Λες κ είσαι στην Ρωσία με τα χιόνια κ το baikal,
Ο γούνινος σκούφος σου λείπει..
Ο οπινελ στην ζώνη όλα τα λεφτά..
Είναι η αδυναμία μου βλέπεις..

Ο οπινελ στην ζώνη όλα τα λεφτά..

Λες κ είσαι στην Ρωσία με τα χιόνια κ το baikal,
Ο οπινελ στην ζώνη όλα τα λεφτά..Είναι η αδυναμία μου βλέπεις..
Τασο σε λιγο θα μας πεις και τι μαρκα φυσιγγια εχει στη φυσιγγιοθηκη...![]()
Οπωσς καταλαβες ο Τασος σε περασε ακτινογραφια...........asking..asking..asking.Ιανουάριος 2016. Τελικά το μόνο που χαλάει τη φωτο ....ειμαι εγω!![]()
![]()
Εκανα μεγενθυση γιατι δεν φαινόταν καλά στο κινητό η φωτο..Οπωσς καταλαβες ο Τασος σε περασε ακτινογραφια...........asking..asking..asking.![]()
Ανοιξα τρύπα Και πέρασα κορδονάκι .Βολεύει να τον έχεις ανοιχτό και στον καρπό, αλλα τελευταία περνάω το κορδόνι απο το ναυτικό της πουλιάστρας...Τασο δεν πιστεύω να σου ξέφυγε η πουλιάστρα ?Ο οπινελ στην ζώνη όλα τα λεφτά..
Rc4 #5. Εξαιρετικά και κάτω απο αυτές τις συνθήκες. Στην άκρη 1 μονόβολο, 1δραμιάρα, 2 mythos valle special. A! kai sporting φυσικά μιας και οι τσιχλες ήταν παρούσες.Φυσιγγογραφια όμως δεν κατάφερα να κάνω..
Χα Χα Χα όχι την πουλιαστρα δεν την πρόσεξα..Ανοιξα τρύπα Και πέρασα κορδονάκι .Βολεύει να τον έχεις ανοιχτό και στον καρπό, αλλα τελευταία περνάω το κορδόνι απο το ναυτικό της πουλιάστρας...Τασο δεν πιστεύω να σου ξέφυγε η πουλιάστρα ?
Μπράβο ρε Μήτσο, πόσο ζύγιζε ο λαγός; Περίπου είναι όσο και ο σκύλος ...
Γιωργη ο λαγος ηταν 3.200γρ......ξεντεριασμενος!!!Υπολογιζω 3500-3600 στο συνολο....Με φερμα μας βγηκαν 2 σχεδον ταυτοχρονα...!!Μπράβο ρε Μήτσο, πόσο ζύγιζε ο λαγός; Περίπου είναι όσο και ο σκύλος ...![]()
....Γιωργη ο λαγος ηταν 3.200γρ......ξεντεριασμενος!!!Υπολογιζω 3500-3600 στο συνολο....Με φερμα μας βγηκαν 2 σχεδον ταυτοχρονα...!!
Οχι Γιωργο ημουν με ενα ξαδερφο,τον 2ο τον χασαμε...Δεν πειραζει!!........
.... πες μου ότι ήσουν με τον Γιάννη και πήρατε από έναν ...
![]()
Μπράβο Δημήτρη καλοφαγοτος