Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε φίλε ,αυτό που πάσχουν όλες μα όλες οι ταβέρνες απο την κεντρική Ελλάδα και κάτω είναι η τυροκαυτερή !
Μα τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν κάτι καλό ; λες και δεν καταλαβαίνουν οτι είναι ορεκτικό και συνοδευτικό που τραβάει πιώμα και επιπλέον πιάτα .

• Like
Reactions: DrV
Βέρες Βοιωτίας... τς έχω δει που βοσκάν σα περα στο ποτάμι που δίπλα...
Παένω τώρα.sex hard..yelling.

ρε παιδια μια ερωτηση για να παρακολουθησω τη συζητηση.τελικα οι βοιωτιας ειναι χτικιαρες η παχουλες λιπαρες η απαχες?

ρε παιδια μια ερωτηση για να παρακολουθησω τη συζητηση.τελικα οι βοιωτιας ειναι χτικιαρες η παχουλες λιπαρες η απαχες?

Τι ρωτάς βρε Ευριπίδη ;
Οι τσίχλες είναι τα μεγαλύτερα χτικιά.
Οι προβατίνες είναι μεταξύ χτικιασμένης και άπαχης.

για τις προβατινες δε ξερω ν απαντησω γιατι τις βλεπω μονο στο βραστο με το πιλαφι στο βουνο δε τις προσεχω.εδω λεμε καλια να βραζεις παρα να κραζεις αμα δουμε προβατινα

χαχαχαχαχα
μου κολλάει Ευρυπίδη επειδη είμαι Βοιωτός και όλα τα καλά(θηράματα μεζέδες)είναι στα Τζουμέρκα όπου γεννήθηκε
παρ όλα αυτά τα καλύτερα κυνήγια και μεζέδες στην Βοιωτία τα κάνει :)

χαχαχαχαχα
μου κολλάει Ευρυπίδη επειδη είμαι Βοιωτός και όλα τα καλά(θηράματα μεζέδες)είναι στα Τζουμέρκα όπου γεννήθηκε
παρ όλα αυτά τα καλύτερα κυνήγια και μεζέδες στην Βοιωτία τα κάνει :)

Φίλε Μάκη απλά σου θυμίζω πως εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα.Όμως η αγάπη για τα Τζουμέρκα και την Ήπειρο είναι τόσο μεγάλη που ίσως να δεν συγκρίνεται με αυτών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εκεί. Άλλωστε όλοι οι Ηπειρώτες στην καταγωγή έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο.
Για αυτό έχω και οικογενειακή μερίδα εκεί
.

μεγάλη λαχτάρα πέρασε ο φίλος μας από Κομοτηνή Χρήστος
τέλος καλό όλα καλά όμως
θα σας τα πεί ο ίδιος σε λίγο :)

Καταρχήν καλησπέρα σας.
Πράγματι μεγάλη λαχτάρα η σημερινή... Πήγα στον κτηνίατρο για εμβόλιο τον αρσενικό σεττεράκο μου. Τον είχα στο πατάκι του συνοδηγού. Κατεβαίνω να πω καλησπέρα στον κτηνίατρο και βλέπω τον σκύλο έξω από το αμάξι! Πήδηξε από το παράθυρο ο αθεόφοβος ! .fiurius. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε... Δεν άκουγε με τίποτα για να έρθει σε εμένα και αντίθετα όλο και απομακρυνόταν. Τον ακολούθησα με τον αυτοκίνητο και αυτός ασταμάτητος ώσπου και έχασα την οπτική επαφή μαζί του... και άρχισα το ψάξιμο σε όλη την Κομοτηνή. Ειδοποιήθηκε σχεδόν όλη η Κομοτηνή αλλά τίποτα... Το παρήγορο ήταν ότι οι πολύς κόσμος μου ζητούσε το τηλέφωνο για να με ειδοποιήσουν σε περίπτωση που τον δούνε. Από καταστηματάρχες, περαστικούς μέχρι κοπελίτσες με σκυλάκια που τα έκαναν βόλτα (ήταν και η πιο πρόθυμες). Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό μου από τον Γιώργο τον συνκυνηγό μου και μου λέει ότι τον ενημέρωσε ένας φίλος του ότι μια κοπέλα έβαλε στο fb μια φωτό με σκύλο που μόλις είχε βρει και από όσο είδε του φάνηκε ότι είναι ο δικός μου ακριβώς στην άλλη πλευρά της πόλη όπου τον έχασα και τον έψαχνα. Επικοινωνώ με την κοπέλα και από την περιγραφή κατάλαβα ότι πρόκειται για τον Ζίκο. Μου είπε ότι είχε λογιστικό-ασφαλιστικό γραφείο και περνούσε απ έξω. Εκείνη τη στιγμή είχε πελάτη κυνηγό και της είπε να τον πιάσουν γιατί σίγουρα έφυγε από κάποιον και θα τον ψάχνουν. Μου είπε ότι ήταν πολύ τρομαγμένος και έπρεπε να κλείσει το γραφείο και τον πήγε στο προποτζίδικο που έχει ένα παλικάρι της φιλοζωικής (που είναι και γνωστός μου) όπου πήγα και τον παρέλαβα. Ευχαρίστησα των Παναγιώτη της φιλοζωικής και μετά πήρα τηλέφωνο και στην κυρία που τον βρήκε για να την ξαναευχαριστήσω. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!
Πάντως μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία που πλέον έχει ο κόσμος για τα σκυλιά. ΜΠΡΑΒΟ! .bravo. και ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1018953941449997.1073742449.197373650274701&type=1

Καταρχήν καλησπέρα σας.
Πράγματι μεγάλη λαχτάρα η σημερινή... Πήγα στον κτηνίατρο για εμβόλιο τον αρσενικό σεττεράκο μου. Τον είχα στο πατάκι του συνοδηγού. Κατβαίνω να πω καλησπέρα στον κτηνίατρο και βλέπω τον σκύλο έξω από το αμάξι! Πήδηξε από το παράθυρο ο αθεόφοβος ! .fiurius. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε... Δεν άκουγε με τίποτα για να έρθει σε εμένα και αντίθετα όλο και απομακρυνόταν. Τον ακολούθησα με τον αυτοκίνητο και αυτός ασταμάτητος ώσπου και έχασα την οπτική επαφή μαζί του... και άρχισα το ψάξιμο σε όλη την Κομοτηνή. Ειδοποιήθηκε σχεδόν όλη η Κομοτηνή αλλά τίποτα... Το παρήγορο ήταν ότι οι πολύς κόσμος μου ζητούσε το τηλέφωνο για να με ειδοποιήσουν σε περίπτωση που τον δούνε. Από καταστηματάρχες, περαστικούς μέχρι κοπελίτσες με σκυλάκια που τα έκαναν βόλτα (ήταν και η πιο πρόθυμες). Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό μου από τον Γιώργο τον συνκυνηγό μου και μου λέει ότι τον ενημέρωσε ένας φίλος του ότι μια κοπέλα έβαλε στο fb μια φωτό με σκύλο που μόλις είχε βρει και από όσο είδε του φάνηκε ότι είναι ο δικός μου ακριβώς στην άλλη πλευρά της πόλη όπου τον έχασα και τον έψαχνα. Επικοινωνώ με την κοπέλα και από την περιγραφή κατάλαβα ότι πρόκειται για τον Ζίκο. Μου είπε ότι είχε λογιστικό-ασφαλιστικό γραφείο και περνούσε απ έξω. Εκείνη τη στιγμή είχε πελάτη κυνηγό και της είπε να τον πιάσουν γιατί σίγουρα έφυγε από κάποιον και θα τον ψάχνουν. Μου είπε ότι ήταν πολύ τρομαγμένος και έπρεπε να κλείσει το γραφείο και τον πήγε στο προποτζίδικο που έχει ένα παλικάρι της φιλοζωικής (που είναι και γνωστός μου) όπου πήγα και τον παρέλαβα. Ευχαρίστησα των Παναγιώτη της φιλοζωικής και μετά πήρα τηλέφωνο και στην κυρία που τον βρήκε για να την ξαναευχαριστήσω. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!
Πάντως μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία που πλέον έχει ο κόσμος για τα σκυλιά. ΜΠΡΑΒΟ! .bravo.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1018953941449997.1073742449.197373650274701&type=1
ευχααριστο τελος παρα την περιπετεια.μραβο χρηστο.περυσι περασα μια παρομοια λαχταρα με τον δικο μου στο χωριο που κυνηγουσα χαθηκε και τον εψαχνα 3 ωρες.τελικα τον βρηκα

Ρε Χρήστο τι λαχτάρα τράβηξες ρε φίλε ;
Γιατί έτσι ;σου έχει ξαναδείξει τέτοια δείγματα ;
Τέλος καλό όλα καλά.

Status
Not open for further replies.
Back