Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε ενα τετοιο καιρο περσι η παρεα μου τα πελεκησε κανονικα. Δεν τουφεκουσαν πουλι πιο μακρια απο 20 μετρα και διαλεγαν μονο μεγαλα και χηνες.
Παύλο μήπως δεν ήταν τέτοιος καιρός; Μήπως ήταν κοντά στα φώτα που έγινε εκείνο το ανεπανάληπτο σκηνικό που είχαν να δουν δεκαετίες;

Παύλο μήπως δεν ήταν τέτοιος καιρός; Μήπως ήταν κοντά στα φώτα που έγινε εκείνο το ανεπανάληπτο σκηνικό που είχαν να δουν δεκαετίες;
Τελη της περσινης σαιζον ηταν Γιωργο. Εγω ειχα φυγει μια βδομαδα πριν

Δεν ειναι περιεργο ομως που καθεσαι στο καρτερι, με βροχη, κρυο, χιονι και παγωνια, τρελλες θερμοκρασιες ανω των 30, και δεν διαμαρτυρεσαι; Και αν εισια αλλου, μολις πεσει η πρωτη ψιχαλα, ή ανεβει ο ζεστη λιγο πανω απο το κανονικο, τρεχεις να προφυλαχτεις;
Οπως π.χ οταν δουλευω και βρεχομαι κατρβαζω τα καντηλια της αρκουδας.οταν ομως ειμαστε στο βαφε με βροχη κι εχει πουλια μιλια.ε βικτωρ???

Ξεχασα να συμπληρωσω οτι το κυνηγι εγινε εξω απο το Δ στα χωραφια με 9 Βφ νοτια.

Ξεχασα να συμπληρωσω οτι το κυνηγι εγινε εξω απο το Δ στα χωραφια με 9 Βφ νοτια.
Σωστά αφού μέσα είχαν γίνει όλα θάλασσα. Από το κρεβάτι έπρεπε να βάζεις γαλότσες για να σηκωθείς.

Ναι το ακουσα κ απο αλλους... Ηταν τη μερα που φευγαμε... Μεσα ειχαν πλημμυρισει τα παντα κ δεν κουνιοταν τιποτα κ εξω γινοταν πανηγυρι...

Οπως π.χ οταν δουλευω και βρεχομαι κατρβαζω τα καντηλια της αρκουδας.οταν ομως ειμαστε στο βαφε με βροχη κι εχει πουλια μιλια.ε βικτωρ???

Σκηνικο να περνανε τσιχλες κορδονι, και μεις να εχουμε κυριολεκτικα παγωσει (τα δακτυλα μας δεν εκλειναν) απο το χιονονερο. Εμεις εκει ομως, ουτε ρουπι δεν κουνησαμε

Ωραία πράματα διαβάζω αλλά με τον καιρό που έχουμε εδώ όλα αυτά μοιάζουν μακρινά και παραμυθένια.
Εγω χθές νόμιζα ότι έκανα ηλιοθεραπεία.Εκατσα μέχρι 10:30 για καμιά φάσσα βλαμμένη αλλά ούτε τέτοια δεν είδα.Μετα έφυγα και πήγα αλλού όπου και τόριξα στο περπατητό .Εκανα 12 χλμ. καταγεγραμμένα με κοντομάνικο και ένοιωσα να λειώνω απο τη ζέστη.Οσο για το αποτέλεσμα δεν το συζητάω.Τρεις ντουφεκιές ,οι δυο αστοχες και η τριτη που βρήκε στόχο ,ο στόχος δεν βρέθηκε.
Εξαντλημένος απο τη ζέστη και τα νεύρα τετντωμένα ,πήρα τον δρόμο της επιστροφής, που μετά απο πολλά χρόνια ήταν απο Κάζα.

Last edited:
Καλησπέρα παρέα. Συνεφιασε εδώ στο νησί, άντε μπας και βρέξει λιγακι. Ο καθένας με τη τρέλλα του, άλλοι βλέπουν πράσινα να πλαναρουν, εγώ βλεπω φερμες και βασίλισσες, άλλοι γαλάζιες και άλλοι ακούνε τσιν-τσιν και δεν υπάρχει θεραπείααααααααα, Καλο απόγευμα και περαστικά μας .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back