Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδω και μια βδομάδα δεχομαι μηνύματα απο πενταψήφιο νούμερο και συγκεκριμένα το 54949.Για καθε μνμ που που στελνει, με χρεώνει 2€. Ολα αυτα παρ το μνμ stop που τους έστειλα πριν μια βδομάδα και θα επρεπε να σταματήσουν.
Πριν λίγο πήρα την cosmote και ζήτησα φραγή εισερχομένων μηνυμάτων απο πενταψήφιους με χρέωση.Κατι που ειχα κανει και πριν 10 μήνες οταν ειχα ανάλογο θέμα.Παρόλα αυτά όμως μου ξαναήρθαν μηνύματα.
Τι κωλοχανείο ειναι αυτό δεν ξέρω.Οτι γουσταρει κάνει ο καθε απατεώνας για να μας τα αρπάξει.
Αλλά θα μου πείτε , τα ίδια δεν κάνει το ίδιο το κράτος που εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο νταβαντζή μας;

Εδω και μια βδομάδα δεχομαι μηνύματα απο πενταψήφιο νούμερο και συγκεκριμένα το 54949.Για καθε μνμ που που στελνει, με χρεώνει 2€. Ολα αυτα παρ το μνμ stop που τους έστειλα πριν μια βδομάδα και θα επρεπε να σταματήσουν.
Πριν λίγο πήρα την cosmote και ζήτησα φραγή εισερχομένων μηνυμάτων απο πενταψήφιους με χρέωση.Κατι που ειχα κανει και πριν 10 μήνες οταν ειχα ανάλογο θέμα.Παρόλα αυτά όμως μου ξαναήρθαν μηνύματα.
Τι κωλοχανείο ειναι αυτό δεν ξέρω.Οτι γουσταρει κάνει ο καθε απατεώνας για να μας τα αρπάξει.
Αλλά θα μου πείτε , τα ίδια δεν κάνει το ίδιο το κράτος που εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο νταβαντζή μας;
κάτι έχεις σκαλίσει στο διαδίκτυο κάποια στιγμή με το κινητό και σε τσίμπησαν......κοίταξε να το λύσεις είναι μακακία να πληρώνεις κερατιατικα :)

Καλα μιλαμε εμεινα μαλακας .sarcastic.
Εφεραν μια μπαλα δωρο στην μικρη που ξανεις ερωτησεις την κουνας κ σου λεει την απαντηση
Λεω στην γυναικα σιγα ρε μην βγει κιολας
Οπως ειμαστε ολοι μαζεμενοι την κουναω κ ρωταω
Να παιξω τζοκερ ;θα κατσει;
Κ τη απαντα ρε η μπαλα;
Ξεχνα το.very funny.

Εφεραν μια μπαλα δωρο στην μικρη που ξανεις ερωτησεις την κουνας κ σου λεει την απαντηση
Κ τη απαντα ρε η μπαλα;
Ξεχνα το.very funny.
.crying smile.

Κ τη απαντα ρε η μπαλα;
Ξεχνα το.very funny.
.very funny..very funny..very funny.

Ποιος ή τι, ειναι αυτός ο μ@#$%ας;

καλημέρα καλή εβδομάδα καλό καλοκαίρι πια :)

τέλειο .well done.
Φωτο απο καλιτσουνια με μαλακα. Οπως θα δειτε τραβανε κορδες που λεμε στη κρητη...σαν τσιχλα περιπου... απο γευση αλλο πραμα...

Κ τη απαντα ρε η μπαλα;
Ξεχνα το.very funny.
Χρύσανθε για ρώτα λίγο ποια είναι η καλύτερη μάρκα στα όπλα... .sarcastic.

Καλησπέρα από την όμορφη Αθήνα .hair.. Επιστροφή πριν από λίγο και προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ. Καλό υπόλοιπο, ανυπομονούμε για την Πρωτομαγιά.
Επιστροφη στο καμινι πριν λιγο .buy buy.
και το πρωτο κορναρισμα στο φαναρι ειναι γεγονος .buy buy.για να μου επιβεβαιωσει οτι εφτασα στο κωλοχανειο .asking.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι σε ολη την εθνικη και στο πηγαινε αλλα και στο ελα
εμφανιστηκαν μετα απο πολλα χρονια οι εικονες μια δεκαετιας που θυμιζει 1980-90 :eek:
αυτοκινητα με πληρωμα 5 ατομων φισκα στην βαλιτσα και στην τζαντα μεχρι και αγκαλια για να χωρεσουν τα πραγματα
και με κυβικα εως 1300 τα περισσοτερα σε αθλια κατασταση
να προσπαθουν να βγαλουν τις ανηφοριες και να μαζεψουν τα χλμ τις εθνικης o_O
Πακιστανοποιηση 2017 με φουλ αναπτυξη
διοδια και αψογη ασφαλτοστρωση .buy buy.
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Βροχή ,βροχή βροχή.Καιρός χειμωνιάτικος και πολύ βαρύς.
.my man.Το βραδυ ειμαι καλεσμένος σε δεξίωση της περιφέρειας ,για να με ευχαριστήσουν που ήρθα στον Εβρο και τους έφερα τις πολυπόθητες βροχές.
γεια σου βρε rainman.καλησπερα κυριοι

Status
Not open for further replies.
Back