Για καθαρισμό δεν νομίζω αλλά για λίπανση σε κινητά μέρη γιατί όχι;View attachment 51596View attachment 51597
Κανει αυτό το λαδι για τη ραπτομηχανή μου;.... Τη μπενελα;... Εχω βέβαια το εργοστασιακο απλα το βρηκα και ειπα να ρωτήσω
Εγώ θα το έβαζα.View attachment 51596View attachment 51597
Κανει αυτό το λαδι για τη ραπτομηχανή μου;.... Τη μπενελα;... Εχω βέβαια το εργοστασιακο απλα το βρηκα και ειπα να ρωτήσω
Πού το βρήκες αυτό?Πόσο?View attachment 51596View attachment 51597
στο ντουλαπι του πατρικου μου..2,5 ευρω γραφει επανω....γιατι;...ειναι φθηνο;Πού το βρήκες αυτό?Πόσο?
Όχι, είναι καλό.στο ντουλαπι του πατρικου μου..2,5 ευρω γραφει επανω....γιατι;...ειναι φθηνο;
View attachment 51596View attachment 51597
Ο πεταλούδας κ ο Μπάμπης ο σουγιας;Τα λάδια του ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ φαίνεται να αξίζουν τα λεφτά τους. Αν βρεις το μπλε (SUPER), γράφει "και για πυροβόλα όπλα" πάρτο, κόστος 2,5 - 3 ευρώ, δες εδώ. Εγώ το χρησιμοποιώ σχεδό παντού - μόλις λάδωσα έναν μεντεσέ σε μεταλλικό παράθυρο.
Οταν κανει μειον 20 πινω τσίπουρο στο τζάκι κ ψηνω μπριζολες..Αν πηγαινεις για κυνηγι με -20 ψαχτο λιγο παραπανω.
Βάλτο ρε συ .. μη μασάς ... τι να πάθει το εργαλείο ...Αυτό επειδή είναι λαδι για τη ραπτομηχανή που είχαμε πρέπει να είναι ψιλο.. Διότι αναγράφει για μηχανές υψηλής ταχύτητας... Ερωτηση... Με τη ταχύτητα κάνει επαναφορά η βελόνα της ραπτομηχανής κ με τι ταχύτητα το κλείστρο του οπλου;... Ελα @gvp9000... Τροφη για σκεψη