία χρόνια η φόλα είναι κάθε χρόνο και μεγαλύτερη.

Σε ευχαριστώ Στέλιο, όπως όλους τους φίλους.
Το χρώμα έχει να κάνει με το γνωστό παραμύθι, όχι ότι με χάλασε :)
Η εγκληματική οργάνωση καταρρέει ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ .... .sarcastic.
.my man.Μόνο μην καταρρεύσει όπως η διαπλοκή ,τα συμφέροντα ,οι νταβαντζήδες ,οι μνημονιακές κυβερνήσεις .........

Aν καταφέρω και ξεπεράσω τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν ,αρχές Νοέμβρη θα είμαι πάνω οπως καθε χρόνο για 15 μέρες.
Βέβαια τα τελευταία χρόνια η φόλα είναι κάθε χρόνο και μεγαλύτερη.
Ελα με το καλο και θα τις συναντησουμε τις μπλε κυριες.

.my man.Μόνο μην καταρρεύσει όπως η διαπλοκή ,τα συμφέροντα ,οι νταβαντζήδες ,οι μνημονιακές κυβερνήσεις .........

Μη τσιγκλας εσυ! Αστονε να ζησει το ονειρο του στην Ελλαδα (live your MYTH in Greece) :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"όνειρο ζώ, μή με ξυπνάτε..." .ha ha..ha ha..ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha.

Καλησπέρα σε όλους. :)

Η περίεργη στιγμή που σαν κυνηγός περπατάς στα βουνά δυο μέρες και δεν παίζει ούτε κουνούπι και λες δεν πάω προς την θάλασσα για ένα spinning και βγάζεις ένα κυνηγό
Το μπουκάλι είναι ενάμιση λίτρο.

Παρέλαβα και το βαμμένο ζαντικό μου με το pilot 4 πάνω. Κούκλα έγινε. .love.

Μέσα σε όλα αυτά και ένα δυσάρεστο, άρχισε ξανά και με πονάει πολύ ο μηνίσκος…:(
Ωραίο το ψάρι !
ωραία και η ζάντα, strike στα γκομενάκια βλέπω, προσεξε και το πόδι και είσαι οκ

Καλησπερίζω την παρέα και καλή βδομάδα να' χουμε!
Θα ήθελα ωστόσο να δημοσιεύσω μια όμορφη σημερινή φωτογραφία που μετρίασε τις σκέψεις μου. Δημιουργεί αντιδιαμετρικα συναισθήματα και αφορά την αγάπη της ζωής μου...! Αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει είναι να ζει ο άνθρωπος όσο περισσότερο γίνεται, όχι τόσο για τον εαυτό του αλλά την ανάγκη που τον έχουν τα παιδιά του.

Γιώργο πολύχρονη η κορούλα σου... να είναι γερή, καλότυχη και να την δεις όπως επιθυμείς!!!!
Τώρα ειμαι στο φανταστικό νοσοκομείο "Συγγρός" για να ξαναδούνε το χέρι.
Μου αφησαν κάποια σπυράκια την προηγούμενη και σκέφτομαι να τους πω να τα πλακώσουν στο υγρό άζωτο.
.my man.Ξέρουν αυτοί. .buy buy.
Δε χρειάζεται Δημήτρη να τους το πεις εσύ...το κάνουν και μόνοι τους....buy buy..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back