Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρες‼️
Χθες βράδυ τι χαμός ήταν αυτός ρε‼️μπουμπουνητα με αστερατο ουρανό❓βγήκα για ένα τσιγάρο κ πετάγεται η ξαδέρφη κ μου λέει ,ακούς❓ναι της λέω,τι είναι αυτά ρωτα ,μπουμπουνητα με καθαρό ουρανό❓❓❓όχι της λέω ,βομβαρδίζουν οι Τούρκοι‼️τιιιιιι μι λέει,είπαν τπτ στ τηληορασ❓

Κάνατε φιλικό, υπογράψατε και οι δύο τη δήλωση; Τροχαία γιατί κάλεσες;
Eδώ φιλαράκι ειναι Ελλάδα και ισχύει ακόμη εκείνη η περιβόητη απο τα πολύ παλιά δήλωση του Ν105 !!!
Εισαι ο ..του ...και της ....
Επαναστατική προοδος!
Και συ αναρωτιέσαι γιατί κάλεσε την τροχαία καθ υπόδειξη μάλιστα του τροχονόμου ενω έκαναν φιλικο .
Ασχολήσου καλύτερα για το που θα πας τον Οκτώβρη για καριόλες και μη βασανίζεσαι με το σύστημα .
.big smile.

Ασχολήσου καλύτερα για το που θα πας τον Οκτώβρη για καριόλες και μη βασανίζεσαι με το σύστημα .
.big smile.
.big smile.
Ξέρω που θα πάω. Θα πάρω κι έναν γνωστό μου από το φόρουμ να μου δώσει κάνα δυο μεριές :p :p

Φέτος δεν έχει. Θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Και αν δεν μπαίνουν με το καλό θα μπουν με το άγριο (ασφαιρα κλπ) .exciting.
Ακόμα δεν κατάλαβες ότι αυτή είναι η θέση τους από εδώ και πέρα;
Τόπο στα νιάτα
Στην πρώτη αστοχία δόλιε Κυριάκο σε βλέπω να κάνεις τον γεμιστή και να ρίχνει ο υιός με δύο .terror.

Φέτος δεν έχει. Θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Και αν δεν μπαίνουν με το καλό θα μπουν με το άγριο (ασφαιρα κλπ) .exciting.
Εγω ξερω οτι φετος θα πας προετοιμασμενος.yel.

Θα χεις παννες ακρατειας μαζι για να μην τρεχεις οπως περσυ να βρει πλακουτωτες πετρες
.big smile.

Κακα τα ψεματα και καθε θηραμα που περνουν τα παιδια μας τα κανουμε πανω μας.love. απο την χαρα

Καλησπέρα στον κυνηγολαο

Ώρα για μάσα και λίγο καθισιό.
Μ έφαγαν τα χόρτα σήμερα.
Μετα από υπερ-εκθεση στον ήλιο το σπίτι μοιάζει με ψυγείο και ας έχει 25 βαθμούς μέσα.
Σαρανταπεντε χρόνια κλείνουν οσονούπω και πέφτουν οι δυνάμεις και οι αντοχές.
Έτσι ειναι όμως η ζωή και πρέπει να την πηγαίνουμε όπως μας πάει και να την ζούμε.

Είδα τις προάλλες ένα μπλουζάκι του πολιτιστικού συλλόγου Λαγκαδά που έγραψε:
"χόρεψε μέχρι να τελειώσει μουσική
ζήσε πριν τελειώσει η ζωη".

Μ άρεσε

Status
Not open for further replies.
Back