Και στη περιοχη της ευρυτανιας προς τη μερια της αρτας απο οπου ειναι η μητερα μου εχουν εμφανιστει λυκοι....
.buy buy..buy buy..buy buy.
Θελετε ελατα,σεκογιες,πευκα,ποταμια,λιμνες στα νησια σας;Θελετε μαρμοτες,βιδρες,πουμα,μυρμηγκοφαγους,τουκαν,ανακοντα στα νησια σας;Αμολυστε 10 λυκους και ξενιασατε!!!.buy buy..buy buy..buy buy.
Θα είχα πάει από ανακοπή έτσι και έσκαγε στο καρτέρι....
Οχι ρε Δημήτρη, σκιαχτηκα...Ενα θηρίο κυκλοφορούσε περυσι το φθινόπωρο στα μερη μου οταν ήμουν πανω το Φθινόπωρο.
Τον βρήκαν στον δρομο εμα βραδυ με ενα αγροτικό και τρόμαξαν.Θηρίο!
Για 2 μέρες το ξημέρωμα ,τους είχα διπλα μου να ουρλιάζουν .Ο ένας δεν ήταν πανω απο 100μ.
Την μια μέρα μαλιστα ουρλιαζαν μεχρι της 8.Πήρα τηλ.ενα φιλαρακι που ειχε ζώα και του ειχαν φαει εκεινες τις μέρες 16 γίδια !
Μετά απο 1 μήνα το θηρίο το βρήκαν ψόφιο .
Αν δεν είχε τάσεις κοπροφαγίας παίζει να την γλυτώναμε, γιατί ένα ψιλό θα μας έπιανε όσο να είναιΟχι ρε Δημήτρη, σκιαχτηκα...
Θα είχα φύγει την ίδια ώρα, στο καρτέρι παω να ηρεμήσω οχι να πάθω ανακοπή
Κι αν μιλάμε για ορίτζιναλ λύκους και οχι υβρίδια νομίζω δεν ήσουν 100% ασφαλής
Δεν ξέρω ρε Σπύρο ,αλλά επειδή κυνηγάω παντα μόνος εκει πάνω τόσα χρόνια τώρα ,μπορώ να πω οτι εχω εξοικειωθεί και δεν βαζω ποτέ τίποτα κακό στο μυαλό μου Μου λένε συνέχεια όλοι για αρκούδες και λύκους,επειδή ειμαι μόνος αλλά δεν.......Οχι ρε Δημήτρη, σκιαχτηκα...
Θα είχα φύγει την ίδια ώρα, στο καρτέρι παω να ηρεμήσω οχι να πάθω ανακοπή
Κι αν μιλάμε για ορίτζιναλ λύκους και οχι υβρίδια νομίζω δεν ήσουν 100% ασφαλής
Δεν ξέρω ρε Σπύρο ,αλλά επειδή κυνηγάω παντα μόνος εκει πάνω τόσα χρόνια τώρα ,μπορώ να πω οτι εχω εξοικειωθεί και δεν βαζω ποτέ τίποτα κακό στο μυαλό μου Μου λένε συνέχεια όλοι για αρκούδες και λύκους,επειδή ειμαι μόνος αλλά δεν.......
Δεν ειναι θεμα ουτε μαγκιάς ουτε τίποτα..Απλά τους ρωτάω ,"εχουν φαει πολλούς οι λύκοι και οι αρκούδες ;"
Εξαίρεση ενας ταχυδρόμος που φαγώθηκε αρχές της δεκαετίας του 60 ,χειμώνα με χιόνια.
Βέβαια όταν πρώτη μέρα ακουσα τα ουρλιαχτά και ήταν ακόμη νύχτα και βρισκομουν μόνος σε ελατόδασος ,όχι οτι φοβήηκα αλλά μπορώ να πω ότι έννοιωσα ικανοποίηση και δέος που τους έννοιωσα τόσο κοντά.
Ε.......είχες και κάτι τις στα χέρια σου για την κακία την ώρα .shoot.Δεν ξέρω ρε Σπύρο ,αλλά επειδή κυνηγάω παντα μόνος εκει πάνω τόσα χρόνια τώρα ,μπορώ να πω οτι εχω εξοικειωθεί και δεν βαζω ποτέ τίποτα κακό στο μυαλό μου Μου λένε συνέχεια όλοι για αρκούδες και λύκους,επειδή ειμαι μόνος αλλά δεν.......
Δεν ειναι θεμα ουτε μαγκιάς ουτε τίποτα..Απλά τους ρωτάω ,"εχουν φαει πολλούς οι λύκοι και οι αρκούδες ;"
Εξαίρεση ενας ταχυδρόμος που φαγώθηκε αρχές της δεκαετίας του 60 ,χειμώνα με χιόνια.
Βέβαια όταν πρώτη μέρα ακουσα τα ουρλιαχτά και ήταν ακόμη νύχτα και βρισκομουν μόνος σε ελατόδασος ,όχι οτι φοβήηκα αλλά μπορώ να πω ότι έννοιωσα ικανοποίηση και δέος που τους έννοιωσα τόσο κοντά.
Ε ναι ρε φίλε.Οπως και να το κανεις εχουμε κι ένα ρημάδι τουφέκι μαζίΕ.......είχες και κάτι τις στα χέρια σου για την κακία την ώρα .shoot.
Εχεις καλό εργαλείο. ...goose gun.Ε ναι ρε φίλε.Οπως και να το κανεις εχουμε κι ένα ρημάδι τουφέκι μαζί
.Ομως δεν ξέρω μήπως δεν σκοτώνει .....
Είναι πολύ καλό το συναίσθημα που σε διακατέχει, γενικότερα ειναι υγεία να μην βάζεις άσχημα πράγματα με το μυαλό σου και να νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου.Δεν ξέρω ρε Σπύρο ,αλλά επειδή κυνηγάω παντα μόνος εκει πάνω τόσα χρόνια τώρα ,μπορώ να πω οτι εχω εξοικειωθεί και δεν βαζω ποτέ τίποτα κακό στο μυαλό μου Μου λένε συνέχεια όλοι για αρκούδες και λύκους,επειδή ειμαι μόνος αλλά δεν.......