Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έγινε και πρώτη μούρη στπ fb ο μπαγασας!!:D
Τέλος καλό όλα καλά!!!
Τα κορίτσακια με τα σκυλάκια εύχομαι να κράτησαν τον αριθμό σας.my man..crying smile.

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.
Η ώρα είναι περίπου 4:30 ξημερώματα Τετάρτης. Μετά από κάποιες πολύ εξαντλητικές μέρες στα εργαστήρια της σχολής με έπιασε μια τρέλα και θέλω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου πριν την εξεταστική. Φουλάρισα το αμάξι με βενζίνη, θα πάρω την κοπελιά και φεύγω σε λίγες ώρες για διήμερο χωρίς προορισμό όπου με βγάλει ο δρόμος. :)

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.
Η ώρα είναι περίπου 4:30 ξημερώματα Τετάρτης. Μετά από κάποιες πολύ εξαντλητικές μέρες στα εργαστήρια της σχολής με έπιασε μια τρέλα και θέλω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου πριν την εξεταστική. Φουλάρισα το αμάξι με βενζίνη, θα πάρω την κοπελιά και φεύγω σε λίγες ώρες για διήμερο χωρίς προορισμό όπου με βγάλει ο δρόμος. :)
.well done..well done. καλά να περάσετε

Φίλε Μάκη απλά σου θυμίζω πως εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα.Όμως η αγάπη για τα Τζουμέρκα και την Ήπειρο είναι τόσο μεγάλη που ίσως να δεν συγκρίνεται με αυτών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εκεί. Άλλωστε όλοι οι Ηπειρώτες στην καταγωγή έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο.
Για αυτό έχω και οικογενειακή μερίδα εκεί
.
κουφαλίτσα όταν πάω για ύπνο μου λες τα καλά,αλλά εγώ πάλι σε γουστάρω γιατί έχω πάθος με τον τόπο καταγωγής μου και τρέλα με ότι έχω γνωρίσει στην πανέμορφη χώρα μας
από το Ορμένιο μέχρι την Ιεράπετρα και από την Ζάκυνθο μέχρι την Χίο
Τζουμέρκα δεν έχω πάει αλλά θα το θελα πολύ κάποια φορά να πάμε παρέα :)

Καταρχήν καλησπέρα σας.
Πράγματι μεγάλη λαχτάρα η σημερινή... Πήγα στον κτηνίατρο για εμβόλιο τον αρσενικό σεττεράκο μου. Τον είχα στο πατάκι του συνοδηγού. Κατεβαίνω να πω καλησπέρα στον κτηνίατρο και βλέπω τον σκύλο έξω από το αμάξι! Πήδηξε από το παράθυρο ο αθεόφοβος ! .fiurius. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε... Δεν άκουγε με τίποτα για να έρθει σε εμένα και αντίθετα όλο και απομακρυνόταν. Τον ακολούθησα με τον αυτοκίνητο και αυτός ασταμάτητος ώσπου και έχασα την οπτική επαφή μαζί του... και άρχισα το ψάξιμο σε όλη την Κομοτηνή. Ειδοποιήθηκε σχεδόν όλη η Κομοτηνή αλλά τίποτα... Το παρήγορο ήταν ότι οι πολύς κόσμος μου ζητούσε το τηλέφωνο για να με ειδοποιήσουν σε περίπτωση που τον δούνε. Από καταστηματάρχες, περαστικούς μέχρι κοπελίτσες με σκυλάκια που τα έκαναν βόλτα (ήταν και η πιο πρόθυμες). Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό μου από τον Γιώργο τον συνκυνηγό μου και μου λέει ότι τον ενημέρωσε ένας φίλος του ότι μια κοπέλα έβαλε στο fb μια φωτό με σκύλο που μόλις είχε βρει και από όσο είδε του φάνηκε ότι είναι ο δικός μου ακριβώς στην άλλη πλευρά της πόλη όπου τον έχασα και τον έψαχνα. Επικοινωνώ με την κοπέλα και από την περιγραφή κατάλαβα ότι πρόκειται για τον Ζίκο. Μου είπε ότι είχε λογιστικό-ασφαλιστικό γραφείο και περνούσε απ έξω. Εκείνη τη στιγμή είχε πελάτη κυνηγό και της είπε να τον πιάσουν γιατί σίγουρα έφυγε από κάποιον και θα τον ψάχνουν. Μου είπε ότι ήταν πολύ τρομαγμένος και έπρεπε να κλείσει το γραφείο και τον πήγε στο προποτζίδικο που έχει ένα παλικάρι της φιλοζωικής (που είναι και γνωστός μου) όπου πήγα και τον παρέλαβα. Ευχαρίστησα των Παναγιώτη της φιλοζωικής και μετά πήρα τηλέφωνο και στην κυρία που τον βρήκε για να την ξαναευχαριστήσω. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!
Πάντως μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία που πλέον έχει ο κόσμος για τα σκυλιά. ΜΠΡΑΒΟ! .bravo. και ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1018953941449997.1073742449.197373650274701&type=1

Ρε μάγκες επειδή δεν έχω fb, στείλτε και ένα ευχαριστήριο μήνυμα εκ μέρους μου. Βέβαια τηλεφωνικά τους ευχαρίστησα όλους αλλά καλά είναι να φανεί και ένα ευχαριστώ στο fb...
Ευχαριστώ
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1018953941449997.1073742449.197373650274701&type=3

Ρε μάγκες επειδή δεν έχω fb, στείλτε και ένα ευχαριστήριο μήνυμα εκ μέρους μου. Βέβαια τηλεφωνικά τους ευχαρίστησα όλους αλλά καλά είναι να φανεί και ένα ευχαριστώ στο fb...
Ευχαριστώ
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1018953941449997.1073742449.197373650274701&type=3

Έχω στείλει από το πρωί Χρήστο.

Έχω στείλει από το πρωί Χρήστο.

Διονύση το είδα. Απλά θα ήθελα κάποιος αφού πρώτα αναφέρει ότι δεν έχω fb, να διαβιβάσει τις ευχρηστίες μου στην κυρία που τον βρήκε, στον Παναγιώτη και στα μέλη της φιλοζωικής και σε όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν...

Πολυ καλημερα σας...
Κωστα καλα να περασετε... .well done.
Δεν μου λετε ομως... .xm. Καποια παλικαρακια που εχθες ειχαν ορεξουλες να νιωσουν οτι ειναι κ παλι teenanger καινα βγουν αντροπαρεα να αλητεψουν, τι εκαναν???? .my man..yelling..yelling..yelling..buy buy..buy buy.

Καποια παλικαρακια που εχθες ειχαν ορεξουλες να νιωσουν οτι ειναι κ παλι teenanger καινα βγουν αντροπαρεα να αλητεψουν, τι εκαναν????
Εγώ τελικά έβαλα πλυντήριο και έφτιαξα έναν μουσακά ... .buy.

Ε... .kkk. Εεεεεεεεε... .kkk.
Λιγα τα λογια σας για τον Αλεπουδιαρη το ειδωλο κ τη σεβασμια παρουσια που στα νιατα του ηταν "φετες" κ γυρναγε στις παραλιες των νησιων σαν αλλος greek lover....yell at.
Ακου σε τι βαθμους τα πλενει, κ τι μαλακτικο βαζει???? .ban. Τα βαζει παντα στο αυτοματο, στο προγραμμα για ευασθητα ρουχα....flamenco.

Ε... .kkk. Εεεεεεεεε... .kkk.
Λιγα τα λογια σας για τον Αλεπουδιαρη το ειδωλο κ τη σεβασμια παρουσια που στα νιατα του ηταν "φετες" κ γυρναγε στις παραλιες των νησιων σαν αλλος greek lover....yell at.

209ed3d73ea97e4d57ddc108b4fe3181%20copy.jpg

Status
Not open for further replies.
Back