Καλορίζικο Μάνο.
Σε τι σύσφιξη αντιστοιχεί το συγκεκριμένο;
Που σαι ρε Κώστα. Πω ρε φίλε κρίμα...καλά όλα μαζί πως τα παθες;;;Καλησπέρα στην παρέα. Χάθηκα αυτές τις μερες. Λίγο τα μπάνια, λίγο τα εργαστήρια στην σχολή και το τελειωτικό χτύπημα 450 ευρώ ζημιά στο αμάξι. Αλλαγή αντλίας νερού, ζαμφοράκι, και ένα αμορτισέρ.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Η χαρά των παιδιών απερίγραπτη! Ακόμη και τώρα παρατάνε το παιχνίδι και μας σφιχταγκαλιάζουν λέγοντας ευχαριστώ!
καλορίζικο καλοτούφεκο φιλάκιΓιώργο είναι τσοκάκι για σχετικά μακρινές αποστάσεις 40-50 μέτρα. Θα το χαρακτήριζα ως IM
Καλοντουφεκισμενο.Πες μας αργότερα εντυπώσεις.Γιώργο είναι τσοκάκι για σχετικά μακρινές αποστάσεις 40-50 μέτρα. Θα το χαρακτήριζα ως IM
Πόσο πρωτευουσιάνος είσαι αγόρι μου........Δηλαδή ρε φιλαράκι ζωλοτιαρη, τι ακριβώς κάνετε με 40 βαθμούς πάνω στις κορυφογραμμες και σας αρέσει; Μήπως μια ποικιλία, ένα μπουκάλι ούζο, πολύ πάγο, ομπρέλα και λαδωμενα κωλαρακια, να ήταν καλύτερα;
Λογικά πρέπει να είχατε 15-20 βαθμούς ή όχι;Πόσο πρωτευουσιάνος είσαι αγόρι μου........
40 βαθμούς εχετε στην Αθήνα.Στα 2500 μ το ίδιο είναι;
Τελος παντων είναι πολύ αργά και είμαι πτώμα.Λεπτομέτειες ίσως γράψω αύριο.Το θέμα είναι ότι είχαμε ατύχημα με την γυναίκα μου και ταλαιπωρηθήκαμε ασχημα.
Τελος καλό.
Καλό βράδυ φιλαράκο σε σένα και σε όλη την παρέα.
Λογικά πρέπει να είχατε 15-20 βαθμούς ή όχι;
Στη θεωρία κάθε εκατό μέτρα ανάβαση πέφτει η θερμοκρασία κατά ένα βαθμό Κελσίου.Δεν ξέρω ακριβώς Γιάννη αλλά όχι κι έτσι.Είχε αεράκι και φυσικά όλη η διαδρομή με ήλιο που λόγω υψομέτρου σε καίει χωρίς να το καταλαβαίνεις αν δεν εχεις πάρει προφυλάξεις .Η αίσθηση που εγώ είχα ήταν σαν να είχε γύρω στους 28 βαθμούς με αεράκι .Αυτό στο μεγαλύτερο μέρος.Υπήρχαν και σημεία που ένοιωθες κατι πάνω απο 30.