Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα παίξε μόνος σου! Έχω να πιάσω μπάλα 3 χρονια!
Χθες πήγα με τα φιλαράκια, γλεντήσαμε εδώ κάτι αθηναίους το παίζανε και ιστορία...Δεν πειράζει θα βάλω στοίχημα λάμπρο να μην σε καίει να τα κερδίσεις-χάσεις. .big smile.

Η μπάλα Χρυσανθε!!! Δεν είναι λεία η επιφάνειά της!!!!
Επεζα μπασκετ Δημητρη οπως και βολευ στα μαθητικα χρονια
Ειμαι κοντος αλλα ειχα τρομερο αλμα και πολυ γρηγορο διασκελισμο
Πρωτες νικες στα 100 μετρα επαρχιακουα και παγκυπριους αγωνες και συμμετοχη σε πανελληνιους
Αλλα σπυριαρα δεν την ειπαμε ποτε
Φυσικα να πω την αμαρτια μου
Δεν βλεπω τηλεοραση και ειδικα αθληματα εκτος απο εθνικες η καποια τελικο , συμμετοχες πχ οταν πηραμε το euro κλπ

Μπασκετ εβλεπα μονο μικρος με το πατερα και θυμαμαι παναγωτης Γιαννακης Γκαλης φασουλας κλπ λες και ειναι τωρα
Νομιζω Αρης ητανε η ομαδα

Απο ποδοσφαιρο θυμαμαι πχ Αγιαχ - Γκουλη .big smile.

Τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε!

ΑXA και ο άλλος GENERALI, ήρθε και για τους δυό μας η europ assistance. Εξαγοράστηκε ;
Άρα και οι δύο generalli είχατε, η axa εξαγοράστηκε από τη gen...
Κάνατε φιλικό, υπογράψατε και οι δύο τη δήλωση; Τροχαία γιατί κάλεσες;

Επεζα μπασκετ Δημητρη οπως και βολευ στα μαθητικα χρονια
Ειμαι κοντος αλλα ειχα τρομερο αλμα και πολυ γρηγορο διασκελισμο
Πρωτες νικες στα 100 μετρα επαρχιακουα και παγκυπριους αγωνες και συμμετοχη σε πανελληνιους
Αλλα σπυριαρα δεν την ειπαμε ποτε
Φυσικα να πω την αμαρτια μου
Δεν βλεπω τηλεοραση και ειδικα αθληματα εκτος απο εθνικες η καποια τελικο , συμμετοχες πχ οταν πηραμε το euro κλπ

Μπασκετ εβλεπα μονο μικρος με το πατερα και θυμαμαι παναγωτης Γιαννακης Γκαλης φασουλας κλπ λες και ειναι τωρα
Νομιζω Αρης ητανε η ομαδα

Απο ποδοσφαιρο θυμαμαι πχ Αγιαχ - Γκουλη .big smile.

Τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε!
Στη μπασκετική αργκό εδώ η μπάλα ηταν πάντα η σπυριαρα!!! Τον αυτοκράτορα Άρη λες που έκανε την Ελλάδα να βλέπει μπάσκετ ανεξαρτήτου οπαδικης προτιμησης! Και μετά οι ομαδαρες που είχαν Παο και Ολυμπιακός την δεκαετία του 90 μου είχαν κάψει τον εγκεφαλο και σπάσαμε τα γόνατά μας στα γήπεδα στρωμενα με ασφαλτο!

Σε εσας ειναι αλλιως ο νομος;
Σε
Εμας παντα πισω φταιει!
Αν εγω βαλω οπισθεν και παω και δωσω στον πισω παλι αυτος θα φταιξει
Γιατι ο νομος λεει υποχρεουσε να κρατας αποστασεις

Στην περιπτωση του κυρ Σπυρου μαλιστα ηταν μαρτυρας ο αστυνομικος
Οποταν γιατι να χει μεριδιο ευθυνης
Κυρ Σπυρο ελπιζω να εισαι καλα και να μην πονας οταν κρυωσει
Τα αλλα θα τα φτιαξουν !

Σε
Εμας παντα πισω φταιει!
Και εδω παντα φταιει ο πισω.
Σου λεει κρατα αποσταση να μη πεσεις πανω στον μπροστινο σου οτι και αν κανει αυτος.

Άρα και οι δύο generalli είχατε, η axa εξαγοράστηκε από τη gen...
Κάνατε φιλικό, υπογράψατε και οι δύο τη δήλωση; Τροχαία γιατί κάλεσες;
Με υπόδειξη του αστυνομικού που ρύθμιζε την κυκλοφορία, αλλά αν χρειαστεί να σου στείλω π.μ. για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου εδώ;

Σε
Εμας παντα πισω φταιει!
Χρύσανθε εννοείται οτι κι εδώ πάντα φταίει ο πίσω.
Όπως και πάντα φταίει όποιος κάνει όπισθεν για οποιονδήποτε λόγο.
Στην περίπτωση που κανείς όπισθεν λοιπόν και χτυπήσεις κάποιον πίσω σου, είτε αυτός είναι σταματημένος είτε κινείται, θα φταις εσύ.
Δεν ξέρω βέβαια τί ισχύει στην Κύπρο αλλά θα πέσω από τα σύννεφα αν ισχύει αυτό που λες....
Με υπόδειξη του αστυνομικού που ρύθμιζε την κυκλοφορία, αλλά αν χρειαστεί να σου στείλω π.μ. για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου εδώ;
Όχι Σπύρο, δεν υπάρχει λόγος, από επαγγελματική διαστροφή ρώτησα.
Αφού το είπε ο τροχονόμος, δεν τίθεται θέμα.

Να πω εδώ για όλους, σε περίπτωση ατυχήματος λοιπόν, τροχαία καλούμε πάντα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οπωσδήποτε αν υπάρχει τραυματισμός, αν το εμπλεκόμενο όχημα έχει ξένες πινακίδες, αν ο εμπλεκόμενος έχει ληγμένη άδεια οδήγησης ή δεν έχει να μας δείξει ασφαλιστηριο σε ισχύ και αν διαφωνούμε για την υπαιτιότητα. Επίσης καλούμε τροχαία αν έχουμε φύγει μόνοι μας εκτός δρόμου χωρίς να έχει εμπλακεί άλλο όχημα και θέλουμε να κάνουμε χρήση μικτής.
Αν συμφωνούμε με τον εμπλεκόμενο για την υπαιτιότητα δεν υπάρχει λόγος να απασχολούμε την τροχαία, μπορεί κάποιος άλλος να τη χρειάζεται πραγματικά. Άλλωστε, το ποιος θα αποζημιωθεί τελικά για το συμβάν θα το αποφασίσουν σε κάθε περίπτωση οι ασφαλιστικές, η τροχαία απλώς κάνει μια πιο επίσημη καταγραφή, σε καμία περίπτωση δεν δηλώνει υπαιτιότητα.

Status
Not open for further replies.
Back