Πες μας και τι φυσίγγια είχες μέσα στο ντουφέκιΒέβαια όταν πρώτη μέρα ακουσα τα ουρλιαχτά και ήταν ακόμη νύχτα και βρισκομουν μόνος σε ελατόδασος ,όχι οτι φοβήηκα αλλά μπορώ να πω ότι έννοιωσα ικανοποίηση και δέος που τους έννοιωσα τόσο κοντά.
Πες μας και τι φυσίγγια είχες μέσα στο ντουφέκιΒέβαια όταν πρώτη μέρα ακουσα τα ουρλιαχτά και ήταν ακόμη νύχτα και βρισκομουν μόνος σε ελατόδασος ,όχι οτι φοβήηκα αλλά μπορώ να πω ότι έννοιωσα ικανοποίηση και δέος που τους έννοιωσα τόσο κοντά.
Για φάσσες ήμουν,αλλά στο γιλέκο υπάρχουν παντα 2 μονόβολα και 3 9βολα.Πες μας και τι φυσίγγια είχες μέσα στο ντουφέκι
Δημήτρη ποτέ μην λες ποτέ3. Και κυριότερο, δεν εχει κανενα νόημα γιατί ποτέ δεν θα μας την πέσει ο λύκος οπότε δεν θα χρειαστει .
Το "αγέλη " όμως ειναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση Κώστα και κάτω απο ορισμένης καιρικές συνθήκες , συνήθως.....Δημήτρη ποτέ μην λες ποτέ
Αν βρεθεί κάποιος σε αγέλη 10-20 λυκων
οι οποίοι είναι πεινασμένοι
δεν ξέρεις ποια θα είναι η αντίδραση τους
Να μην μας διαφεύγει ότι τα λυκομορφα που σουλατσαρουν στην ύπαιθρο
έχω και μια δόση από άγριοσκυλα
και είναι εξοικειωμένα στην ανθρώπινη παρουσία
Εκτός και αν έχει benelli με 18.3 και δεν......Ε ναι ρε φίλε.Οπως και να το κανεις εχουμε κι ένα ρημάδι τουφέκι μαζί
.Ομως δεν ξέρω μήπως δεν σκοτώνει .....
Ενα glock 19αριΓια φάσσες ήμουν,αλλά στο γιλέκο υπάρχουν παντα 2 μονόβολα και 3 9βολα.
Μ αυτα που κανω εκει πάνω ,το πιο απαραιτητο ειναι οι φωτοβολίδες για να με βρουν αν χρειαστεί.Ενα glock 19αρι
Μια ρουκέτα rbg
Και 2 κρότου λάμψης
Εδω με 5αρια κρατησα στα 25 μ γουρουνάκι 40κιλά.Ο λυκος ειναι σαν σκυλος κ οχι ιδιαιτερα μεγαλος με οχταρια να τον ριξεις θα πεση .
Μμμμμ.... Δεν νομίζω.... Συγνώμη αλλά εγώ αν είχα οχταρια θα την έκανα με οχταρια.... Εκτός αν ήταν στα 2 μέτρα... Χαχαχα....Ο λυκος ειναι σαν σκυλος κ οχι ιδιαιτερα μεγαλος με οχταρια να τον ριξεις θα πεση .
Ποια κοκκινοσκουφίτσα ωρέ , εδω οι λύκοι φάγανε όλα τα κατσίκια της Λύκα .....buy.
Τι περίμεναν αφού έβαλαν τη Λυκα να φυλάει τα πρόβατα...Ποια κοκκινοσκουφίτσα ωρέ , εδω οι λύκοι φάγανε όλα τα κατσίκια της Λύκα .....buy.
Λες να την πηραν χαμπάρι απ το όνομα ;