Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πανούτσο έλα να δούμε την Κούλα με τις γριές το απόγευμα .yel. Κερνάω τυλιχτό και παγωμένη μπύρα .beer.
Αν ξαναπείς Κουλα την ΑΕΚΑΡΑ θα σε @@μηκω παλιώθεν όπουστα....

Και πάλι φίλε να χαίρεσαι την Ευούλα...
Όλα ήταν εξαιρετικά χθές

Από την ώρα που ανακοίνωσε ο Χρήστος το θλιβερό περιστατικό του ξαφνικού χαμού ενός ανθρώπου 49 χρονών, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου, σκέφτομαι διάφορα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω το θέμα όπως θα ήθελα. Δεν ξέρω γιατί με πείραξε τόσο πολύ αυτή η είδηση, για κάποιον άνθρωπο που δεν ήξερα...

Θα ήθελα ωστόσο να δημοσιεύσω μια όμορφη σημερινή φωτογραφία που μετρίασε τις σκέψεις μου. Δημιουργεί αντιδιαμετρικα συναισθήματα και αφορά την αγάπη της ζωής μου...! Αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει είναι να ζει ο άνθρωπος όσο περισσότερο γίνεται, όχι τόσο για τον εαυτό του αλλά την ανάγκη που τον έχουν τα παιδιά του.

Γιωργο να την χαιρεσαι παντα με υγεια και ευτυχια στην ζωη της και οπως επιθυμεις να την δεις...πολυχρονοι

Από την ώρα που ανακοίνωσε ο Χρήστος το θλιβερό περιστατικό του ξαφνικού χαμού ενός ανθρώπου 49 χρονών, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου, σκέφτομαι διάφορα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω το θέμα όπως θα ήθελα. Δεν ξέρω γιατί με πείραξε τόσο πολύ αυτή η είδηση, για κάποιον άνθρωπο που δεν ήξερα...

Θα ήθελα ωστόσο να δημοσιεύσω μια όμορφη σημερινή φωτογραφία που μετρίασε τις σκέψεις μου. Δημιουργεί αντιδιαμετρικα συναισθήματα και αφορά την αγάπη της ζωής μου...! Αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει είναι να ζει ο άνθρωπος όσο περισσότερο γίνεται, όχι τόσο για τον εαυτό του αλλά την ανάγκη που τον έχουν τα παιδιά του.

Γιώργο να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να την δεις να μεγαλώνει καλύτερα απ' ότι έχεις ονειρευτεί :)

Καλησπέρα !!! Τα κάψαμε πάλι τα πιατάκια σήμερα ... .victory..ha ha.
Θα κανω και γω μια συναντηση μου φαινετε στην Κυπρο.
Θα καλεσω εμενα και θα κατσω να πινω στην υγεια σας:)

ελα κρητη ρε. ενα τσιγαρο δρομος ειναι
Δεν έβλεπες το "μπρούσκο" ;;;; Οι Ματθαίοι και οι Γιαννακάκηδες Χανιά - Χαλέπα το 'χανε κάνει !!! .sarcastic.
(Τη στιγμή που διάβαζα τα παραπάνω ποστ, ο ΑΝΤ1 έδειξε διαφήμιση-τρέιλερ του νέου κύκλου επεισοδίων που αρχίζει την άλλη εβδομάδα ...) .what.
.buy buy. .hit..hair.

Status
Not open for further replies.
Back