Τι ακριβώς θέλεις να καθαρίσεις;παιδιά προτείνετε κάποιο degreaser όχι απαραίτητα προιον από κυνηγομάγαζα π.χ degreaser που έχουν συνεργεία αυτοκινήτων ας πούμε αλλά να μην επηρεάζει τα μέταλλα των όπλων μας
Αν βαριέσαι το διάβασμα :καθάρισμα από λάδια και γράσσο σε σπείρωμα των εξωτερικών τσοκ και της κάννης και ίσως σκανδαλοθήκη αν δεν είναι τόσο ισχυρά τα χημικά
Μια χαρά το παλεύει ο κυρ-Νίκος...έχει βέβαια και την βοήθεια του γιού του Κώστα τώρα...πολύ καλό έχω στοκ 2 από αυτά
ο Νίκος στα Πατήσια το παλεύει μόνος του ακόμα;;;;;;
να σαι καλά ΓιώργοΜια χαρά το παλεύει ο κυρ-Νίκος...έχει βέβαια και την βοήθεια του γιού του Κώστα τώρα...
(και φέρνει ακόμα τα c7 της kalco και τα champion του κ.Μακρή από την Δράμα)
Στη Δαυλεια με -8 βαθμούς πάγωσε ο μηχανισμός αδρανείας του 687 και έριχνε μόνο την πρώτη. Την ίδια στιγμή στο Καλλιδρομο απέναντι πάγωσε η σκανδαλοθηκη μιας urica.Για δίκαννο δεν έχω ακούσει ποτέ παρόμοιο πρόβλημα.
Δεν τον απαγόρεψαν τον καπακλή???.seveys.Μου έγινε μάθημα από τότε κ μόλις υπάρχει υποψία τέτοιου καιρού,πλύσιμο με βενζίνη και ξερή τελείως η καραμπίνα. Να περνάνε οι καπακληδες ένα με το χωμα και συ να έχεις μία...
Η σκανδαλοθηκη είναι φτιαγμένη ώστε να λειτουργει και αλαδωτη.ξερή τελείως η καραμπίνα
Γιωργο εμεις στο Δ σε τετοιες συνθηκες χρησιμοποιουμε λαδι για ψηκτικη χρηση (oχι ειδικο για οπλα). Δεν παγωνει μεχρι -40. Απο τοτε δεν ειχαμε προβλημα με κανενα οπλο. Βεβαια ο απολυτος καθαρισμος απο αλλα λαδια επιβαλλεται.Σε παγετό με -16 και 9 μποφόρ βοριά με χιόνι, βάλε πόσο θα ήταν η φαινομενική θερμοκρασία στο ανθρώπινο σώμα, μου έγινε η καραμπίνα σταλακτίτης και έριχνε μόνο μία. Για δίκαννο δεν έχω ακούσει ποτέ παρόμοιο πρόβλημα. Πολύ πιθανόν όμως να παγώνει και σε αυτά ο μηχανισμός αν έχει λάδια, νερά και μούργα.
Τι σόι λαδι είναι αυτό;λαδι για ψηκτικη χρηση
Γιαννη θα ρωτησω και θα σου πω καθοτι το λαδι αυτο υπαρχει σε 4λιτρο στην καλυβα και προερχεται απο μεγαλυτερη συσκευασια. Δεν πρεπει να ειναι ακριβο.Τι σόι λαδι είναι αυτό;
Για βάλε κανένα λινκ.
Ρώτα αν γίνεται γιατί έχει ενδιαφέρον.Γιαννη θα ρωτησω και θα σου πω καθοτι το λαδι αυτο υπαρχει σε 4λιτρο στην καλυβα και προερχεται απο μεγαλυτερη συσκευασια. Δεν πρεπει να ειναι ακριβο.
Με το ίδιο, αυτά είναι καθαρισμου και συντήρησης, εκτος αν λέει κάτι άλλο.Εχω πάρει ενα λάδι beretta, με αυτο μπορω να καθαρίζω την κάνη εσωτερικά και το κλείστρο , εξωτερικά με τι την καθαρίζουμε?