Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αγάπες είναι αυτές,τι να κάνουμε...
Πόσα πιτογυρα καταβροχθίζει στην καθισιά του , λέγε τωρα???? Αν και αυτό δεν λέει τιποτα. Ο αδερφός μου τρώει 4 και πετώντας τα χαρτιά λέει αν είχα ετρωγα και 5. 1,90 ύψος 85 κιλά βάρος είναι ο αλητης...

Καλά είμαι Χρήστο, ευχαριστώ. Το ίδιο κουνημένος με πριν δηλαδή....
Σπύρο προσοχή...συνήθως τέτοια τρανταγματα όταν είναι ζεστά δεν ενοχλούν....μετά καταλαβαίνεις τι έγινε...εύχομαι να μην είναι κάτι....

Όλα τα έχουμε ακουσει γυρω απο την βλητικη........

Αυτό που μένει είναι να μας πουν ειναι ότι ενας ψηλος με το ίδιο όπλο κ φυσίγγια βαράει μακρυτερα από έναν κοντό.......
Αυξημένο βεληνεκες......

.think..sarcastic.
Ε ναι αφού βλέπει πιο μακριά! .very funny.

Αυτό που μένει είναι να μας πουν ειναι ότι ενας ψηλος με το ίδιο όπλο κ φυσίγγια βαράει μακρυτερα από έναν κοντό.......
Αυξημένο βεληνεκες......

.think..sarcastic.
Βασικά ο αδερφός μου μου ρίχνει 9 ολόκληρα εκατοστα και με τουφέκι ψόφιο ελέφαντα στα 2 μέτρα δεν πετυχαινει. Την σπυριαρα στο καλάθι την βάζει από παντού ομως!

Βασικά ο αδερφός μου μου ρίχνει 9 ολόκληρα εκατοστα και με τουφέκι ψόφιο ελέφαντα στα 2 μέτρα δεν πετυχαινει. Την σπυριαρα στο καλάθι την βάζει από παντού ομως!
Το τουφέκι στο καλάθι μπορεί να το βάλει? Χαχαχα

Εγώ σκοτώνω ελέφαντα στα 50μ και βάζω την σπυριάρα από τα 6,75 κατά ριπάς, 11 συνεχομένα έχουν γίνει....yel.

Εγώ σκοτώνω ελέφαντα στα 50μ και βάζω την σπυριάρα από τα 6,75 κατά ριπάς, 11 συνεχομένα έχουν γίνει....yel.
Αστα αυτά.....
Ελα να παιξουμε ρολοι.....
Αν κερδίσεις θα κανεις δυο τα baikal, αν χάσεις θα βαρέσεις τρεις δυνατές με ένα σφυρί του κιλου πανω στο ποζε σου...

.my man.

Αστα αυτά.....
Ελα να παιξουμε ρολοι.....
Αν κερδίσεις θα κανεις δυο τα baikal, αν χάσεις θα βαρέσεις τρεις δυνατές με ένα σφυρί του κιλου πανω στο ποζε σου...

.my man.
Τασάρα έπαιζα μπάσκετ έχω φοβερό σουτ! Κρίμα να χάσεις το όπλο!

Αυξημένο βεληνεκες......

.think..sarcastic.
Ολα και ολα!
Εχω βαρυ χερι .yel.
Μια χαρα βαραω
Να δεις κατι ψηλους που χαμηλωσα.sarcastic.

Καλησπέρα παιδιά ! Ένα πρόβλημα του καιρού μας είναι η μη τήρηση των αποστάσεων. Σήμερα το πρωί στο ύψος περίπου του Badminton χρειάστηκε να φρενάρω και το αυτοκίνητο που ακολουθούσε έπεσε πάνω μου και παρόλο που φόραγα ζώνη έφαγα ένα καλό τράνταγμα στον αυχένα και στη μέση. Η πρώτη αντίδραση του άλλου ήταν να με μουντζώσει και με τα δύο χέρια. Μετά πρόσεξε τον τροχονόμο που είχε διακόψει την κυκλοφορία για να μπουν στο δικό μας ρεύμα τα αυτοκίνητα από το ακριβώς απέναντι 251ΓΝΑ. Όταν ήρθε η τροχαία έψαχνε δικαιολογίες ' ήμουν συγκεντρωμένος, δεν έτρεχα, αλλά κόλλησε...το ABS ! Είναι μη σου τύχει !
Περαστικά Σπύρο.
Αν θέλεις πες τί ασφάλεια έχεις...

Ελέφαντα στα 50???? Κατόρθωμα ρε....Στα 150 έπρεπε να του καρφωνεις το μονοβολο στο ματι! Όσο για τα σουτακια έχω πάρει 50€ απο ένα τυπακο που είχε έρθει καλοκαίρι στο χωριο και μας το έπαιζε Τζορνταν και Κομπε μαζι. 30 corner three του λεω και άμα χάσω κάτω από 5 με πληρώνεις , στο έκτο χαμένο σε πληρωνω. 3 εχασα αλλά τότε αν μου έβαζες γκομενα η μπάλα μπάσκετ να διαλέξω θα διάλεγα την μπάλα χωρίς δεύτερη σκεψη!!! Τώρα αν βάλω 5/30 θα είμαι χαρουμενος και διαλέγω την γκομενα πλέον!!!

Ελέφαντα στα 50???? Κατόρθωμα ρε....Στα 150 έπρεπε να του καρφωνεις το μονοβολο στο ματι! Όσο για τα σουτακια έχω πάρει 50€ απο ένα τυπακο που είχε έρθει καλοκαίρι στο χωριο και μας το έπαιζε Τζορνταν και Κομπε μαζι. 30 corner three του λεω και άμα χάσω κάτω από 5 με πληρώνεις , στο έκτο χαμένο σε πληρωνω. 3 εχασα αλλά τότε αν μου έβαζες γκομενα η μπάλα μπάσκετ να διαλέξω θα διάλεγα την μπάλα χωρίς δεύτερη σκεψη!!! Τώρα αν βάλω 5/30 θα είμαι χαρουμενος και διαλέγω την γκομενα πλέον!!!
Τον χειμώνα μετά το κυνηγάκι πάμε να παίξουμε κανένα στοίχημα φυσίγγια! .my man.

Τασάρα έπαιζα μπάσκετ έχω φοβερό σουτ! Κρίμα να χάσεις το οπλο!
Αν το χάσω το έχασα....
Αλλα αν σουταρεις όπως τουφεκας αστο...... .yel.

Τον χειμώμα μετά το κυνηγάκι πάμε να παίξουμε κανένα στοίχημα φυσίγγια! .my man.
Να στήσεται την μπασκέτα έξω από του Λέκκα για να έχει περισσοτερο σασπένς......

Status
Not open for further replies.
Back