Ασημακοπουλος Α2 Φθηνά κ καλά λάδια..Έχει και ενα σπρέι σιλικονης καλο..Και το κίτρινο μπουκαλάκι σε μορφή σταγόνας καλο επίσης..ΥΓ Μια και λες Χρήστο οτι το χρησιμοποιείς χρονια να πω οτι ειχα δει διαφήμιση σε ενα τεύχος της κυνηγεσιας του 1992.Νομιζω ειναι το μόνο ελληνικό λάδι για όπλα.Εγω δεν το εχω ψαξει και πολυ γιατι εδω και πολλα χρονια χρησιμοποιω το Α2 και ειμαι ευχαριστημενος.
Καλά που το αναφέρατε γιατί έχει πραγματικά καλη τιμη.Ασημακοπουλος Α2 Φθηνά κ καλά λάδια..Έχει και ενα σπρέι σιλικονης καλο..Και το κίτρινο μπουκαλάκι σε μορφή σταγόνας καλο επίσης..ΥΓ Μια και λες Χρήστο οτι το χρησιμοποιείς χρονια να πω οτι ειχα δει διαφήμιση σε ενα τεύχος της κυνηγεσιας του 1992.Νομιζω ειναι το μόνο ελληνικό λάδι για όπλα.
Ναι έχει περιέργεια μυρωδιά αλλά ωραία..Αρωματικό..Το βάζω πάνω μου αντί για ΑΧΕ..Αυτό το Α2 νομίζω το είχαμε πάρει και εμείς παλιά, αλλά έχει περίεργη μυρωδιά αν δεν κάνω λάθος...;;;
Είναι αυτό που λένε βάλε λάδι κι έλα βράδυΝαι έχει περιέργεια μυρωδιά αλλά ωραία..Αρωματικό..Το βάζω πάνω μου αντί για ΑΧΕ..
Είναι αυτό που λένε βάλε λάδι κι έλα βράδυ
Το μαύρο αν δεν κάνω λάθος είναι για το εσωτερικό της κανης πρέπει να γράφει πάνω nitro solved το πορτοκαλί το πλακέ είναι για συντήρηση.Μήπως γνωρίζει κανείς πια είναι η διάφορα ανάμεσα στο μαύρο κ το πορτοκαλί πλακέ μπουκαλάκι λαδιού της hoppes?
Κωνσταντινε δεν ειναι nitro solved..πηγα αποθηκη vα το δω κ γράφει τα εξής:lubricating oil with weatherguard.Το μαύρο αν δεν κάνω λάθος είναι για το εσωτερικό της κανης πρέπει να γράφει πάνω nitro solved το πορτοκαλί το πλακέ είναι για συντήρηση.
Συντήρησης είναι και αυτό και από αυτά που γράφει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.Κωνσταντινε δεν ειναι nitro solved..πηγα αποθηκη vα το δω κ γράφει τα εξής:lubricating oil with weatherguard.
Επισης γραφει απο πισω foul weather protection for firearmsΣυντήρησης είναι και αυτό και από αυτά που γράφει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.
Πλήρης προστασία από τον καιρό για οπλα,είναι καλά λάδια και το γρασο τους επίσης το χρησιμοποιουσα για τα τσοκ τώρα βάζω της briley.Επισης γραφει απο πισω foul weather protection for firearms
Κωνσταντίνε σε υπερευχαριστω!!Κανεις και για μεταφραστής!!Πλήρης προστασία από τον καιρό για οπλα,είναι καλά λάδια και το γρασο τους επίσης το χρησιμοποιουσα για τα τσοκ τώρα βάζω της briley.
Τίποτα φίλε Τάσο δεν χρειάζεται να ευχαριστεις,γιαυτό είμαστε εδώ το παρέα κι μας ανταλλαγή γνωμεων,γνώσεων,δοκιμών και να κάνουμε κουβέντα, Το γουστάρω πολύ το forum μας και επειδή είμαι και μακριά είναι μια παρηγοριά για μένα,μαθαίνω για τα κυνηγια της χώρας μου τα φυσιγγια και πολλά άλλα. Και το κυριότερο μιλάω με ανθρώπους που κουβαλάει την ίδια τρέλα με μενα,όσο για τα αγγλικά τα βασικά ξέρω. Συγνώμη για το .offΚωνσταντίνε σε υπερευχαριστω!!Κανεις και για μεταφραστής!!