μέσα με τον Αντώνη τον ανηψιό μου όποιος θέλει ακολουθείΣας περιμένω όλους τον Οκτώβρη στα μπασίματα να κάνουμε σεμινάριο φαγητού- ποτού και να πάμε και για καμιά φάσσα- τσίχλα στο Πήλιο.
Ο Μάκης έχει ήδη ψηθεί και μου το έταξε θα έρθει.
Εγώ ίσως είμαι στον Πτελεο 25-30. Θα δούμε.καλησπέρα σας ας ας ας ας
μέσα με τον Αντώνη τον ανηψιό μου όποιος θέλει ακολουθεί
καλησπέρα σας ας ας ας ας
μέσα με τον Αντώνη τον ανηψιό μου όποιος θέλει ακολουθεί
Εγώ ίσως είμαι στον Πτελεο 25-30. Θα δούμε.
μακάρι να ταιριάξει Γιάννη και το πως θα περάσουμε.......άστο .guitar..violin..badboys.Εγώ ίσως είμαι στον Πτελεο 25-30. Θα δούμε.
Τα σημαντικά τα ξέχασες...shoot.μακάρι να ταιριάξει Γιάννη και το πως θα περάσουμε.......άστο .guitar..violin..badboys.
καλησπέραΚαλησπερα σε ολους.
Ζαχαριά Συναστρια είναι Μάκη;καλησπέρα
πίνω ένα ποτηράκι μοσχοφίλερο Ζαχαριά
τι ωραία κρασιά έχουμε γιατί να ψαχνόμαστε στα εισαγόμενα;;;;;;
πήγα να δώ τι γράφει κι έβαλα το 3ο ποτήριΖαχαριά Συναστρια είναι Μάκη;
πήγα να δώ τι γράφει κι έβαλα το 3ο ποτήρι
αυτά μου κάνεις και πως να σε ξεχάσω;;;;;;
γράφει λοιπόν βιολογικής καλλιέργειας σε αμπελώνες της Πελοπονήσσου με μεγάλο υψόμετρο
άρωμα εσπεριδοειδών στην μύτη και τριαντάφυλλο με κίτρο στο στόμα
Καλησπερα σε ολους.
Μην πιείς πολύ Βασίλη πρόσεχε..Εγώ χτες είχα μια ωραία κρασοκατάνυξη με τον πατέρα του πνευματικού αδερφού, θα πάω για κάνα τσιπουράκι σήμερα που έχω καιρό να το τιμήσω και το αγαπάω .llk..llk.
Ναι καλά, σιγά που δεν θα εβαζες κι'αλλο ποτηράκι, εμένα περίμενεςπήγα να δώ τι γράφει κι έβαλα το 3ο ποτήρι
αυτά μου κάνεις και πως να σε ξεχάσω;;;;;;
γράφει λοιπόν βιολογικής καλλιέργειας σε αμπελώνες της Πελοπονήσσου με μεγάλο υψόμετρο
άρωμα εσπεριδοειδών στην μύτη και τριαντάφυλλο με κίτρο στο στόμα
Κάτσε καλά μην σου στείλω το Σοιμπλε..!μακάρι να ταιριάξει Γιάννη και το πως θα περάσουμε.......άστο .guitar..violin..badboys.