Λυκος αποκλειεται...Λεγεται οτι εχει εξαφανιστει απο την Ελλαδα.buy buy....Μαλλον καποιο κοτοπουλο ειναιΣημερα που πηγα για φασσες πετυχα κι αυτη τη ποδαρα, το παπουτσι ειναι 43 νουμερο παντως
Λυκος αποκλειεται...Λεγεται οτι εχει εξαφανιστει απο την Ελλαδα.buy buy....Μαλλον καποιο κοτοπουλο ειναιΣημερα που πηγα για φασσες πετυχα κι αυτη τη ποδαρα, το παπουτσι ειναι 43 νουμερο παντως
Μα καλά και αυτός αντί να μαζέψει το σκυλί του κάθεται και τραβάει βίντεο το λύκο και το σκυλάκι να τρέχει γύρω γύρω.
Κ στη Μεσσηνία μεγάλη αύξηση πιστεύω ότι έχουν την τελευταία τριετία... είχα από παιδάκι να ακούσω τόσα πολλά κάθε σούρουπο ακόμα κ στα ημιορεινα...Κάτι διαφορετικό να πω...
Με πήρε πριν από λίγο ο πατέρας μου από κάτω(Ορεινή Ηλεία) και μου είπε ότι έχουν αυξηθεί πολύ τα τσακάλια.Χθες βράδυ σκούζανε κοντά στο σπίτι και υπάρχουν φοβίες από τους εναπομείναντες ντόπιους. Οι κτηνοτρόφοι έχουν μεγάλο πρόβλημα!!! όσα ζωντανά ξεκόβουν από τα υπόλοιπα και τους σκύλους,δεν τη γλυτώνουν με τίποτα.
Μου φαίνεται ότι τα απογεύματα οταν πάω κάτω,θα ασχολούμαι με το καρτέρι τους,όπως κάναμε πιο παλιά που είχαν πρωτοεμφανιστεί..
Κάτι διαφορετικό να πω...
Με πήρε πριν από λίγο ο πατέρας μου από κάτω(Ορεινή Ηλεία) και μου είπε ότι έχουν αυξηθεί πολύ τα τσακάλια.Χθες βράδυ σκούζανε κοντά στο σπίτι και υπάρχουν φοβίες από τους εναπομείναντες ντόπιους. Οι κτηνοτρόφοι έχουν μεγάλο πρόβλημα!!! όσα ζωντανά ξεκόβουν από τα υπόλοιπα και τους σκύλους,δεν τη γλυτώνουν με τίποτα.
Μου φαίνεται ότι τα απογεύματα οταν πάω κάτω,θα ασχολούμαι με το καρτέρι τους,όπως κάναμε πιο παλιά που είχαν πρωτοεμφανιστεί..
Σοβαρότατο το πρόβλημα παιδιά και η πολιτεία παρόλη τη δημοσιότητα και τις καταγγελίες συνεχίζει να μην ασχολείται με το σοβαρότατο αυτό θεμα...σε λίγο θα μπουν στα σπίτια μας....πέρισυ 500 μέτρα από το σπίτι καλοκαιρακι ειχα βγει για περπατημα στο σουρουπο και με πλησιασαν 2 στα 30 μέτρα....την έκανα με ελαφρα....λίγες μέρες μετά εμφανίστηκαν στα 50 μέτρα από το σπίτι μου έξω από την περίφραξη του γείτονα και χαζεύανε τα πρόβατα του 4 το μεσημέρι .... το σπίτι μου να πω ότι είναι σχεδόν στο κέντρο του χωριού μόλις 10 χλμ από τα Γιάννενα...
Κ στη Μεσσηνία μεγάλη αύξηση πιστεύω ότι έχουν την τελευταία τριετία... είχα από παιδάκι να ακούσω τόσα πολλά κάθε σούρουπο ακόμα κ στα ημιορεινα...
Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση που σε απογευματινο τσιχλας έπεφταν οι τουφεκιες βροχή κ αυτά πλησιαζαν τόσο που είχα ανησύχησει για το σκύλο μου...
Και εδώ είναι πολλά εδώ και χρόνια. Ειδικά κοντά στις λίμνες και στους τριγύρω βάλτους. Σε εμάς είναι άκακα και φοβητσιάρικα. Μια φορά μου έβγαλε ένα ο Ζίκο και το κυνήγησε. Πάντως όταν είσαι στον βάλτο για απογευματινό και αρχίζει η συναυλία τους γίνεται πολύ μυστηριώδες το περιβάλλον. Σκέτη απόλαυση...Μεγαλη αυξηση σε πολλες περιοχες στην χωρα, με απηλητικες διαθεσεις κ αλλαγη στην συμπεριφορα . Δεν θα πω ποιος ευθυνεται , συγουρα το ανθρωπινο χερι εχει κανει την δουλεια του οταν παρεμβαινει στην φυση....!!!
Πατριδα ειναι τσακαλια η αγριοσκυλα ?Κάτι διαφορετικό να πω...
Αποστόλη είναι στραβαδια αλλά από ότι διαβάζω, είναι πιο επικίνδυνα τελικά γιατί δεν φοβούνται τον άνθρωπο με αποτέλεσμα να πλησιάζουν σε κοντινές αποστάσεις. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει.Όλα αυτά δεν είναι λιυκοι. Ο κανονικός λύκος μυρίζει άνθρωπο και εξαφανίζεται. Ειναι μοναχικος.
Αυτα τα λυκομορφα είναι τελειως στραβάδια.
Γιαννη εννοείται ότι δεν έχουν μπεσαΑποστόλη είναι στραβαδια αλλά από ότι διαβάζω, είναι πιο επικίνδυνα τελικά γιατί δεν φοβούνται τον άνθρωπο με αποτέλεσμα να πλησιάζουν σε κοντινές αποστάσεις. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει.
Κ στη Μεσσηνία μεγάλη αύξηση πιστεύω ότι έχουν την τελευταία τριετία... είχα από παιδάκι να ακούσω τόσα πολλά κάθε σούρουπο ακόμα κ στα ημιορεινα...
Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση που σε απογευματινο τσιχλας έπεφταν οι τουφεκιες βροχή κ αυτά πλησιαζαν τόσο που είχα ανησύχησει για το σκύλο μου...