Χθες πήγα με τα φιλαράκια, γλεντήσαμε εδώ κάτι αθηναίους το παίζανε και ιστορία...Δεν πειράζει θα βάλω στοίχημα λάμπρο να μην σε καίει να τα κερδίσεις-χάσεις.Τώρα παίξε μόνος σου! Έχω να πιάσω μπάλα 3 χρονια!
Χθες πήγα με τα φιλαράκια, γλεντήσαμε εδώ κάτι αθηναίους το παίζανε και ιστορία...Δεν πειράζει θα βάλω στοίχημα λάμπρο να μην σε καίει να τα κερδίσεις-χάσεις.Τώρα παίξε μόνος σου! Έχω να πιάσω μπάλα 3 χρονια!
Έχω κάτι mezzo28. Έλα παρτα ετσι....Χθες πήγα με τα φιλαράκια, γλεντήσαμε εδώ κάτι αθηναίους το παίζανε και ιστορία...Δεν πειράζει θα βάλω στοίχημα λάμπρο να μην σε καίει να τα κερδίσεις-χάσεις.
Αν είναι το στοίχημα lambro μέχρι κ ο Αλέξης παιζει μπάσκετ....Δεν πειράζει θα βάλω στοίχημα λάμπρο να μην σε καίει να τα κερδίσεις-χάσεις.
ΑXA και ο άλλος GENERALI, ήρθε και για τους δυό μας η europ assistance. Εξαγοράστηκε ;Περαστικά Σπύρο.
Αν θέλεις πες τί ασφάλεια έχεις...
Επεζα μπασκετ Δημητρη οπως και βολευ στα μαθητικα χρονιαΗ μπάλα Χρυσανθε!!! Δεν είναι λεία η επιφάνειά της!!!!
Τασάρα, δόξα το θεό μας έχει άξιους! Την υγειά μας να έχουμε!Αν το χάσω το έχασα....
Αλλα αν σουταρεις όπως τουφεκας αστο......
Άρα και οι δύο generalli είχατε, η axa εξαγοράστηκε από τη gen...ΑXA και ο άλλος GENERALI, ήρθε και για τους δυό μας η europ assistance. Εξαγοράστηκε ;
Στη μπασκετική αργκό εδώ η μπάλα ηταν πάντα η σπυριαρα!!! Τον αυτοκράτορα Άρη λες που έκανε την Ελλάδα να βλέπει μπάσκετ ανεξαρτήτου οπαδικης προτιμησης! Και μετά οι ομαδαρες που είχαν Παο και Ολυμπιακός την δεκαετία του 90 μου είχαν κάψει τον εγκεφαλο και σπάσαμε τα γόνατά μας στα γήπεδα στρωμενα με ασφαλτο!Επεζα μπασκετ Δημητρη οπως και βολευ στα μαθητικα χρονια
Ειμαι κοντος αλλα ειχα τρομερο αλμα και πολυ γρηγορο διασκελισμο
Πρωτες νικες στα 100 μετρα επαρχιακουα και παγκυπριους αγωνες και συμμετοχη σε πανελληνιους
Αλλα σπυριαρα δεν την ειπαμε ποτε
Φυσικα να πω την αμαρτια μου
Δεν βλεπω τηλεοραση και ειδικα αθληματα εκτος απο εθνικες η καποια τελικο , συμμετοχες πχ οταν πηραμε το euro κλπ
Μπασκετ εβλεπα μονο μικρος με το πατερα και θυμαμαι παναγωτης Γιαννακης Γκαλης φασουλας κλπ λες και ειναι τωρα
Νομιζω Αρης ητανε η ομαδα
Απο ποδοσφαιρο θυμαμαι πχ Αγιαχ - Γκουλη
Τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε!
Και εδω παντα φταιει ο πισω.Σε εσας ειναι αλλιως ο νομος;
Σε
Εμας παντα πισω φταιει!
Αν εγω βαλω οπισθεν και παω και δωσω στον πισω παλι αυτος θα φταιξει
Γιατι ο νομος λεει υποχρεουσε να κρατας αποστασεις
Με υπόδειξη του αστυνομικού που ρύθμιζε την κυκλοφορία, αλλά αν χρειαστεί να σου στείλω π.μ. για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου εδώ;Άρα και οι δύο generalli είχατε, η axa εξαγοράστηκε από τη gen...
Κάνατε φιλικό, υπογράψατε και οι δύο τη δήλωση; Τροχαία γιατί κάλεσες;
Χρύσανθε εννοείται οτι κι εδώ πάντα φταίει ο πίσω.Σε εσας ειναι αλλιως ο νομος;
Σε
Εμας παντα πισω φταιει!
Αν εγω βαλω οπισθεν και παω και δωσω στον πισω παλι αυτος θα φταιξει
Γιατι ο νομος λεει υποχρεουσε να κρατας αποστασεις
Όχι Σπύρο, δεν υπάρχει λόγος, από επαγγελματική διαστροφή ρώτησα.Με υπόδειξη του αστυνομικού που ρύθμιζε την κυκλοφορία, αλλά αν χρειαστεί να σου στείλω π.μ. για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου εδώ;