Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σας
Νικο, τυχη και ατυχια μαζι ειναι. Τυχη που εχουμε να ξεδινουμε, ατυχια γιατι ειναι ενα εξοδο αστα να πανε...
Βικτωρα ετσι οπως ειναι τα πργαματα στι χωρα μας σε λιγο τα παντα θα ειναι εξοδα κ περιτα θα κοιταμε μονο να εχουμαι να φαμε

Την κσλησπέτα μου σε όλους.
Μόλις σχολάδαμε, αλλά η καλή πληροφορία για ταβέρνα super, με πολύ καλό ζυγούρι Γρεβενών αλλά πολλά άλλα καλά, μου άλλαξε τη διάθεση.Περισσότερο βέβαια το ότι τ ζυγούρι είναι και αλατισμένο με.....αλάτι Αμυνταίου..buy. .buy buy.

Την κσλησπέτα μου σε όλους.
Μόλις σχολάδαμε, αλλά η καλή πληροφορία για ταβέρνα super, με πολύ καλό ζυγούρι Γρεβενών αλλά πολλά άλλα καλά, μου άλλαξε τη διάθεση.Περισσότερο βέβαια το ότι τ ζυγούρι είναι και αλατισμένο με.....αλάτι Αμυνταίου..buy. .buy buy.
5094470052377.jpg

Πριν λιγο επεστρεψα απο νοσ/μειο ευτυχος ολα πηγαν καλα ,ο πατερας πλεον και με τα δυο φτιαγμενα ισχια....τον φοναζα σημερα ρομποκοπ...:) αλλα μεσα στον πονο του εβλεπα και την χαρα του ,που θα οργωνει περα δωθε...παλι τα χωραφια στο χωριο !!
Καληνυχτα σας...sleepy.τελος.

Πριν λιγο επεστρεψα απο νοσ/μειο ευτυχος ολα πηγαν καλα ,ο πατερας πλεον και με τα δυο φτιαγμενα ισχια....τον φοναζα σημερα ρομποκοπ...:) αλλα μεσα στον πονο του εβλεπα και την χαρα του ,που θα οργωνει περα δωθε...παλι τα χωραφια στο χωριο !!
μπραβο ρε φιλε.καλη αναρρωση

Μπράβο! Αργύρη ανάρρωση πλέον!

Last edited by a moderator:
Τέλος καλό όλα καλά Αργύρη.

Status
Not open for further replies.
Back