Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ε... .kkk. Εεεεεεεεε... .kkk.
Λιγα τα λογια σας για τον Αλεπουδιαρη το ειδωλο κ τη σεβασμια παρουσια που στα νιατα του ηταν "φετες" κ γυρναγε στις παραλιες των νησιων σαν αλλος greek lover....yell at.
Ακου σε τι βαθμους τα πλενει, κ τι μαλακτικο βαζει???? .ban. Τα βαζει παντα στο αυτοματο, στο προγραμμα για ευασθητα ρουχα....flamenco.

πολύ σωστά του τα λές...

Ρε μάγκες επειδή δεν έχω fb, στείλτε και ένα ευχαριστήριο μήνυμα εκ μέρους μου. Βέβαια τηλεφωνικά τους ευχαρίστησα όλους αλλά καλά είναι να φανεί και ένα ευχαριστώ στο fb...
Ευχαριστώ
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1018953941449997.1073742449.197373650274701&type=3

Δημήτρη Ζολώτα σ΄ ευχαριστώ για το μήνυμα που άφησες εκ μέρους μου στο fb της φιλοζωικής Κομοτηνής. Να είσαι καλά φίλε!

Καλησπέρα καρντάσια.
Δημήτρη τώρα που είσαι μπακούρι, ο πονοκέφαλος μάλλον από τα ξενύχτια είναι ... :)
Περαστικά φίλε. .goodboy.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος απο την καταστροφή που έγινε λόγω της ισχυρής χαλαζόπτωσις στην αγαπημένη μου Βοιωτία αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Η Βοιωτία για μας που ζούμε στην Αθήνα γίνεται το δεύτερο σπίτι μας κάθε ΣΚ από τον Οκτώβρη μέχρι τον Φεβρουάριο.Έστω και με τα λίγα κυνήγια των τελευταίων χρόνων παραμένει ο κυνηγητικός παράδεισος των Αθηναίων που κάνουν τα πουλάκια να μην έχουν τόπο να σταθούν ,να φάνε και κατά συνέπεια να παχύνουν ..sarcastic.
Κρίμα !

Α ρε πονοκέφαλε τι κάνεις ..........

Είμαι πολύ στενοχωρημένος απο την καταστροφή που έγινε λόγω της ισχυρής χαλαζόπτωσις στην αγαπημένη μου Βοιωτία αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Η Βοιωτία για μας που ζούμε στην Αθήνα γίνεται το δεύτερο σπίτι μας κάθε ΣΚ από τον Οκτώβρη μέχρι τον Φεβρουάριο.Έστω και με τα λίγα κυνήγια των τελευταίων χρόνων παραμένει ο κυνηγητικός παράδεισος των Αθηναίων που κάνουν τα πουλάκια να μην έχουν τόπο να σταθούν ,να φάνε και κατά συνέπεια να παχύνουν ..sarcastic.
Κρίμα !

Α ρε πονοκέφαλε τι κάνεις ..........

Ζολώτα όπως τα λές...
Ολα τα θηράματα έχει η Βοιωτία...

Καλησπέρα παίχται..

Χριστο τωρα το ειδα.
Ευτυχωε που βρεθηκε κ ηταν καλα φιλε.
αυτο μετραει στην τελικη.
προσεξες τι ερεθισμα υπηρξε κ το σκασε?
γατι?
σκυλι?
θορυβος?

Χρύσανθε μάλλον είναι η κακή εκπαίδευση στο "έλα" και η μεγάλη ενέργεια που έχει μέσα του αυτό το σκυλί...

Status
Not open for further replies.
Back