Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. :)

Μετά από πολύ μεγάλη σκέψη, γιατί θα μπω σε έξοδα, παράγγειλα σήμερα το νέο μου μπουζούκι. Ξέρω ότι θα στερηθώ πολλά πράγματα για να το πάρω
αλλά η αγάπη μου για το λαϊκό δεν συγκρίνεται με τίποτα. Η αναμονή μέχρι την παραλαβή είναι μεγάλη (6 μήνες), αλλά αξίζει τον κόπο. :)
Παίξεεεεεεεεεεεεεεεεε Κωστα έεεεεεεεεεεεεπειγοντως......
φερτο μαζι στην επόμενη γιορτή....

Εγω κανω υποστηριξη στην σύζυγο κ την βοηθω.
αυτή κανει δουλειές γιατι λογω υποχρεωσεων δεν προλαβε να τελειωσει αφου απουσιαζαμε.
Εγω στο πλαι της...βλέπω dvd με σπρινκερ.
Τι στο καλο ολο το κυνηγι σκέφτομαι κ χει πολυ καιρο μπροστα ακομη :(

Καλα κανεις Κωστα.
Κ γω επρεπε να παρω αλλο.
δυστυχως εμεινε λογω αναβολης σε αναβολη για το οικονομικο.....κ το αφησα τελειως.
μπουζούκι σμα δεν παιζεις 2 ωρες καθημερινά να σσσε σε φορμα τοτε δεν παιζεις καθόλου

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. :)

Μετά από πολύ μεγάλη σκέψη, γιατί θα μπω σε έξοδα, παράγγειλα σήμερα το νέο μου μπουζούκι. Ξέρω ότι θα στερηθώ πολλά πράγματα για να το πάρω
αλλά η αγάπη μου για το λαϊκό δεν συγκρίνεται με τίποτα. Η αναμονή μέχρι την παραλαβή είναι μεγάλη (6 μήνες), αλλά αξίζει τον κόπο. :)

Κώστα σε ποιόν το παρήγγειλες ;

Κώστα σε ποιόν το παρήγγειλες ;
Από εκεί που έφτιαξα και το πρώτο Δημήτρη, στον Λαρισαίο (Αντώνης Θεοδώρου)… Μπουζούκια με εγγυημένη ποιότητα στον ήχο, ο καλύτερος κατασκευαστής για μένα με πολύ λογικές τιμές, καμία σχέση με μερικούς κατασκευαστές στην Αθήνα που πουλάνε μόνο όνομα και από ήχο τίποτα..

Καλα κανεις Κωστα.
Κ γω επρεπε να παρω αλλο.
δυστυχως εμεινε λογω αναβολης σε αναβολη για το οικονομικο.....κ το αφησα τελειως.
μπουζούκι σμα δεν παιζεις 2 ωρες καθημερινά να σσσε σε φορμα τοτε δεν παιζεις καθόλου

Έλα ρε Χρύσανθε δεν ήξερα ότι παίζεις και εσύ. Τετράχορδο ή τρίχορδο;;
Έτσι είναι αν το αφήσεις θα σε αφήσει. Εγώ το είχα αφήσει μια περίοδο για 6 μήνες και είδα και έπαθα να ξαναπαίξω σωστά. Ένας χωρισμός πριν 2 χρόνια με έκανε όμως να το ξαναπιάσω και από τότε το μπουζούκι είναι το πρώτο πράγμα που πιάνω όταν ξυπνάω και το τελευταίο πριν κοιμηθώ.

Χρύσανθε, αυτό έχω τώρα. Είναι απλό δεν έχει στολίδια και ίσως για αυτό βγάζει έναν ήχο πολύ κιμπάρικο και μερακλίδικο.

Το καινούριο θα είναι με 60 δούγιες , ολοκέντιτο από πίσω και με φιγούρα 4/4 μπροστά και στην τρύπα και στα τάστα όστρακα.

Last edited:
καλημέρα ασπρομάλλα αλεπού....

Γειά σου μωρή τρελή Λονδρέζα......ha ha ha.
Σήμερα κάνω τον μάγειρα λόγω δουλειάς της γυναίκας. Μπακαλιάρο -παστό- πλακί με σταφίδες.Ήθελα οπό καιρό να το φάω .ffff

Η θαλασσα δροσερη ο ηλιος καιει οι μπυρες κρυσταλλο και κατι απιστευτα μωρα εχουν αραξει διπλα μας. .........δεν ειναι κατασταση αυτη .ha ha ha..victory.

Καλημέρα σας ρεμάλια...Ερώτηση υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε 2 αντίστροφες μετρήσεις για την έναρξη του κυνηγιού ώστε να συμπεριλάβουμε και την έναρξη της Κύπρου;;; Επειδή έχουμε μερικά φιλαράκια από Κύπρο μου ήρθε σαν ιδέα.Ώρα για διάβασμα, καλή συνέχεια ότι κι αν κάνετε!

Η θαλασσα δροσερη ο ηλιος καιει οι μπυρες κρυσταλλο και κατι απιστευτα μωρα εχουν αραξει διπλα μας. .........δεν ειναι κατασταση αυτη .ha ha ha..victory.

Το χειρότερο είναι να έχεις τη γυναίκα δίπλα σου και να μην μπορείς να σηκώσεις κεφάλι...Είναι άδικο όμως, τα κοριτσάκια ξύπνησαν πρωί πρωί, έβαλαν τα μικροσκοπικά μαγιουδάκια τους και πήγαν στην παραλία για να παίξουν με τις ρακέτες τους και μου λες εσύ ότι δεν μπορώ να θαυμάσω την όμορφη θέα επειδή λές σε προσβάλει;;;;Τι ξεπερασμένες απόψεις είναι αυτές .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back