Δεν έχεις άδικο......Το πρόβλημα ρε Γιώργο είναι ότι έχουμε ψευτίσει ! Είναι πως το λέγανε παλιά , ανδρισμός να παραδέχεσαι το λάθος σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη !
Δεν έχεις άδικο......Το πρόβλημα ρε Γιώργο είναι ότι έχουμε ψευτίσει ! Είναι πως το λέγανε παλιά , ανδρισμός να παραδέχεσαι το λάθος σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη !
Αφού εδώ χάνεται γενικά ο ανδρισμός, στο να παραδεχτεί ο άλλος το λάθος του θα σταθούμε;!Το πρόβλημα ρε Γιώργο είναι ότι έχουμε ψευτίσει ! Είναι πως το λέγανε παλιά , ανδρισμός να παραδέχεσαι το λάθος σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη !
Κάτι ξέρεις εσύ...Αφού εδώ χάνεται γενικά ο ανδρισμός
Ωχ να τος πάλι, άντε ώρα να βγούμε.Κάτι ξέρεις εσύ...
Στο καλό και πάντα με προφυλάξεις!Ωχ να τος πάλι, άντε ώρα να βγούμε.
Φτάνει που δεν χτυπησες Σπυρο......Καλησπέρα παιδιά ! Ένα πρόβλημα του καιρού μας είναι η μη τήρηση των αποστάσεων. Σήμερα το πρωί στο ύψος περίπου του Badminton χρειάστηκε να φρενάρω και το αυτοκίνητο που ακολουθούσε έπεσε πάνω μου και παρόλο που φόραγα ζώνη έφαγα ένα καλό τράνταγμα στον αυχένα και στη μέση. Η πρώτη αντίδραση του άλλου ήταν να με μουντζώσει και με τα δύο χέρια. Μετά πρόσεξε τον τροχονόμο που είχε διακόψει την κυκλοφορία για να μπουν στο δικό μας ρεύμα τα αυτοκίνητα από το ακριβώς απέναντι 251ΓΝΑ. Όταν ήρθε η τροχαία έψαχνε δικαιολογίες ' ήμουν συγκεντρωμένος, δεν έτρεχα, αλλά κόλλησε...το ABS ! Είναι μη σου τύχει !
Οι λέξεις ανδρισμός και η μαγκιά σήμερα μεταφράζονται σε "πουστης" και "πουστια"..Το πρόβλημα ρε Γιώργο είναι ότι έχουμε ψευτίσει ! Είναι πως το λέγανε παλιά , ανδρισμός να παραδέχεσαι το λάθος σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη !
Ρε ίσα το κορμί σου Ρουβίτσα,που μου πήγες στο Ηρώδειο πρώτη γραμμή και τραγούδαγες Όλα καλάΚάτι ξέρεις εσύ...
Άσε μας ρε Σουζη Κιου...Ρε ίσα το κορμί σου Ρουβίτσα,που μου πήγες στο Ηρώδειο πρώτη γραμμή και τραγούδαγες Όλα καλά
Κ οι κοντέςεξου κ το κοντοτανοιπουΧρύσανθε, για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα θα πω ότι οι κοντοί έχουν αλλού την χάρη!
Ωωωωω σουζυ qΆσε μας ρε Σουζη Κιου...
Οι Τούρκοι είναι,κλάνουν μέντεςΚαλησπερα .Συννεφιασε θα βρεξει ;
Και η Λουκά δίπλα να φωνάξειΡε ίσα το κορμί σου Ρουβίτσα,που μου πήγες στο Ηρώδειο πρώτη γραμμή και τραγούδαγες Όλα καλά
Πρώτον καλησπέρα , δεύτερον Σπύρο αν είναι μόνο σίδερα χεστηκαμε , εσύ να είσαι καλά , τρίτον ζηλεύω τον @Alex37 που δούλεψε 2 ώρες παραπάνω από εμενα και τέταρτον ρε Άλεξ πριονοκορδελα τον περνάς τον Χρηστακο. Άστο να πάρει ανάσα το παιδι! Και εσύ ρε @PredatoZ γιατί σου την λέει για τα πιτογυρα. Δεν πιστεύω να είσαι πιο χοντρός από εμένα????Καλησπέρα παιδες
14 ώρες σήμερα στην δουλειά, καλά πάμε...
Αγάπες είναι αυτές,τι να κάνουμε...ρε Άλεξ πριονοκορδελα τον περνάς τον Χρηστακο. Άστο να πάρει ανάσα το παιδι
...μη κολώνεις πουθενά, είμαστε παλαιάς κοπής εμείς...Κανω κανα αστειο καθε τοσο να γελαμε και να ξεχναμε αλλα που εχουμε
Εχω το θαρρος του Χριστου και του Αλεξη
Προσέξτε γιατί αυτό το "παλαιάς κοπης" μέχρι και εισαγγελέα σε στέλνει.......μη κολώνεις πουθενά, είμαστε παλαιάς κοπής εμείς...