Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.Μάπα το καρπούζι,δηλαδή το...ζυγούρι.
Απο πότε μάθανε μωρέ στη βόρεια Ελλάδα απο πρόβατα και ζυγούρια ;;;;;;
Το χειρότερο είναι οτι ξέχασαν να φτιάχνουν τα ωραία και πικάντικα μεζεκλίκια που έφτιαχναν απο παλιά.Η κατάστσση με το φαγητό είναι απογοητευτική.31 χρόνια στη δουλειά εχω γυρίσει όλη την Ελλάδα.Εχω φαει κι έχω φάει πολύ ωραία.Τώρα πια η κατάσταση εχει ξεφύγει.Οσο περνάει ο καιρός τόσο και περισότερο" πουστεύει "το φαγητό.

Πριν λιγο επεστρεψα απο νοσ/μειο ευτυχος ολα πηγαν καλα ,ο πατερας πλεον και με τα δυο φτιαγμενα ισχια....τον φοναζα σημερα ρομποκοπ...:) αλλα μεσα στον πονο του εβλεπα και την χαρα του ,που θα οργωνει περα δωθε...παλι τα χωραφια στο χωριο !!
Καληνυχτα σας...sleepy.τελος.
μπράβο ρε φιλαράκο σιδερένιος και πολλές ευχές στον πατέρα :)

Καλημέρα στην παρέα.Απο εχτές εγινα για δευτερη φορά μπαμπάς, ολα πήγαν καλά και γιατί την μαμά και γιατην κορακλα μου και πλέο σε πελάγη ευτυχίας.....
Να σας ζήσει Χρήστο, να είναι γερή και καλότυχη! Σιδερένια η μαμά!

Καλημέρα στην παρέα.Απο εχτές εγινα για δευτερη φορά μπαμπάς, ολα πήγαν καλά και γιατί την μαμά και γιατην κορακλα μου και πλέο σε πελάγη ευτυχίας.....
χρησταρα να σας ζησει και να ειναι παντα υγιης και καλοτυχη

Καλημέρα στη παρέα από τη συνεφιασμενη Κέρκυρα.

Χρήστο να χαίρεστε τη κορούλα σας, γερή και καλοτυχη να είναι. Να'χεται υγεία να τα καμαρωνεται.

Μπραβο ρε φιλε
Να χαιρεστε τα παιδακια κ την οικογενεια σας
Παντα με χαρες υγεια κ ευτυχια.shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back