Καταρχήν καλησπέρα σας.
Πράγματι μεγάλη λαχτάρα η σημερινή... Πήγα στον κτηνίατρο για εμβόλιο τον αρσενικό σεττεράκο μου. Τον είχα στο πατάκι του συνοδηγού. Κατβαίνω να πω καλησπέρα στον κτηνίατρο και βλέπω τον σκύλο έξω από το αμάξι! Πήδηξε από το παράθυρο ο αθεόφοβος !
Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε... Δεν άκουγε με τίποτα για να έρθει σε εμένα και αντίθετα όλο και απομακρυνόταν. Τον ακολούθησα με τον αυτοκίνητο και αυτός ασταμάτητος ώσπου και έχασα την οπτική επαφή μαζί του... και άρχισα το ψάξιμο σε όλη την Κομοτηνή. Ειδοποιήθηκε σχεδόν όλη η Κομοτηνή αλλά τίποτα... Το παρήγορο ήταν ότι οι πολύς κόσμος μου ζητούσε το τηλέφωνο για να με ειδοποιήσουν σε περίπτωση που τον δούνε. Από καταστηματάρχες, περαστικούς μέχρι κοπελίτσες με σκυλάκια που τα έκαναν βόλτα (ήταν και η πιο πρόθυμες). Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό μου από τον Γιώργο τον συνκυνηγό μου και μου λέει ότι τον ενημέρωσε ένας φίλος του ότι μια κοπέλα έβαλε στο fb μια φωτό με σκύλο που μόλις είχε βρει και από όσο είδε του φάνηκε ότι είναι ο δικός μου ακριβώς στην άλλη πλευρά της πόλη όπου τον έχασα και τον έψαχνα. Επικοινωνώ με την κοπέλα και από την περιγραφή κατάλαβα ότι πρόκειται για τον Ζίκο. Μου είπε ότι είχε λογιστικό-ασφαλιστικό γραφείο και περνούσε απ έξω. Εκείνη τη στιγμή είχε πελάτη κυνηγό και της είπε να τον πιάσουν γιατί σίγουρα έφυγε από κάποιον και θα τον ψάχνουν. Μου είπε ότι ήταν πολύ τρομαγμένος και έπρεπε να κλείσει το γραφείο και τον πήγε στο προποτζίδικο που έχει ένα παλικάρι της φιλοζωικής (που είναι και γνωστός μου) όπου πήγα και τον παρέλαβα. Ευχαρίστησα των Παναγιώτη της φιλοζωικής και μετά πήρα τηλέφωνο και στην κυρία που τον βρήκε για να την ξαναευχαριστήσω. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!
Πάντως μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία που πλέον έχει ο κόσμος για τα σκυλιά. ΜΠΡΑΒΟ!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1018953941449997.1073742449.197373650274701&type=1