Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτος ο φρονιμιτης παει να μου ξεριζωσει την μασελα.
δεν αντεχετε αλλο
Τον άνοιξε ο γιατρος κάτι εμπηξε μεσα κ πρεπει να μεινει ετσι λίγες μερες είπε.
Του λεω βγαλτον τον γαμ.....οχι....

Δυο βραδιά τωρα γυριζω κ μετρω τους τοίχους σαν φάντασμα.

Αν ηταν κοντά ο Μήτσος θα τον εβαζα να τον τραβηξει με την πενσα.
να βγαλει τα νευρα του να κοιμηθω κ γω
με επριξε το κωλο δόντο

Καλημέρα σας! Μεγάλο "σπάσιμο" χθες με τη βροχή καλοκαιριάτικα! ... Παλιόκαιρος... μου χάλασε το πρόγραμμα για σκοπευτήριο. .fiurius.

Ναι.:)
Δεν ήθελε να ξεθυμάνει. ?
ξερεις τι τράβηγμα θελει ο φρονιμιτης να βγει?

Μωρε κ μπουνια να μου δωσει θα κατσω.
φτανει νσ υδηχασω απ τον πονο του.

Καλημερα:)

Περαστικά Χρύσανθε, για να μην στο βγάζει αμέσως το δόντι ο οδοντίατρος σου θα είναι σωστός ;)
Από ότι ξέρω πρώτα πρέπει να κοιτάξει να σώσει το δόντι πάση θυσία και τελική λύση αν δεν πάει καλά να κάνει εξαγωγή...

Ο φίλος μας ο Γεράσιμος έβαλε μια αγγελία στο φατσοβιβλίο ....
Επειδή όλα πρέπει να μαθεύονται , διαβάστε τα γνωστά λαμόγια τι γράφουν απο κάτω....big smile.

----------------------------------------------------
Gerasimos Gerry Christoforatos
Χθες στις 11:22 π.μ. ·
Πωλείται Skateboard μεταχειρισμένο σανίδα Zero, trucks Tensor, ρουλεμάν και pants Pig και wheels Spitfire αξίας όλων αυτών 300€ προς 80€..

Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει inbox..Ευχαριστώ!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΗΛΕΣΗΣΠαρακαλώ θα ήθελα να μάθω αν το Skate κάνει για "επαγγελματική" χρήση διότι θέλω να το κάνω δώρο σε έναν φίλο μου με φυτώριο ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με etreme sport.
Gerasimos Gerry ChristoforatosΝαι Διονύση είναι επαγγελματικό!!
Dimitris B ZolotasΟ φίλος σου θέλει το λιγότερο 10μετρο για να μην βουλιάξει ......
δημητρης παπαμιχαηλκαλα που δεν εχει facebook ο φιλος...

Τι μακακες που είστε ρε.

Ο φίλος κουμανταρει skate-boat.
Που ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το skateboard.

Εσεις μπορειτε ρε?.big smile..victory.

Μόλις έφτασα σπίτι μετά ένα συνεχόμενο γράψιμο 5 ωρών σε εξέταση μαθήματος. Πονάει το μυαλό μου. Πιστεύω να τα πήγα καλά και να μου μένουν ακόμα 2 μαθήματα για πτυχίο.:)
Δεν βλέπω μπροστά μου από την κούραση, δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος, πάω να ξαπλώσω 2 ώρες και επανέρχομαι όταν αρχίζει ο αυλισμός του forum. .sarcastic.

Μόλις έφτασα σπίτι μετά ένα συνεχόμενο γράψιμο 5 ωρών σε εξέταση μαθήματος. Πονάει το μυαλό μου. Πιστεύω να τα πήγα καλά και να μου μένουν ακόμα 2 μαθήματα για πτυχίο.:)
Δεν βλέπω μπροστά μου από την κούραση, δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος, πάω να ξαπλώσω 2 ώρες και επανέρχομαι όταν αρχίζει ο αυλισμός του forum. .sarcastic.

Μπράβο Κώστα! Θα πρότεινα 1 ώρα ύπνο και μετά συμπαράσταση και όσο πάρει και στο τέλος αυλισμός.... ;)

Καλησπέρα καρτνάσια!

Μπράβο Κώστα, καλή συνέχεια.

Μπράβο Κώστα! Θα πρότεινα 1 ώρα ύπνο και μετά συμπαράσταση και όσο πάρει και στο τέλος αυλισμός.... ;)

Καλησπέρα καρτνάσια!

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. :)

Τελικά ούτε μίση ώρα δεν έκλεισα τα μάτια, πως γίνεται όταν πας να κοιμηθείς κάθε φορά να σε θυμούνται όλοι και να σε παίρνουν τηλέφωνο...

Δεν πειράζει, τουλάχιστον κανόνισα τσίπουρα για το βράδυ .eat.

Πω πω αδερφέ
Περαστικά και υπομονή :)
Όταν λες Μήτσο έννοεις τον Ζολω;;;;

Συμβαίνει τίποτα ρε φίλε ; .lazy.

Καλή συνέχεια Κωστή .Αντε ξεμπερδεύεις ......ha ha ha.

Status
Not open for further replies.
Back