Μάκης
Banned
είναι από χοιρινό Βοιωτίας ρε και θέλω να την ενισχύσω μην την φάω χτικιάραE , να βάλεις και λίγο λιπαρό στην μπριζόλα .Τι διάολο έτσι στεγνή θα τη φας την χοιρινή ;
είναι από χοιρινό Βοιωτίας ρε και θέλω να την ενισχύσω μην την φάω χτικιάραE , να βάλεις και λίγο λιπαρό στην μπριζόλα .Τι διάολο έτσι στεγνή θα τη φας την χοιρινή ;
είναι από χοιρινό Βοιωτίας ρε και θέλω να την ενισχύσω μην την φάω χτικιάρα
μου οφείλεις μια απάντηση δεν τελειώσαμεΤώρα εντάξει.Συνεννοηθήκαμε ρε φίλε.
.buy.
μου οφείλεις μια απάντηση δεν τελειώσαμε
όταν περνάς από Αλίαρτο γιατι τα παίρνεις με τα κιλά τα κρέατα;;;; ε;;;;; ε;;;;;
όσα δεν φτάνει η άσπρη αλεπού τα παίρνει απ τα τσιγκέλιαΑκριβώς γι αυτό που εσύ ανέφερες ποιο πάνω
Γιατί είναι άπαχα ! .banana..banana.
μεγάλη λαχτάρα πέρασε ο φίλος μας από Κομοτηνή Χρήστος
τέλος καλό όλα καλά όμως
θα σας τα πεί ο ίδιος σε λίγο
Ζολώ ξέρεις ότι το χειμώνα να μαστε καλά θα κάνω περπατητό με Διονύση και Τζίμη στην Βοιωτία
θα ξεκινάμε όλοι παρέα με σας(λονδρέζα,χουντάλα,λόλο κ.λ.π.)
εμείς όμως θα συνεχίζουμε μέχρι το χωριό μου στο περιβόλι του θειού μου και στο παλιό μοναστήρι που είναι δίπλα
εκεί το περπατητό είναι πανεύκολο.....ξέρεις γιατί;;;;;;
οι τσίχλες εκεί είναι παχιές και δεν πετάνε μακρυά.....από κλαρί σε κλαρί πάνεμη με κρατάς σε αγωνία .......
πήρε κάτι να με ρωτήσει και μου είπε για.........Εσυ τι είσαι το κέντρο ελέγχου ,διαχείρισης και καθοδήγησης έκτακτων περιστατικών ;
Εγώ νόμιζα πως εννοεί ότι θέλει να φτιάξει παστό από χοιρινές λαιμού, όχι ότι θέλει να μαγειρέψει μπριζόλες με 10 ειδών παστά μαζί ....E , να βάλεις και λίγο λιπαρό στην μπριζόλα .Τι διάολο έτσι στεγνή θα τη φας την χοιρινή ;
Γενικα οι τσίχλες στην γυρω περιοχη είναι θρεμενες .victory..victory.οι τσίχλες εκεί είναι παχιές και δεν πετάνε μακρυά.....από κλαρί σε κλαρί πάνε
χαχαχαχαχΕγώ νόμιζα πως εννοεί ότι θέλει να φτιάξει παστό από χοιρινές λαιμού, όχι ότι θέλει να μαγειρέψει μπριζόλες με 10 ειδών παστά μαζί ....
καλάααααα κοίτα να σε φάει το χιλιόμετροκαλησπερα...καμια καλη ταβερνα εχει στο χωριο σου μακη?α ξεχασα εκει ειναι το στεκι του μαστακουνα...καλο παιδι...νοικοκυραιος
καλάααααα κοίτα να σε φάει το χιλιόμετρο
ταβέρνα <<ο Γκανάς>> σπέσιαλ 14 ευρώ η προβατίνα 6 η χοιρινή
Τίποτα άρρωστες χτικιάρες θα είναι...Το κιλό ;;;
ναι φίλε όπως το βλέπειςΤο κιλό ;;;