Μάκης
Banned
τώρα σε γουστάρωαα το ρεζιλι δεν με χαλαει και πολυ. ας βαραω εγω της φασσες και της παπιες, και ας μενω στον χαβαλε με τα πιατακια.
τώρα σε γουστάρωαα το ρεζιλι δεν με χαλαει και πολυ. ας βαραω εγω της φασσες και της παπιες, και ας μενω στον χαβαλε με τα πιατακια.
Παίξεεεεεεεεεεεεεεεεε Κωστα έεεεεεεεεεεεεπειγοντως......Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.
Μετά από πολύ μεγάλη σκέψη, γιατί θα μπω σε έξοδα, παράγγειλα σήμερα το νέο μου μπουζούκι. Ξέρω ότι θα στερηθώ πολλά πράγματα για να το πάρω
αλλά η αγάπη μου για το λαϊκό δεν συγκρίνεται με τίποτα. Η αναμονή μέχρι την παραλαβή είναι μεγάλη (6 μήνες), αλλά αξίζει τον κόπο.
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.
Μετά από πολύ μεγάλη σκέψη, γιατί θα μπω σε έξοδα, παράγγειλα σήμερα το νέο μου μπουζούκι. Ξέρω ότι θα στερηθώ πολλά πράγματα για να το πάρω
αλλά η αγάπη μου για το λαϊκό δεν συγκρίνεται με τίποτα. Η αναμονή μέχρι την παραλαβή είναι μεγάλη (6 μήνες), αλλά αξίζει τον κόπο.
ωραίος
όταν βρεθούμε θέλω να μου παίξεις <<στο αδειο μου πακέτο>> .guitar.
Από εκεί που έφτιαξα και το πρώτο Δημήτρη, στον Λαρισαίο (Αντώνης Θεοδώρου)… Μπουζούκια με εγγυημένη ποιότητα στον ήχο, ο καλύτερος κατασκευαστής για μένα με πολύ λογικές τιμές, καμία σχέση με μερικούς κατασκευαστές στην Αθήνα που πουλάνε μόνο όνομα και από ήχο τίποτα..Κώστα σε ποιόν το παρήγγειλες ;
Καλα κανεις Κωστα.
Κ γω επρεπε να παρω αλλο.
δυστυχως εμεινε λογω αναβολης σε αναβολη για το οικονομικο.....κ το αφησα τελειως.
μπουζούκι σμα δεν παιζεις 2 ωρες καθημερινά να σσσε σε φορμα τοτε δεν παιζεις καθόλου
καλημέρα ασπρομάλλα αλεπού....Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια.
καλημέρα ασπρομάλλα αλεπού....
Η θαλασσα δροσερη ο ηλιος καιει οι μπυρες κρυσταλλο και κατι απιστευτα μωρα εχουν αραξει διπλα μας. .........δεν ειναι κατασταση αυτη .ha ha ha..victory.