Xρηστο Να σας ζήσει. Γερό και τυχερό σ’όλη του τη ζωή.Καλημέρα στην παρέα.Απο εχτές εγινα για δευτερη φορά μπαμπάς, ολα πήγαν καλά και γιατί την μαμά και γιατην κορακλα μου και πλέο σε πελάγη ευτυχίας.....
Xρηστο Να σας ζήσει. Γερό και τυχερό σ’όλη του τη ζωή.Καλημέρα στην παρέα.Απο εχτές εγινα για δευτερη φορά μπαμπάς, ολα πήγαν καλά και γιατί την μαμά και γιατην κορακλα μου και πλέο σε πελάγη ευτυχίας.....
Χρήστο να σας ζήσει γερό κι ευτυχισμένο! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!Καλημέρα στην παρέα.Απο εχτές εγινα για δευτερη φορά μπαμπάς, ολα πήγαν καλά και γιατί την μαμά και γιατην κορακλα μου και πλέο σε πελάγη ευτυχίας.....
Να σας ζήσει η κοράκλα ,να ειναι παντα καλά και να την καμαρώνετε ωρε πατριώτ.Καλημέρα στην παρέα.Απο εχτές εγινα για δευτερη φορά μπαμπάς, ολα πήγαν καλά και γιατί την μαμά και γιατην κορακλα μου και πλέο σε πελάγη ευτυχίας.....
Τα "οικωλογικά" site δεν έχουν αγγελίες;βοηθηστε ρε παιδια την κοπελα
Καλημέρα στην παρέα. Χρηστάρα σου εύχομαι ολόψυχα να σας ζήσει! Πάντα καλά να είστε και να περνάτε όμορφαΚαλημέρα στην παρέα.Απο εχτές εγινα για δευτερη φορά μπαμπάς, ολα πήγαν καλά και γιατί την μαμά και γιατην κορακλα μου και πλέο σε πελάγη ευτυχίας.....
που εισαι εσυ ρε λαμογιο?Χρήστο να σας ζήσει η κόρη και να την δείτε όπως επιθυμείτε !!!!!!!!
Εμείς όλοι εδώ της ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη.
Τις θερμές ευχές μας και στην μητέρα!!!!!!
Να σας ζήσει Χρήστο και να τη δείτε όπως επιθυμείτε.Καλημέρα στην παρέα.Απο εχτές εγινα για δευτερη φορά μπαμπάς, ολα πήγαν καλά και γιατί την μαμά και γιατην κορακλα μου και πλέο σε πελάγη ευτυχίας.....