Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα Αρχοντες και Χριστος Ανεστη ;)
Πολυ μασα ρε παιδια απο αρνακι παιδακια μεχρι σιφταλιες λουκανικα μπριζολες κτλ .buy buy.
Να πω την αληθεια εμενα με τουμπανιασε το γιαουρτοσκορδιον .my man.
απο κοψιδια δεν εφαγα πολλα .sarcastic..sarcastic.
Τωρα ξεκινησαν οι ετοιμασιες για την αυριανη επιστροφη στο Καμινι .buy buy..buy buy..fiurius.
Ηδη εχω αρχισει να χαλιεμαι παντα το παθαινω αυτο οταν επιστρεφω στην τσιμεντουπολη .hair.
Και μια φωτο πριν λιγο απο τον διαφορτη που τον επνιξαν τα συννεφα
photo hosting sitescertificity.com
Καλη επιστροφη αυριο σε οσους επιστρεψουν με ηρεμη και χαλαρη οδηγηση ολοι θα φτασουμε στον προορισμο μας ;)

Καλησπερα Αρχοντες και Χριστος Ανεστη ;)
Πολυ μασα ρε παιδια απο αρνακι παιδακια μεχρι σιφταλιες λουκανικα μπριζολες κτλ .buy buy.
Να πω την αληθεια εμενα με τουμπανιασε το γιαουρτοσκορδιον .my man.
απο κοψιδια δεν εφαγα πολλα .sarcastic..sarcastic.

Τωρα ξεκινησαν οι ετοιμασιες για την αυριανη επιστροφη στο Καμινι .buy buy..buy buy..fiurius.
Ηδη εχω αρχισει να χαλιεμαι παντα το παθαινω αυτο οταν επιστρεφω στην τσιμεντουπολη .hair.
Και μια φωτο πριν λιγο απο τον διαφορτη που τον επνιξαν τα συννεφα
photo hosting sitescertificity.com
Καλη επιστροφη αυριο σε οσους επιστρεψουν με ηρεμη και χαλαρη οδηγηση ολοι θα φτασουμε στον προορισμο μας ;)
Φίλε εδώ ταιριάζουν " ανταριασμενα μου βουνα "!!!

Καλησπέρα σε όλους, πάει και αυτό το Πάσχα, και του χρόνου να είμαστε καλά.
Εμείς εδώ στο χωριό κάναμε νωρίς-νωρίς Ανάσταση, 9.30 - 10.00 χθες το βράδυ.
Σήμερα το πρωί πήγαμε στης αδελφής μου στο Ακρωτήρι. Είχε βάλει τα μπούτια του κατσικιού στο φούρνο σκορδάτα στη λαδόκολλα και έγιναν λουκούμι. Τέλειο και το κοκορέτσι. Εμείς κρατούσαμε από εδώ τη 2η συκωταριά τηγανητή, κρεατόπιτα, και καλιτσούνια 2 λογιών, τα μισά με μαλάκα και ανθότυρο, τα άλλα μισά και με σπανάκι επιπλέον, ψημένα στο φούρνο. (Τα δεύτερα πριν στρωθεί καλά - καλά το τραπέζι, ο γαμπρός μου τα είχε εξαφανίσει, πρέπει να έφαγε καμιά 15αριά ... ) .buy buy.
Καλά περάσαμε και φέτος. Αν και είμαι γενικά πολύ εγκρατής στο φαΐ, σήμερα ξεπέρασα λίγο τα όρια ... αλλά όχι σε σημείο υπερβολής ... ;)
Το βραδάκι γυρίσαμε στο χωριό, όλα καλά ...
Και του χρόνου με υγεία εύχομαι σε όλους, και καλή επιστροφή στους εκδρομείς.

Πάω να κάνω ένα μπανάκι να ξεβρωμισω από τη τσίκνα και μετά έχει νανάκια μου.
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα, Καλή επιστροφή στους ταξιδιώτες με ασφάλεια.

Το πενθημο εμβατήριο από τη παλαιά φιλαρμονική που προκαλεί ρίγος συγκηνισης. Το παίζουν Μ. Σάββατο στον επιτάφιο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Status
Not open for further replies.
Back