Οτιδήποτε μη τοξικότο θέμα είναι ότι ενώ στο σάιτ το εχει...δεν το έχει ,το περιμένειΘα σου αρεσει το brunox καθαρισμου Γιαννη
Το δουλευω χρονια
Καλη οσμη και αριστη δουλεια κατ εμενα
Κ γιατί να μην αγοράσεις κανονικό λινέλαιο κάπου στα 8€προσέξτε λίγο τα προιόντα που έχω σε κόκκινο πλαίσιο !
View attachment 41551
View attachment 41553
View attachment 41554
Φιλε δεν ξερω να σου πω εαν ειναι τοξικοΟτιδήποτε μη τοξικότο θέμα είναι ότι ενώ στο σάιτ το εχει...δεν το έχει ,το περιμένει
Ballistol: έχω δει χονδρέμπορο χημικών να τηγανίζει μπριζόλα σε Ballistol Universal (γενικής χρήσεως) και μετά να κάθεται και να την τρώει!Κ γιατί να μην αγοράσεις κανονικό λινέλαιο κάπου στα 8€
Το κερί άλλη φάσησε στεγνό...όπλο το κάνεις αδιάβροχο Σιν τη γυαλαδατο ballistol ψεκάσει το στο ξύλο.... καλύτερο από λινέλαιο
Έχω ψεκάσει με αυτό κ την πλαστική θήκη της Μπράουν....μπιμπελό
Η δόση κάνει το δηλητήριο.Ballistol: έχω δει χονδρέμπορο χημικών να τηγανίζει μπριζόλα σε Ballistol Universal (γενικής χρήσεως) και μετά να κάθεται και να την τρώει!
Έχει οσμή,αλλά όχι πολυ έντονη, θα σου είναι ανεκτο πιστευω.......Σήμερα πήρα ένα rem oil.. είχα παλαιότερα ένα..δεν θυμάμαι εάν μυρίζει η όχι..θα φανεί..
Το πήρα 15 ευρώ. View attachment 40860
Εμενα που θυμίζει κανελαΈχει οσμή,αλλά όχι πολυ έντονη, θα σου είναι ανεκτο πιστευω.......
Και θα μείνεις ευχαριστημένος, την κάνει καλά την δουλειά του.....
Εμένα δεν με ενοχλουν οι μυρωδιές από τα σπρέι....
Αλλά αυτό G96 κάθε φορά που το χρησιμοποιώ μου έρχεται να τρέξω στο περιπτερο για.....bubbaloo.......
Είναι αρώματα αυτά για κυνηγούς???
Σε λίγο που μου τελειώνει το str8 θα βάλω από αυτό ααααααααχαχαχαχαχα
To χειρότερο από όσα δοκίμασα είναι το beretta σε μπλε χρώμα σπρει...μιλάμε...ανυπόφορη μυρωδιά...Έχει οσμή,αλλά όχι πολυ έντονη, θα σου είναι ανεκτο πιστευω.......
Και θα μείνεις ευχαριστημένος, την κάνει καλά την δουλειά του.....
Εμένα δεν με ενοχλουν οι μυρωδιές από τα σπρέι....
Αλλά αυτό G96 κάθε φορά που το χρησιμοποιώ μου έρχεται να τρέξω στο περιπτερο για.....bubbaloo.......
Είναι αρώματα αυτά για κυνηγούς???
Σε λίγο που μου τελειώνει το str8 θα βάλω από αυτό ααααααααχαχαχαχαχα
Αμε!Καλησπέρα!. Μου τελείωσε το λάδι λίπανσης (Hoppe's 9) και επειδή δεν ξέρω εάν θα βρώ το ίδιο, έχετε κάποια πρόταση?
Γι αυτό θέλω να πάρω από το ίδιο, επειδή είναι εξαιρετικό!. Την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα ήταν το μακρυνό1980 όταν το είχα αγοράσει στην Βοστώνη, και από τότε βάζω το ίδιο το οποίο το αγόραζα από την Αθήνα, και σήμερα που πήγα να βάλω είδα ότι είχε λίγο και δεν έφτασε!.Επισης
ballistol
napier
g96
browning legia
brunox gun care και lub&cor
singer
rem oil
Το singer, το brunox lub&cor και το rem oil δεν τα εχω δοκιμασει. Τα αλλα τα προτεινω
ΥΓ Το hoppe's 9 που ειχες ειναι εξαιρετικο
(οποιδηποτε λαδακι sae10w δε θα κανει και ζημια)
20 χρόνια αυτό χρησιμοποιώ.rem oil
O Καλκατζάκος το έχει. Το είχα πάρει παλιότερα.Καλησπέρα!. Μου τελείωσε το λάδι λίπανσης (Hoppe's 9) και επειδή δεν ξέρω εάν θα βρώ το ίδιο, έχετε κάποια πρόταση?
Αρχ-λαδι ειναι μετά,αμά σκουριάζειβάλε αλτις...θα φάνε τα μυρμήγκια όλη την υγρασία20 χρόνια αυτό χρησιμοποιώ.
Λάδι είναι, τίποτα το ιδιαίτερο.
Σε βροχή σκουριάζει το όπλο και με αυτό.