Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν πιστεύω να κατεβηκατε να σπρωξετε ;;;;:eek:
Καλημέρα σε όλο τον κοσμο:)

Οχι Διονυση, αλλα μου εσπασαν τα νευρα. Το αεροπλανο εφευγε στις 6 το απογευμα τοπικη ωρα, ειπαν θα μας πουνε στις 10. Μετα ειπαν θα μας πουν στις 1 τη νυχτα και εκει μας ειπαν φευγουμε στις 2.

Οχι Διονυση, αλλα μου εσπασαν τα νευρα. Το αεροπλανο εφευγε στις 6 το απογευμα τοπικη ωρα, ειπαν θα μας πουνε στις 10. Μετα ειπαν θα μας πουν στις 1 τη νυχτα και εκει μας ειπαν φευγουμε στις 2.
Περίμενα ότι ειδικά εσύ θα έχεις πάθει ανοσία σε τέτοιες καθυστερήσεις με τα ταξίδια που κάνεις. Αυτό ειδικά το, θα μας πουν στις τάδε και να ενημερώνουν 2 ώρες μετά, ήταν ψωμοτύρι όταν ταξίδευα :)

Θυμάμαι επι ολυμπιακής εχω πάει στο αεροδρομιο κατα τις 9 το βραδυ για να παραλαβω φίλο απο το εξωτερικό.
Εχω πάει για καφεδακι και δίπλα μου κάθεται ενας τυπος ολο νευρα.
Τι εγινε ρε φιλαράκι καθυστερησε η πτήση σου ;;;;
Ναι ...μου απαντάει ολο νεύρα.
Τι ωρα πέταγες;;;;
8 μου απανταει. .
Ελα μωρέ πως κάνεις ετσι του λεω.Τωρα ειναι 9 πεταγες 8 δεν τρεχει και τιποτα.
8 το πρωί πεταγα ρε φίλε:confused:

Last edited by a moderator:
Περίμενα ότι ειδικά εσύ θα έχεις πάθει ανοσία σε τέτοιες καθυστερήσεις με τα ταξίδια που κάνεις. Αυτό ειδικά το, θα μας πουν στις τάδε και να ενημερώνουν 2 ώρες μετά, ήταν ψωμοτύρι όταν ταξίδευα :)

Το σπαστικο ηταν οτι δεν ηξερα αν θα πεταξω καν και επρεπε να περιμενω στο αεροδρομιο. Ειδοποιουσαν παντα στην ωρα που σου ελεγαν, αλλα παλι αοριστα. Αν το ηξερα απο την αρχη θα την ειχα αραξει σε κανενα ξενοδοχειο εκει διπλα

Παύλε φαντάζομαι πόσο εκνευριστικοί έχουν γίνει και οι έλεγχοι λόγω των τελευταίων γεγονότων...
Moνο που δεν μας ξεβρακωνουνε Χρηστο. Παπουτσια, ζωνες ειναι πλεον κλασσικα. Το βαλιτσακι που εχω το κομπιουτερ το ξεσκιζουν καθε φορα και μου βγαζουν τους φορτωτες και τα καλωδια ενα ενα για ελεγχο.

Ψηλε καμικαζι με το αριστο μηχανολογικα και με γυαλισμενες βαλβιδες Corolla .sarcastic. που κανεις το Αθηνα-καλυβα σε 8 ωρες.buy.. αν φυγουμε σημερα το απογευμα, αυριο χαραματα ειμαστε πανω...Οι βενιζνες δικες μου, διοδια δικα σου, φαγητο δεν προλαβαινουμε, στην επιστροφη....buy buy. Εκει να ερχονται κοντραριστα μεσα στην καταχνια....goodboy.
Κατσε γιατι ανεβασα ταχυπαλμια... .eat.

Με τον πόνο μου παίζεις ρε φίλε; Άσε με στην ησυχία μου και θα μείνει απλήρωτος αυτό το μήνα ο ενφια και η πιστωτική. .kkk.
Αν ήμουν μόνος φίλε, δεν το συζήταγα... αν ήμουν μόνος δεν το συζήταγα ... πάρε τον Αντωνάκο και φύγετε. Ποιο φαί μωρέ; Μια φραντζόλα ψωμί και ένα κρεμύδι, δώσε μου και είμαι εντάξει.
Τα πράσινα να βγαίνουν με την αντάρα και είμαι χορτάτος.... .fiurius.

Σε ενα τετοιο καιρο περσι η παρεα μου τα πελεκησε κανονικα. Δεν τουφεκουσαν πουλι πιο μακρια απο 20 μετρα και διαλεγαν μονο μεγαλα και χηνες.

Δεν ειναι περιεργο ομως που καθεσαι στο καρτερι, με βροχη, κρυο, χιονι και παγωνια, τρελλες θερμοκρασιες ανω των 30, και δεν διαμαρτυρεσαι; Και αν εισια αλλου, μολις πεσει η πρωτη ψιχαλα, ή ανεβει ο ζεστη λιγο πανω απο το κανονικο, τρεχεις να προφυλαχτεις;

Τα πράσινα να βγαίνουν με την αντάρα και είμαι χορτάτος..

Αν μπορουσα να κυνηγουσα ολο το χρονο θα ημουν ο μισος απο οτι ειμαι τωρα. Ουτε πειναω, ουτε διψαω αρκει να εχει πουλια. Σε αντιθεση με το οταν δουλευω η ειμαι σπιτι που ειμαι συνεχεια στο παχνι. Τι διαιτες και βλακιες. Non-stop κυνηγι η .sex hard. η και τα δυο για σιλουετα.

Δεν ειναι περιεργο ομως που καθεσαι στο καρτερι, με βροχη, κρυο, χιονι και παγωνια, τρελλες θερμοκρασιες ανω των 30, και δεν διαμαρτυρεσαι; Και αν εισια αλλου, μολις πεσει η πρωτη ψιχαλα, ή ανεβει ο ζεστη λιγο πανω απο το κανονικο, τρεχεις να προφυλαχτεις;

Ετσι ειναι Βικτωρα. Ειδικα το παπι σε κανει να μην καταλαβαινεις Χριστο. Περσι θυμαμαι με βορια και κρυο ειχα πεσει 2 φορες στο νερο, βραχηκα, ειχα μυικους σπασμους απο το κρυο και εγω να τουφεκαω πρασινα, ζεσταινοντας τα παγωμενα μου δαχτυλα με το τσαι που κουβαλουσα μαζι μου. Ουτε εκατο αλογα δεν θα μπορουσαν να με κουνησουν απο το γκιουμε εκεινη τη στιγμη.

Σε ενα τετοιο καιρο περσι η παρεα μου τα πελεκησε κανονικα. Δεν τουφεκουσαν πουλι πιο μακρια απο 20 μετρα και διαλεγαν μονο μεγαλα και χηνες.
Τωρα αυτο μας το ειπες για να μας κανιες να νιωσουμε καλυτερα??? .smashfrak.
Κ εγω .ban.για τον υπολοιπο μηνα δεν θα εχω κινητο κ ιντερνετ γιατι θα εχουν μεινει απληρωτα μεχρι κ αυτα, αλλα θα με καλειται εσεις....ha ha ha.
Ο Αντωνακος δεν μπορει τωρα, εχει καταχνια....buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back