Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους, πάει και αυτό το Πάσχα, και του χρόνου να είμαστε καλά.
Εμείς εδώ στο χωριό κάναμε νωρίς-νωρίς Ανάσταση, 9.30 - 10.00 χθες το βράδυ.
Σήμερα το πρωί πήγαμε στης αδελφής μου στο Ακρωτήρι. Είχε βάλει τα μπούτια του κατσικιού στο φούρνο σκορδάτα στη λαδόκολλα και έγιναν λουκούμι. Τέλειο και το κοκορέτσι. Εμείς κρατούσαμε από εδώ τη 2η συκωταριά τηγανητή, κρεατόπιτα, και καλιτσούνια 2 λογιών, τα μισά με μαλάκα και ανθότυρο, τα άλλα μισά και με σπανάκι επιπλέον, ψημένα στο φούρνο. (Τα δεύτερα πριν στρωθεί καλά - καλά το τραπέζι, ο γαμπρός μου τα είχε εξαφανίσει, πρέπει να έφαγε καμιά 15αριά ... ) .buy buy.
Καλά περάσαμε και φέτος. Αν και είμαι γενικά πολύ εγκρατής στο φαΐ, σήμερα ξεπέρασα λίγο τα όρια ... αλλά όχι σε σημείο υπερβολής ... ;)
Το βραδάκι γυρίσαμε στο χωριό, όλα καλά ...
Και του χρόνου με υγεία εύχομαι σε όλους, και καλή επιστροφή στους εκδρομείς.
Ποιος ή τι, ειναι αυτός ο μ@#$%ας;

Καλημερα μαγκες μου.
Μελέτη του χάρτη για να δω πως θα επιστρέψω. Εχω βρει κατι ζορικες διαδρομες μέσα απο τον Πάρνωνα. Η οικογένεια γκρινιάζει βέβαια για τα πολλά στροφιλικια αλλά ειναι το χουι μου , με εχουν μάθει πια.

Καλημερα
Χτες στο τραπεζι ειχαμε και εναν πολεμιο του κυνηγιου
Οχι βετζι η σνομπ απλος ανθρωπος ηταν μετρημενος κλπ αλλα δεν μπορουσε να καταλαβει πιος ο λογος που κυνηγαμε
Οταν του ανεπτυξα τις θεσεις μας και το ειναι κυνηγι οταν του αποδειξα ποσο αγαπαμε το θηραμα μιας και αυτο δεν κατααβαινε δηλαδη πως αγαπας κατι που κυνηγας ο ανθρωπος εσβησε
Του ειπα πραγματα γιατιν καγο κ την περδικα που τοσα χρονια φυσιολατρης δεν ειχε ξανακουσει
Και του εξηγησα οτι ειμεις ειμαστε στην φυση συνεχεια και το πως ειμαι η χημεια μεταξυ μας
Οταν τελειωσα πραγματικα ο ανθρωπος ειδε αλλη ιδεα δυστυχως ομως ειχε καταληξει και στο στμυνηθες συμπερασμα
Οτι οι σωστοι ειμαστε ελαχιστοι
Ομως καταλαβε την διαφορα μεταξυ κυνηγου και οπλοφορου και οτι οι πρωτοι που ειμαστε εναντιων αυτων των οπλοφορων ειμαστε οι ιδιοι οι κυνηγοι

Καλημερα απο την συννεφιασμένη Αλεξανδρούοολη.Αερας ΝΑ και πολύ βαριά συννεφιά δειχνουν οτι η βρόχα ερχεται.
Τα ίδια και εδώ με τη διαφορά ότι τα ξημερώματα έβρεξε. Σίγουρα θα ξαναβρέξει...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

.

Status
Not open for further replies.
Back