καλά να περάσετε αδερφέ....σε ζηλεύωΚαλησπέρα Άρχοντες
Όπλα φυσίγγια μπαγαζια όλα απικο .buy.
Αύριο μετά την δουλεια
αναχωρώ από το ρημαδι -καμινι
με προορισμό τα Ανταριασμενα μου βουνά .victory..victory.
Γιατι ζηλευη το αγορακι να το παω εγω τατα δευτερα η τριτη διαλεξε [κατεβαινεις μεχρι τον σταυρο ΑΓ Παρασκευης και απο εκει αναλαμβανω εγω]καλά να περάσετε αδερφέ....σε ζηλεύω![]()
γειά σου ρε Γιαννάκο είσαι ψυχάραΓιατι ζηλευη το αγορακι να το παω εγω τατα δευτερα η τριτη διαλεξε [κατεβαινεις μεχρι τον σταυρο ΑΓ Παρασκευης και απο εκει αναλαμβανω εγω]![]()
Άρχοντα .buy..buy.καλά να περάσετε αδερφέ....σε ζηλεύω![]()
Αχ βρε ΧρήστοΚαλά να περάσεις Κώστα!
Σοβαρα λεω τωρα δευτερα η τριτη θα παω με τον Αργυρη η μερα δεν μας νοιαζει εαν μπορεις και θες ελα να το κανουμε τριο και αν θελει και καποιος αλλος το κανουμε και......ουζα ο καιρος προβλεπετε καλος.Αναμενω!!γειά σου ρε Γιαννάκο είσαι ψυχάρα![]()
Ελα εδω να φτιαξουμε πολλουςΚαλησπέρα!
Πολύ βροχή και χαλάζι!
Αύριο ελπίζω να δούμε άσπρη μέρα!
Η κόρη μου θέλει χιονανθρωπο!!!
δουλεύω φίλε μουΣοβαρα λεω τωρα δευτερα η τριτη θα παω με τον Αργυρη η μερα δεν μας νοιαζει εαν μπορεις και θες ελα να το κανουμε τριο και αν θελει και καποιος αλλος το κανουμε και......ουζα ο καιρος προβλεπετε καλος.Αναμενω!!![]()
Αχ βρε Χρήστο
πότε θα αξιωθω να ξανά αγναντεψω τις ομορφιές του Παραδείσου που ζεις![]()
Μακάρι να γινόταν Γιάννη!Ελα εδω να φτιαξουμε πολλους![]()
πολυ καλα του εκανες. απανω σουυυυ. καλα να περασετε κωσταραΚαλησπέρα Άρχοντες
Όπλα φυσίγγια μπαγαζια όλα απικο .buy.
Αύριο μετά την δουλεια
αναχωρώ από το ρημαδι -καμινι
με προορισμό τα Ανταριασμενα μου βουνά .victory..victory.
Εννοειτε ΑδερφέΚώστα όποτε μπορέσεις να έρθεις θα χαρώ να βρεθούμε φίλε
να πας ρε Κώστα δεν μπορεί να πάει ταβέρνα με άλλους τον έχουν μάθει πόσο τρώει και τον αποφεύγουν γιατί νηστικοί φεύγουνΚώστα όποτε μπορέσεις να έρθεις θα χαρώ να βρεθούμε φίλε
Αν δεν δουλευω μπορει να σας τιμησω παλικαρια μου καλαΣοβαρα λεω τωρα δευτερα η τριτη θα παω με τον Αργυρη η μερα δεν μας νοιαζει εαν μπορεις και θες ελα να το κανουμε τριο και αν θελει και καποιος αλλος το κανουμε και......ουζα ο καιρος προβλεπετε καλος.Αναμενω!!![]()
Θα ταράξουμε τα σουτζουκάκια στις Σαππες και στα περίχωρανα πας ρε Κώστα δεν μπορεί να πάει ταβέρνα με άλλους τον έχουν μάθει πόσο τρώει και τον αποφεύγουν γιατί νηστικοί φεύγουν![]()