Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα σας, απο "τρελλα" πατε καλα βλεπω, ευχομαι ολα να ειναι καλα και ομορφα.
Καλο βραδυ σε ολους σας.
Σταύρο κάτσε μην φύγεις .sarcastic.

Σου δίνεται η ευκαιρία να μάθεις πέντε πράγματα ...μην την πετάξεις.big smile..big smile.

Καλησπερα στην παρεα σας, απο "τρελλα" πατε καλα βλεπω, ευχομαι ολα να ειναι καλα και ομορφα.
Καλο βραδυ σε ολους σας.

Σταύροοο που είσαι ρε φίλε ;
Παράτα τα σουβλάκια και ασχολήσου με τα .....Λατινικά
.sarcastic.

Χαιρομαι πολυ που σας "βλεπω" και παλι με μπολικο κεφι, καλη διαθεση και κανταρια τρελλα!!!
Να εισαστε παντοτε καλα. Καλως η' κακως, εμεις δουλευουμε σχεδον 90 ωρες την εβδομαδα οποτε καταλαβαινετε...
Ελπιζω καποια στιγμη να βαλω ενα πιο ανθρωπινο προγραμμα, ελπιζω....

Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα μέχρι που είδα την νέα διαφήμιση του JUMPO.fff..fff..llk..llk.

Καλησπέρα μάγκες μου :)
καλά για την Κοντσίτα έχεις δίκιο
ο Τρυφωνάκος τι σου φταίει ρε παράξενε
.fff.

Ναι ,είναι μια ακόμη σαβούρα αλλά σαν διαφήμιση πέτυχε τον σκοπό της- όπως και οι περισσότερες του jubo- που δεν είναι άλλος από το να γίνει θέμα συζήτησης.
Είναι αυτό που επιδιώκει κάθε διαφημιστής .

Ναι ,είναι μια ακόμη σαβούρα αλλά σαν διαφήμιση πέτυχε τον σκοπό της- όπως και οι περισσότερες του jubo- που δεν είναι άλλος από το να γίνει θέμα συζήτησης.
Είναι αυτό που επιδιώκει κάθε διαφημιστής .
ότι και να λέτε εγώ είμαι με τον Τρύφωνα γιατί απλά γουστάρω Σαμαρά όπως και να τον λένε Αντώνη,Γιάννη,Τρύφωνα ακόμα και Φώντα(ο γείτονας στη δουλειά).micle..fool.

ότι και να λέτε εγώ είμαι με τον Τρύφωνα γιατί απλά γουστάρω Σαμαρά όπως και να τον λένε Αντώνη,Γιάννη,Τρύφωνα ακόμα και Φώντα(ο γείτονας στη δουλειά).micle..fool.

Πάρε τα χάπια σου και πέσε για ύπνο να ξεκουραστείς ...
.buy.

Status
Not open for further replies.
Back