καλημερα και καλη εβδομαδα κι απο εμενα
Καλησπερα Βασίλη έριξες κανένα πεταχταρι ,παίζει κάνα ψαράκι?Καλημέρα από τα Δυτικά της χώρας,.......
Καλησπερα Βασίλη έριξες κανένα πεταχταρι ,παίζει κάνα ψαράκι?
Τα ίδια και εδώ..Τίποτα ψάρια φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές..Κάθε πέρσι και καλύτερα..Τελοσπαντων το παλεύουμε..Ρίχνω αλλά δεν βλέπω κίνηση.....κάτι ψιλολοίδια γυρνούν στο μώλο αλλά επίσης δεν έχει ούτε έναν άλλο ψαρά......
Άμα κλαιγεστε κιεσεις αρχίζω να ανησυχώ.Τα ίδια και εδώ..Τίποτα ψάρια φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές..Κάθε πέρσι και καλύτερα..Τελοσπαντων το παλεύουμε..
Έτσι όπως τα λέω ειναι κ.Γιαννη αν κάτσω να συγκρίνω με άλλες χρονιές και ίδιους μήνες..Κάποια στιγμή ίσως όλη πρέπει να ανυσηχουμε γιατί το ψάρι ίσως το βλέπουμε μόνο στα ιχθυοτροφεία..Μιλάω πάντα για τον τόπο μου,Άλλου δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται.Μπορει να μην υπάρχει θέμα..Αν και δεν το πιστεύω..Άμα κλαιγεστε κιεσεις αρχίζω να ανησυχώ.
Καλό χειμώνα σε όλους!
Ελπίζω όχι στην παραλια γιατί το έχουν λίγο ξεφτιλισει το θέμα.Καλησπέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα. Αφού στην μαγνησία δεν παίζουν τρυγόνια, βαράω καρτέρι μέρα νύχτα στα τσιπουράδικα της περιοχής. Στην υγειά μας!!!
Δεν είναι μόνο θέμα τιμών αλλά κυρίως ποιότητας.
Το στομάχι μου κάνει χημική ανάλυση και λίγο μετά το φαί ξέρω αν αξίζει.
Εδώ αρχίζεις και φοβάσαι για μαϊμούδες μάρκες πόσο μάλλον για το χύμα.Έτσι είναι στην παραλία του βόλου δεν αξίζει κανένα τσιπουράδικο. Πρέπει να ξέρεις που θα πας και για να μην πληρώσεις ακριβά αλλά κυρίως να φας ποιότητα. Επίσης μακριά από το χύμα τσίπουρο παιδιά αν δεν είστε σίγουροι 100% για την ποιότητα του.