Πρίν τος Γκουμαίους!Που περιπου...,απο οτι καταλαβα απο μυνηματα ανεβαινεις Φωκιδα..απο Βαρνακοβα και πανω εχει αρκετους..
Πρίν τος Γκουμαίους!Που περιπου...,απο οτι καταλαβα απο μυνηματα ανεβαινεις Φωκιδα..απο Βαρνακοβα και πανω εχει αρκετους..
Λυκοπουλα τώρα? Τέτοια εποχή? Μήπως ήταν τσακάλια? Έχει γεμίσει και από αυτά.Σήμερα καθώς πήγαινα για κυνήγι, συνάντησα δύο λυκόπουλα!
Λύκοι ήσαν! Μου είπαν ότι έχει γεμίσει η περιοχή από δαύτους!Λυκοπουλα τώρα? Τέτοια εποχή? Μήπως ήταν τσακάλια? Έχει γεμίσει και από αυτά.
Tι σου κάνει εντύπωση για τα λυκόπουλα ; εδώ άνθισαν οι κερασιές Νοέμβρη μήνα.Λυκοπουλα τώρα? Τέτοια εποχή? Μήπως ήταν τσακάλια? Έχει γεμίσει και από αυτά.
Του Αλεξ37 μοιάζει.Τι πατημασια ειναι ?View attachment 82464
Με τακούνια η χωρίς?Του Αλεξ37 μοιάζει.
Έχει νύχια μπροστά αλλά θα μπορούσε να είναι και από μεγαλόσωμο σκύλο..... ακολουθεί κάποια άλλα πατήματα; Ζαρκάδι ή γουρούνι;Τι πατημασια ειναι ?View attachment 82464
Αφού ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ οι άθλιοι ''επιστήμονες'' του Αρκτούρου λένε ότι πανελλαδικώς παραμένουν 700-1000 λύκοι!!Οι γείτονες μας Ιταλοί επέτρεψαν το κυνήγι του για περιορισμένο αριθμό...
Στην Γαλλία είναι ένα βήμα πριν από αυτό.
Οι Σκανδιναβικές χώρες τον κυνηγάνε, πάντα υπό αυστηρό καθεστώς.
Εμείς ακόμα εδώ τον θεωρούμε ολιγάριθμο. Μάλλον δεν είμαστε καλοί στα μαθηματικά.
Τι πατημασια ειναι ?View attachment 82464
3 Αποδαυτους γονατισαν μοσχαρι 250 κιλα αναβρα μεριαΛύκου είναι
Εαν αυτοι ειναι επιστημονες τοτε και εγω ειμαι ο ΟμπαμαΑφού ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ οι άθλιοι ''επιστήμονες'' του Αρκτούρου λένε ότι πανελλαδικώς παραμένουν 700-1000 λύκοι!!
3 Αποδαυτους γονατισαν μοσχαρι 250 κιλα αναβρα μερια
Χαιρετίσματα στην Μισέλ.Εαν αυτοι ειναι επιστημονες τοτε και εγω ειμαι ο Ομπαμα
Νικο πεσ μου κατι στην πατριδα μας που γινεται με προγραμμα και νομιμα και απο εμενα οτι θεςΗ άποψη μου είναι ότι θα έπρεπε ανα περιοχή να αφαιρούνται κάποια άτομα με νόμιμο τρόπο πάντα.
Η εκμετάλλευση,η αισχροκέρδεια ,η φτωχοποίησηΝικο πεσ μου κατι στην πατριδα μας που γινεται με προγραμμα και νομιμα και απο εμενα οτι θες
ΘεόςΤου Αλεξ37 μοιάζει.