Στο χωριό μου λένε στην αρχή γκόμενος μετά εραστής και τέλος ποιητής."χόρεψε μέχρι να τελειώσει μουσική
ζήσε πριν τελειώσει η ζωη".
Στο χωριό μου λένε στην αρχή γκόμενος μετά εραστής και τέλος ποιητής."χόρεψε μέχρι να τελειώσει μουσική
ζήσε πριν τελειώσει η ζωη".
Φιλοσοφημένο χωριόΣτο χωριό μου λένε στην αρχή γκόμενος μετά εραστής και τέλος ποιητής.
Όλοι ποιητές είναι στο χωριό;Στο χωριό μου λένε στην αρχή γκόμενος μετά εραστής και τέλος ποιητής.
Ε ναι...Όλοι ποιητές είναι στο χωριό;
Λουφαδορικα εΚαλησπερες!!! Σήμερα σχολασα στις 4 και στις 5μισή ήμουν στα μελίσσια στα ελατα. Όλη η κούραση έφυγε με το που ανοιξα το πρωτο. Αύριο απογευμα και Σαββατο πρωί οι πρώτοι τρυγοι της χρονιας.... Τα πιο πολλά είχαν κάνει τέτοια κόλπα!!!!
View attachment 50704
Κράτα κανένα βάζο έλατο για τον χειμώνα αν βρεθούμε, με το αζημίωτο!Καλησπερες!!! Σήμερα σχολασα στις 4 και στις 5μισή ήμουν στα μελίσσια στα ελατα. Όλη η κούραση έφυγε με το που ανοιξα το πρωτο. Αύριο απογευμα και Σαββατο πρωί οι πρώτοι τρυγοι της χρονιας.... Τα πιο πολλά είχαν κάνει τέτοια κόλπα!!!!
View attachment 50704
Έδωσε πολύ μέλι τις τελευταίες μερες και αφού γέμισαν τα πλαίσια , έχτισαν πίτες από έξω για να βάλουν και αλλο!Λουφαδορικα ε
Αυτό είναι έλατο και βότανα από τα αλπικα. Τέτοιο μέλι έχω 7 χρονια να παρω. Τώρα περιμένω το μπλε αγκάθι να δώσει γιατί έχει πολύ. Άλλη μελαρα και αυτή!!!! Δεν πουλάμε bro χαριζουμε!!!Κράτα κανένα βάζο έλατο για τον χειμώνα αν βρεθούμε, με το αζημίωτο!
Άστα αυτά, έχει κόπο!!!Αυτό είναι έλατο και βότανα από τα αλπικα. Τέτοιο μέλι έχω 7 χρονια να παρω. Τώρα περιμένω το μπλε αγκάθι να δώσει γιατί έχει πολύ. Άλλη μελαρα και αυτή!!!! Δεν πουλάμε bro χαριζουμε!!!
Χωρίς κόπο τίποτα δεν γίνεται! Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι το πρώτο μέλι που θα φας από εμενα θα το πληρωσεις???? Θα κάνουμε ανταλλαγή προϊόντων!!!!Άστα αυτά, έχει κόπο!!!
Με 2 κουτάκια φυσίγγια στο παιδί και καθάρισες.Άστα αυτά, έχει κόπο!!!
Ξέρεις εσύ να διώξεις από αυτά του δουβρη!Κράτα κανένα βάζο έλατο για τον χειμώνα αν βρεθούμε, με το αζημίωτο!
Σσσ το έπιασα, κρύβε λόγια!!!!Ξέρεις εσύ να διώξεις από αυτά του δουβρη!
Τώρα...Δεν πουλάμε bro χαριζουμε