Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πρόβλημα ρε Γιώργο είναι ότι έχουμε ψευτίσει ! Είναι πως το λέγανε παλιά , ανδρισμός να παραδέχεσαι το λάθος σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη !
Αφού εδώ χάνεται γενικά ο ανδρισμός, στο να παραδεχτεί ο άλλος το λάθος του θα σταθούμε;!

Καλησπέρα σε όλους...

Καλησπέρα παιδιά ! Ένα πρόβλημα του καιρού μας είναι η μη τήρηση των αποστάσεων. Σήμερα το πρωί στο ύψος περίπου του Badminton χρειάστηκε να φρενάρω και το αυτοκίνητο που ακολουθούσε έπεσε πάνω μου και παρόλο που φόραγα ζώνη έφαγα ένα καλό τράνταγμα στον αυχένα και στη μέση. Η πρώτη αντίδραση του άλλου ήταν να με μουντζώσει και με τα δύο χέρια. Μετά πρόσεξε τον τροχονόμο που είχε διακόψει την κυκλοφορία για να μπουν στο δικό μας ρεύμα τα αυτοκίνητα από το ακριβώς απέναντι 251ΓΝΑ. Όταν ήρθε η τροχαία έψαχνε δικαιολογίες ' ήμουν συγκεντρωμένος, δεν έτρεχα, αλλά κόλλησε...το ABS ! Είναι μη σου τύχει !
Φτάνει που δεν χτυπησες Σπυρο......
Τα υπόλοιπα δυστηχως συμβαίνουν...
Κ από μαλακες οδηγους ένα σωρό....
Το πρόβλημα ρε Γιώργο είναι ότι έχουμε ψευτίσει ! Είναι πως το λέγανε παλιά , ανδρισμός να παραδέχεσαι το λάθος σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη !
Οι λέξεις ανδρισμός και η μαγκιά σήμερα μεταφράζονται σε "πουστης" και "πουστια"..

Θέλει μαγκιά για να παραδεχτει κάποιος τα σφάλματα του, κ δεν την έχουν όλοι....

Από το πιο μικρό κ ασήμαντο πραγμα έως κ τον φόνο ελάχιστοι θα παραδεχτουν ότι το έκαναν, κ όσο άντρας κ αν είναι θα ψάχνει να βρει "πουστικες" δικαιολογίες.....

Ρε ίσα το κορμί σου Ρουβίτσα,που μου πήγες στο Ηρώδειο πρώτη γραμμή και τραγούδαγες Όλα καλά
Και η Λουκά δίπλα να φωνάξει

Αλέξη ντροπή σου, ντροπή σου,
Οι χέβι μεταλαδες δεν ακουνε τέτοιες μουσικές κ αντρες με φούστες...
Προδίδεις maiden, Metallica, manowar
Nτροπη σου, ντροπή σου....

Καλησπέρα παιδες .cofee.
14 ώρες σήμερα στην δουλειά, καλά πάμε...
Πρώτον καλησπέρα , δεύτερον Σπύρο αν είναι μόνο σίδερα χεστηκαμε , εσύ να είσαι καλά , τρίτον ζηλεύω τον @Alex37 που δούλεψε 2 ώρες παραπάνω από εμενα και τέταρτον ρε Άλεξ πριονοκορδελα τον περνάς τον Χρηστακο. Άστο να πάρει ανάσα το παιδι! Και εσύ ρε @PredatoZ γιατί σου την λέει για τα πιτογυρα. Δεν πιστεύω να είσαι πιο χοντρός από εμένα????

Status
Not open for further replies.
Back