Με πέταλαΜε τακούνια η χωρίς?
Λύκος με πέταλα
Με πέταλαΜε τακούνια η χωρίς?
Τι να σου πω ότι έχεις άδικο, δίκιο έχεις, στα θέματα φύση ,διαχείρηση, περιβάλλον, είμαστε πολύ μεγάλο μ……..οΝικο πεσ μου κατι στην πατριδα μας που γινεται με προγραμμα και νομιμα και απο εμενα οτι θες
Καλώς τα δεχτήκατεhttps://www.ihunt.gr/lykos-sti-monemvasia-video/ Τώρα και στα μέρη μας. Μάλιστα....
Με την ξεραηλα και την αναβροχιά που έχουμε εμείς εδώ κάτω δεν τούς βλέπω να ξαναβλεπουν Γιορτές....Καλώς τα δεχτήκατε
Ήρθαν για τα Χριστούγεννα
Είναι άραγε λυκάνθρωπος;Του Αλεξ37 μοιάζει.
Από τι έχω μάθει έχει /έχουν φαγωθεί και κάποια σκυλιά σε αυλές σπιτιών στα προάστια της Χαλκίδας στον δρόμο που την ενώνει προς το Μουρίκι .
Δυστυχώς τα χρόνια πέρασαν και η απραξία το έκανε γενικό φαινόμενο στην επικράτεια.Η ΚΣΕ έχει εισπρακτικό χαρακτήρα, επιστημονικές ομελέτες και καμιόνια δικηγόρων ξεκόκκαλιζουν το ταμείο χωρίς αποτέλεσμα,από την άλλη τα κυνηγετικά περιοδικά που στήθηκαν από "μεράκι"για να "συμβάλουν" στην οικογένεια έχουν γίνει άσυλο για κάθε ματαιόδοξο πυροβολημένο που γράφει για να γράφει.Κανενας δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ για τα πραγματικά προβλήματα,πόσο μάλλον για τις καρκινογενέσεις.Φτασαμε με πολλή δουλειά από όλους η εικόνα ενός σκοτωμένου και κατακρεουργημενου σκύλου να μην συγκινεί κανέναν, γιατί? Γιατί είναι κυνηγετικό σκυλί. Είναι απλά ένα σκυλί δολοφόνος ενός μεγαλύτερου διποδου δολοφόνου και τίποτα άλλο.Ο θάνατος του απλά θα "σώσει" ζωές άλλων πιο ευαίσθητων ζώων.Κανενα επιστημονικό άρθρο, καμία συνέντευξη απο κτηνιάτρους,καμία πρόταση αποφυγής τέτοιων καταστάσεων.Τονοι χαρτιού και μελάνης για άρτους και θεάματα μόνο,τόνοι διαφημιστικής σάλτσας.Γραφω τι βιώνω και βλέπω εγώ,ένας απλός κυνηγός.Ως κυνηγός όμως έχω έρθει σε επαφή με το πρόβλημα αυτό.Γνωριζω ότι έχει αλλάξει συνήθειες αυτό τα αρπακτικό γιατί το ζωικό κεφάλαιο της κτηνοτροφίας έχει μειωθεί και οι εγκαταστάσεις είναι πιο σοβαρές από τους πέντε τσίγκους που ήταν παλιά.Ο πληθυσμός τους έχει ξεφύγει και τα σκυλιά έχουν μπεί στο διαιτολόγιο του μίας και τα ζαρκάδια κ.α έχουν εκτοπιστεί από τα ορεινά.Εχω δεί Γάλλους να βάζουν κομμάτι ύφασμα από φορεμένα ρούχα στο κολάρο του σκύλου.Εχω δεί Ρώσσους να ψεκάζουν λίγο με κολόνια την ουρά του,έχω δει Καυκασιανους να κατουράνε τα κολάρα των σκύλων τους.Τα είδα με τα μάτια μου γιατί ήμουν εκεί.Δούλεψαν όλα τα παραπάνω.Γιατι όμως?Γιατί ο λύκος ΔΕΝ είναι άτρωτος.Γνωριζει ότι ο μόνος θηρευτής του είναι ο άνθρωπος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην έρχεται σε επαφή.Γνωριζει πριν από εμάς πόσοι ήμαστε,την κατάσταση της υγείας μας,πόσα σκυλιά έχουμε και ποιες είναι οι θέσεις-πορειες μας.Θα κινηθεί αναλόγως και θα αρπάξει τον αδύναμο.Κανοντας όμως τον σκύλο "άνθρωπο" θα βάλει πάνω από όλο την ασφάλεια την δική του και της αγέλης του από την πείνα του.Δεν είναι καθόλου ριψοκίνδυνο ζώο και δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοιες περίεργες καταστάσεις.Δεν έχει την εμπειρία ακόμα.Το πλεονέκτημα το έχουμε ακόμα ΕΜΕΙΣ.
Αλέξανδρε,πιστεύεις ότι είναι καθαρόαιμοι λύκοι όλοι ή υπάρχουν και υβρίδια;Δυστυχώς τα χρόνια πέρασαν και η απραξία το έκανε γενικό φαινόμενο στην επικράτεια.Η ΚΣΕ έχει εισπρακτικό χαρακτήρα, επιστημονικές ομελέτες και καμιόνια δικηγόρων ξεκόκκαλιζουν το ταμείο χωρίς αποτέλεσμα,από την άλλη τα κυνηγετικά περιοδικά που στήθηκαν από "μεράκι"για να "συμβάλουν" στην οικογένεια έχουν γίνει άσυλο για κάθε ματαιόδοξο πυροβολημένο που γράφει για να γράφει.Κανενας δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ για τα πραγματικά προβλήματα,πόσο μάλλον για τις καρκινογενέσεις.Φτασαμε με πολλή δουλειά από όλους η εικόνα ενός σκοτωμένου και κατακρεουργημενου σκύλου να μην συγκινεί κανέναν, γιατί? Γιατί είναι κυνηγετικό σκυλί. Είναι απλά ένα σκυλί δολοφόνος ενός μεγαλύτερου διποδου δολοφόνου και τίποτα άλλο.Ο θάνατος του απλά θα "σώσει" ζωές άλλων πιο ευαίσθητων ζών.Κανενα επιστημονικό άρθρο, καμία συνέντευξη απο κτηνιάτρους,καμία πρόταση αποφυγής τέτοιων καταστάσεων.Τονοι χαρτιού και μελάνης για άρτους και θεάματα μόνο,τόνοι διαφημιστικής σάλτσας.Γραφω τι βιώνω και βλέπω εγώ,ένας απλός κυνηγός.Ως κυνηγός όμως έχω έρθει σε επαφή με το πρόβλημα αυτό.Γνωριζω ότι έχει αλλάξει συνήθειες αυτό τα αρπακτικό γιατί το ζωικό κεφάλαιο της κτηνοτροφίας έχει μειωθεί και οι εγκαταστάσεις είναι πιο σοβαρές από τους πέντε τσίγκους που ήταν παλιά.Ο πληθυσμός τους έχει ξεφύγει και τα σκυλιά έχουν μπεί στο διαιτολόγιο του μίας και τα ζαρκάδια κ.α έχουν εκτοπιστεί από τα ορεινά.Εχω δεί Γάλλους να βάζουν κομμάτι ύφασμα από φορεμένα ρούχα στο κολάρο του σκύλου.Εχω δεί Ρώσσους να ψεκάζουν λίγο με κολόνια την ουρά του,έχω δει Καυκασιανους να κατουράνε τα κολάρα των σκύλων τους.Τα είδα με τα μάτια μου γιατί ήμουν εκεί.Δούλεψαν όλα τα παραπάνω.Γιατι όμως?Γιατί ο λύκος ΔΕΝ είναι άτρωτος.Γνωριζει ότι ο μόνος θηρευτής του είναι ο άνθρωπος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην έρχεται σε επαφή.Γνωριζει πριν από εμάς πόσοι ήμαστε,την κατάσταση της υγείας μας,πόσα σκυλιά έχουμε και ποιες είναι οι θέσεις-πορειες μας.Θα κινηθεί αναλόγως και θα αρπάξει τον αδύναμο.Κανοντας όμως τον σκύλο "άνθρωπο" θα βάλει πάνω από όλο την ασφάλεια την δική του και της αγέλης του από την πείνα του.Δεν είναι καθόλου ριψοκίνδυνο ζώο και δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοιες περίεργες καταστάσεις.Δεν έχει την εμπειρία ακόμα.Το πλεονέκτημα το έχουμε ακόμα ΕΜΕΙΣ.
Αλεξ τα είπες όλα respect!Δυστυχώς τα χρόνια πέρασαν και η απραξία το έκανε γενικό φαινόμενο στην επικράτεια.Η ΚΣΕ έχει εισπρακτικό χαρακτήρα, επιστημονικές ομελέτες και καμιόνια δικηγόρων ξεκόκκαλιζουν το ταμείο χωρίς αποτέλεσμα,από την άλλη τα κυνηγετικά περιοδικά που στήθηκαν από "μεράκι"για να "συμβάλουν" στην οικογένεια έχουν γίνει άσυλο για κάθε ματαιόδοξο πυροβολημένο που γράφει για να γράφει.Κανενας δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ για τα πραγματικά προβλήματα,πόσο μάλλον για τις καρκινογενέσεις.Φτασαμε με πολλή δουλειά από όλους η εικόνα ενός σκοτωμένου και κατακρεουργημενου σκύλου να μην συγκινεί κανέναν, γιατί? Γιατί είναι κυνηγετικό σκυλί. Είναι απλά ένα σκυλί δολοφόνος ενός μεγαλύτερου διποδου δολοφόνου και τίποτα άλλο.Ο θάνατος του απλά θα "σώσει" ζωές άλλων πιο ευαίσθητων ζών.Κανενα επιστημονικό άρθρο, καμία συνέντευξη απο κτηνιάτρους,καμία πρόταση αποφυγής τέτοιων καταστάσεων.Τονοι χαρτιού και μελάνης για άρτους και θεάματα μόνο,τόνοι διαφημιστικής σάλτσας.Γραφω τι βιώνω και βλέπω εγώ,ένας απλός κυνηγός.Ως κυνηγός όμως έχω έρθει σε επαφή με το πρόβλημα αυτό.Γνωριζω ότι έχει αλλάξει συνήθειες αυτό τα αρπακτικό γιατί το ζωικό κεφάλαιο της κτηνοτροφίας έχει μειωθεί και οι εγκαταστάσεις είναι πιο σοβαρές από τους πέντε τσίγκους που ήταν παλιά.Ο πληθυσμός τους έχει ξεφύγει και τα σκυλιά έχουν μπεί στο διαιτολόγιο του μίας και τα ζαρκάδια κ.α έχουν εκτοπιστεί από τα ορεινά.Εχω δεί Γάλλους να βάζουν κομμάτι ύφασμα από φορεμένα ρούχα στο κολάρο του σκύλου.Εχω δεί Ρώσσους να ψεκάζουν λίγο με κολόνια την ουρά του,έχω δει Καυκασιανους να κατουράνε τα κολάρα των σκύλων τους.Τα είδα με τα μάτια μου γιατί ήμουν εκεί.Δούλεψαν όλα τα παραπάνω.Γιατι όμως?Γιατί ο λύκος ΔΕΝ είναι άτρωτος.Γνωριζει ότι ο μόνος θηρευτής του είναι ο άνθρωπος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην έρχεται σε επαφή.Γνωριζει πριν από εμάς πόσοι ήμαστε,την κατάσταση της υγείας μας,πόσα σκυλιά έχουμε και ποιες είναι οι θέσεις-πορειες μας.Θα κινηθεί αναλόγως και θα αρπάξει τον αδύναμο.Κανοντας όμως τον σκύλο "άνθρωπο" θα βάλει πάνω από όλο την ασφάλεια την δική του και της αγέλης του από την πείνα του.Δεν είναι καθόλου ριψοκίνδυνο ζώο και δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοιες περίεργες καταστάσεις.Δεν έχει την εμπειρία ακόμα.Το πλεονέκτημα το έχουμε ακόμα ΕΜΕΙΣ.
Το 1999 φαντάρος στην 6η ΕΜΑ είδα γκρίζο λύκο όπως ο Σιβηρικός στο Μπέλες 87 κιλών..Αργοτερα είδα σε χωριό του Καρπενησίου τον καφέ λύκο.Πριν 5-6 χρόνια οδηγώ ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Άστρους Τρίπολης και πριν πέσω για Τεγέα βλέπω αυτό που αποκαλούν πολλοί στις περιοχές αυτές το λυκοτσακαλο.Ουτε λύκος... ούτε τσακάλι.Ξερω καλά τι λέω μιας και τα τσακάλια στην περιοχή της Αρκαδίας τα έχουμε κατοικίδια.Οσο έψαξα μετά από αυτό το συμβάν να βρώ τα υποείδη του λύκου τίποτα δεν έμοιαζε με αυτό.Μιλαμε για ένα ζώο 30-40 κιλών με αχνές πιφες (βούλες) και καθόλου κουβέρτα στην πλάτη.Αλέξανδρε,πιστεύεις ότι είναι καθαρόαιμοι λύκοι όλοι ή υπάρχουν και υβρίδια;
Επιβεβαιωνω!Προσφατα ειδα στην τακα λυκοτσακαλαΤο 1999 φαντάρος στην 6η ΕΜΑ είδα γκρίζο λύκο όπως ο Σιβηρικός στο Μπέλες 87 κιλών..Αργοτερα είδα σε χωριό του Καρπενησίου τον καφέ λύκο.Πριν 5-6 χρόνια οδηγώ ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Άστρους Τρίπολης και πριν πέσω για Τεγέα βλέπω αυτό που αποκαλούν πολλοί στις περιοχές αυτές το λυκοτσακαλο.Ουτε λύκος... ούτε τσακάλι.Ξερω καλά τι λέω μιας και τα τσακάλια στην περιοχή της Αρκαδίας τα έχουμε κατοικίδια.Οσο έψαξα μετά από αυτό το συμβάν να βρώ τα υποείδη του λύκου τίποτα δεν έμοιαζε με αυτό.Μιλαμε για ένα ζώο 30-40 κιλών με αχνές πιφες (βούλες) και καθόλου κουβέρτα στην πλάτη.
Θηρία όπως λές,είχα δει πρίν αρκετά χρόνια, στα Βαρδούσια.Το 1999 φαντάρος στην 6η ΕΜΑ είδα γκρίζο λύκο όπως ο Σιβηρικός στο Μπέλες 87 κιλών..Αργοτερα είδα σε χωριό του Καρπενησίου τον καφέ λύκο.Πριν 5-6 χρόνια οδηγώ ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Άστρους Τρίπολης και πριν πέσω για Τεγέα βλέπω αυτό που αποκαλούν πολλοί στις περιοχές αυτές το λυκοτσακαλο.Ουτε λύκος... ούτε τσακάλι.Ξερω καλά τι λέω μιας και τα τσακάλια στην περιοχή της Αρκαδίας τα έχουμε κατοικίδια.Οσο έψαξα μετά από αυτό το συμβάν να βρώ τα υποείδη του λύκου τίποτα δεν έμοιαζε με αυτό.Μιλαμε για ένα ζώο 30-40 κιλών με αχνές πιφες (βούλες) και καθόλου κουβέρτα στην πλάτη.