Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
-Oυουουουουουουου!
-Έλα ρε Πάνο τι κάνεις ρε?
-Ουυουουουουουου ΧΟΝΤΡΕ!
- .sarcastic.
Τα λέει και σε σας αυτά; Με παίρνει το απόγευμα και τι μου λέει;
-Ορίστε (απαντάω εγώ)
-'Ελα ρε παχύσαρκε, τι κάνεις;
- ...βρε αί σιχτίρι ... :D
- Δεν καθόμαστε στ'αβγά μας αυτό το ΣΚ;

Τα λέει και σε σας αυτά; Με παίρνει το απόγευμα και τι μου λέει;
-Ορίστε (απαντάω εγώ)
-'Ελα ρε παχύσαρκε, τι κάνεις;
- ...βρε αί σιχτίρι ... :D
- Δεν καθόμαστε στ'αβγά μας αυτό το ΣΚ;

Πολλάκις στο χω πεί... φταίω που δε ...σαγαπησα μικρό... και γλωσεύεις τώρα τσούτσε...

Γιωρίκα ειναι καθημερινά αυτα να ξερεις..
Το ξέρω ρε φίλε, το ξέρω, αφού είναι ανώμαλο το παιδάκι, αύριο το πρωί πάνω στο γλυκοχάραμα θα βαράει 7:15 το τηλέφωνο. .hit..hit..hit.
Πήγαινε στην σελίδα 700 να δεις το βίντεο ... θα λιώσεις :)

Χαιρετώ την παρέα.
Επιστροφή πριν λίγο απο τον Πέππα ,όπου η LABRO είχε παρουσίαση της FRANCHI AFFINITΥ και γενικώς κουβέντα περι κυνηγητικών θεμάτων.Εγινε και κλήρωση και 4 υπερτυχεροί - μεταξύ αυτών και εγω - κέρδισαν το εξωφρενικό δώρο του ενός κουτιού φυσιγγίων FEELS RIGHT ..buy.
Ακολούθησε μπουφές με διάφορα μπινελίκια

Last edited:
Χαιρετώ την παρέα.
Επιστροφή πριν λίγο απο τον Πέππα ,όπου η LAΜBRO είχε παρουσίαση της FRANCHI AFFINITΥ και γενικώς κουβέντα περι κυνηγητικών θεμάτων.Εγινε και κλήρωση και 4 υπερτυχεροί - μεταξύ αυτών και εγω - κέρδισαν το εξωφρενικού δώρο του ενός κουτιού φυσιγγίων FEELS RIGHT ..buy.
Γιατί παίζεις με τις γραμματοσειρές βρε ψυχάκια και συ; .xm.

Last edited by a moderator:
Χαιρετώ την παρέα.
Επιστροφή πριν λίγο απο τον Πέππα ,όπου η LABRO είχε παρουσίαση της FRANCHI AFFINITΥ και γενικώς κουβέντα περι κυνηγητικών θεμάτων.Εγινε και κλήρωση και 4 υπερτυχεροί - μεταξύ αυτών και εγω - κέρδισαν το εξωφρενικού δώρο του ενός κουτιού φυσιγγίων FEELS RIGHT ..buy.
Αυτη ειναι η απαντηση σε μερικους κακεντρεχεις εδω μεσα που σε θεωρουν γκαντεμη.goodboy.

Για να βάλεις τις φωνές .sarcastic.

Είχε πέσει ένας πράσινος ζωντανός στο νερό και επειδή ήταν πολύ ρηχά και δεν μπορούσε να βουτήξει, είχε βάλει την προπέλα στο φούλ και τράβαγε για το γκιάρ ( μετάφραση: το νεροφάγωμα που δημιουργείται από τον κυματισμό της λίμνης στην άκρη με την στεριά). Αν έφτανε στο γκιάρ, λοιπόν, χαιρετίσματα στους δικούς μας. Το πουλί τράβαγε προς τον Αντωνάκο ο οποίος είχε σηκωθεί από τον γκιουμέ του και το ντουφέκαγε στα 60-70 μέτρα, κάνοντάς του αέρα. Είχε κάνα 6άκι βοριά και του βάζω μια φωνή, βγες ρε Αντώνη στο νερό και πάτα του μια τουφεκιά γιατί θα το χάσουμε.

Μετά λοιπόν που συζητάγαμε τα τεκταινόμενα, μου λέει στην καλύβα, ε Γιώργο γιατί μου φώναξες κάπως επιθετικά εκεί με τον πράσινο; .hit.
Τι επιθετικά, ρε τρίχα, σου φώναξα δυνατά γιατί με τον αέρα δεν ακούμε τίποτα και επειδή τουφέκαγες το πουλί από τα 60-70 μέτρα στο νερό, που δεν το πιάνουν τα σκάγια με τίποτα, αφού το σώμα του είναι κάτω από το νερό.
Και παίρνω την θεική απάντηση από τον μικρό θεούλη, Αντωνάκο. :eek: :eek: :eek:
Όχι Γιώργο ήταν επιθετική η φωνή σου, εσύ όταν απλά φωνάζεις δυνατά κάνεις σαν τηλεβόας, τώρα ήταν διαφορετικά ... .llk. .llk. .llk.

Status
Not open for further replies.
Back