Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kαλησπερα σας,
εχθες για να γιορτασω τη συμφωνια .yelling. εφτιαξα το λουτσο τηγανητο σε ροδελες με κουρκουτι συνοδεια κρυας μπυρας... Πεντανοστιμος ηταν κ ειχε κ ενα κεφαλι οσο το τηγανι, νομιζω οτι ξεκοκαλιζα κατσικισιο κεφαλακι....buy buy.
Λεω να ξαναπαω καμια βολτουλα το βραδακι, εχω φτιαξει κατι σιλικονακια μπουκα-φωτια... .my man.

Δουλίτσα έγινες και εσύ ωσάν τους παππουληδες εδώ με τα φαγιά των, τα ποτά των .... α ρε ερμε λούτσε τι σου μελλε να πάθεις απο τον δουλίτσα...

Θέλω την βοήθεια σας για μια πληροφορία άμεσα. Για ανανέωση ΑΚΟ χρειάζεται ειδικός παθολόγος ή απλός παθολόγος; Ρωτάω γιατί πριν μερικά χρόνια ήθελε σίγουρα ειδικό παθολόγο, νομίζω όμως ότι με την τελευταία αλλαγή στον νόμο περί όπλων απαιτείται πλέον απλός παθολόγος. Δεν έχω χρόνο να ψάξω τον νόμο, αν μπορεί κάποιος να παραθέσει το συγκεκριμένο σημείο;
Ευχαριστώ.

Δουλίτσα έγινες και εσύ ωσάν τους παππουληδες εδώ με τα φαγιά των, τα ποτά των .... α ρε ερμε λούτσε τι σου μελλε να πάθεις απο τον δουλίτσα...
Αν κ μου αρεσει πολυ το φαγητο... .xm. Ακομα δινω περισσοτερη βαρυτητα στις καυσεις που ακολουθουν κ σπανια αναφερω τα εκλεκτα εδεσματα... .my man..sarcastic.

Σαν τα μούτρα τους σε κάνανε....yel.

Πειμενω να κατεβεις φιλαρακι, να πιουμε κανα ουζο γιατι εχω μπλεξει με κυριες... .buy buy..sarcastic.

Αν κ μου αρεσει πολυ το φαγητο... .xm. Ακομα δινω περισσοτερη βαρυτητα στις καυσεις που ακολουθουν κ σπανια αναφερω τα εκλεκτα εδεσματα... .my man..sarcastic.

α ρε τρίχα ...
Πανε βγάλε το 60 € γιατι θα έχουμε έξοδα για τα τρυγόνια....what..guitar.

Θέλω την βοήθεια σας για μια πληροφορία άμεσα. Για ανανέωση ΑΚΟ χρειάζεται ειδικός παθολόγος ή απλός παθολόγος; Ρωτάω γιατί πριν μερικά χρόνια ήθελε σίγουρα ειδικό παθολόγο, νομίζω όμως ότι με την τελευταία αλλαγή στον νόμο περί όπλων απαιτείται πλέον απλός παθολόγος. Δεν έχω χρόνο να ψάξω τον νόμο, αν μπορεί κάποιος να παραθέσει το συγκεκριμένο σημείο;
Ευχαριστώ.

Γιώργο εγώ ανανέωσα τον Δεκέμβρη 2014 με χαρτί από παθολόγο. Αυτό όμως εδώ ίσχυε πάντα. Ίσως να "παίζει" από περιοχή σε περιοχή... Πάρε τηλέφωνο στην ασφάλεια στο γραφείο για τα όπλα και ρώτα για να είσαι σίγουρος.

Καλησπέρα σας.

α ρε τρίχα ...
Πανε βγάλε το 60 € γιατι θα έχουμε έξοδα για τα τρυγόνια....what..guitar.
Tα εχω προβλεψει εγω αυτα αγορι μου... .my man.
Γιωργο κ εγω χαρτι απο παθολογο ειχα παει οταν πηρα το δικανο αλλα π[αρε ενα τηλ να ρωτησεις γιατι στην Ελλαδα ζεις... .xm.

Καλημέρα αλάνια! Σας εύχομαι ψηλά τον Γιούτσο σας όλη μέρα...

Αυτό είναι μαρτύριο ρε φίλε, δεν είναι ευχή :)
Καλημέρα παιχταράδες ... (αφού το έκοψε ο Πανού θα το λέω εγώ) ...:D

Η λεγόμενη σκλήρυνση κατά πέους...
Καλημέρες!!

Η το λεγόμενο μπέρδεμα των smarties με τα βιάγκρα ... .sarcastic.

Αχρωματοψία είναι αυτό.yel.

Συζήτηση άλλου επιπέδου.
Αν έχω ρίξει γέλιο....sarcastic.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα, σε κ@υλωμένους και μη. :)

ΥΓ: μπράβο στον γιατρό για τους ιατρικούς όρους και την διάγνωση .yelling.

Γιώργο εγώ ανανέωσα τον Δεκέμβρη 2014 με χαρτί από παθολόγο. Αυτό όμως εδώ ίσχυε πάντα. Ίσως να "παίζει" από περιοχή σε περιοχή... Πάρε τηλέφωνο στην ασφάλεια στο γραφείο για τα όπλα και ρώτα για να είσαι σίγουρος.
.well done.

Καλησπέρα σας. Κι εμένα, αν θυμάμαι καλά, δεν μου ζήτησαν ποτέ το χαρτί να 'ναι από "ειδικό παθολόγο"!
Τέλος πάντων αυτό βρήκα:
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1186&Itemid=131
.....
"4. Ιατρικό πιστοποιητικό από ιατρό νευρολόγο-ψυχίατρο ή παθολόγο, από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου."
.....
"Δεν απαιτείται επίσης ιατρικό πιστοποιητικό και αντίγραφο ποινικού μητρώου για τη χορήγηση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου, εφόσον ο ενδιαφερόμενος έχει εφοδιασθεί με άδεια κατοχής άλλου κυνηγετικού όπλου και δεν έχει παρέλθει τριετία από την ημερομηνία χορήγησης της άδειας αυτής."
.....

Ευχαριστώ.
Μαραθώνα Ν.Μάκρη ζητούν ψυχιάτρου η ειδικού παθολόγου ανάλογα πως το ερμηνεύει ο κάθε υπάλληλος
κάποιος μάλιστα αστυνομικός που ήταν για λίγο καιρό στα όπλα ζητούσε ο γιατρός να είναι εκτός ΙΚΑ η ασφαλιστικού ταμείου γιατί έλεγε ότι δίνουν το χαρτι χωρίς να εξετάζουν
και μεταξύ μας δίκιο είχε
η Μαρία η φίλη μου και συμμαθήτρια μου ποτέ δεν με εξετάζει ούτε λεφτά μου παίρνει γιατί<<μην γελάσετε>>ήταν ερωτευμένη μαζί μου στο λύκειο
.sexy girl..micle.

ακουστε κι ενα ωραιο.ο δρακουλας (μητσοτακης) για οσους δεν καταλαβαν συμμετειχε στο δημοψηφισμα μεταξυ χριστου και βαραββα και φυσικα ψηφισε βαραββα

.yelling..yelling..yelling..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back