Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπραβο Κωστη:)
Δεν πειράζει ρε φιλε.
Οι καρποι των κοπων ειναι γλυκιοι σαν ερθει η ώρα τους.
το παλεψες κουραστικες θα το χαρεις.congrats.

Ο φίλος μας ο Γεράσιμος έβαλε μια αγγελία στο φατσοβιβλίο ....
Επειδή όλα πρέπει να μαθεύονται , διαβάστε τα γνωστά λαμόγια τι γράφουν απο κάτω....big smile.

----------------------------------------------------
Gerasimos Gerry Christoforatos
Χθες στις 11:22 π.μ. ·
Πωλείται Skateboard μεταχειρισμένο σανίδα Zero, trucks Tensor, ρουλεμάν και pants Pig και wheels Spitfire αξίας όλων αυτών 300€ προς 80€..

Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει inbox..Ευχαριστώ!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΗΛΕΣΗΣΠαρακαλώ θα ήθελα να μάθω αν το Skate κάνει για "επαγγελματική" χρήση διότι θέλω να το κάνω δώρο σε έναν φίλο μου με φυτώριο ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με etreme sport.
Gerasimos Gerry ChristoforatosΝαι Διονύση είναι επαγγελματικό!!
Dimitris B ZolotasΟ φίλος σου θέλει το λιγότερο 10μετρο για να μην βουλιάξει ......
δημητρης παπαμιχαηλκαλα που δεν εχει facebook ο φιλος...
το πιασα το είδα το γράφω δεν ξεχνώ
κάποια λεβεντομουν@κι@ θα υποφέρουν
συμπεριλαμβάνονται και τα like .fiurius.

Ναι.:)
Δεν ήθελε να ξεθυμάνει. ?
ξερεις τι τράβηγμα θελει ο φρονιμιτης να βγει?

Μωρε κ μπουνια να μου δωσει θα κατσω.
φτανει νσ υδηχασω απ τον πονο του.

Καλημερα:)
άλλο θα σου βγάλει καλό και όχι το πονεμένο.....τον μπερδευουν τα μαγνητάκια .yel.

Μόλις έφτασα σπίτι μετά ένα συνεχόμενο γράψιμο 5 ωρών σε εξέταση μαθήματος. Πονάει το μυαλό μου. Πιστεύω να τα πήγα καλά και να μου μένουν ακόμα 2 μαθήματα για πτυχίο.:)
Δεν βλέπω μπροστά μου από την κούραση, δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος, πάω να ξαπλώσω 2 ώρες και επανέρχομαι όταν αρχίζει ο αυλισμός του forum. .sarcastic.
μπράβο ρε Κωστή .congrats.
το μάθημα είναι αυτό που έχουμε συζητήσει;;;; με τον περίεργο;;;;;

μπράβο ρε Κωστή .congrats.
το μάθημα είναι αυτό που έχουμε συζητήσει;;;; με τον περίεργο;;;;;

Όχι Μάκη, το μάθημα του κομπλεξικού δεν είναι κάτι δύσκολο. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το δώσω τώρα και θα με πάει Σεπτέμβρη. Άλλο ένα θα γράψω σε 10 μέρες και μετά το τελευταίο του κομπλεξικού το Σεπτέμβρη.

Όχι Μάκη, το μάθημα του κομπλεξικού δεν είναι κάτι δύσκολο. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το δώσω τώρα και θα με πάει Σεπτέμβρη. Άλλο ένα θα γράψω σε 10 μέρες και μετά το τελευταίο του κομπλεξικού το Σεπτέμβρη.
καλή δύναμη :)

Ο αυλισμός δεν πέτυχε σήμερα, λογικά μερικοί έχουν πάρει άδεια εξόδου..sarcastic.

Φεύγω και εγώ πάω για μεταμεσονύκτια τσίπουρα :)

Γεια σας ρε καλόπαιδα ......
Που να πήγε άραγε αυτός που μας απειλεί
;για ύπνο η να πήρε άραγε το σκειτ και βγήκε στο σεργιάνι ......

ArticleImage_4504-jpg.jpg

Μπορεις να προβλέψεις τον σεισμό;;;;;;;;;ΟΧΙ
Εχεις προβλέψει ποτέ κάποιο σεισμό;;;;;;;;ΟΧΙ
Τα επόμενα χρόνια , με την εξέλιξη της τεχνολογίας , θα μπορέσεις να προβλέπεις τους σεισμούς;;;ΟΧΙ
Αν δεν ήσουν εσύ θα μπορούσαμε να μάθουμε με ακρίβεια το εστιακό βάθος και το επίκεντρο ενός σεισμού;;;ΝΑΙ

Τότε τι σε χρειαζόμαστε ρε μάστορα;;;;;;Τόσες επιδοτήσεις , τόσα φράγκα για εξοπλισμούς έρευνες κλπ τι χρειάζονται;;;;

Status
Not open for further replies.
Back