Μάλλινη τάπα

Eιναι σιγουρο αυτο??Για Ελλαδα μιλαμε....sarcastic.
Tάσο υπάρχουν δικλύδες ασφαλείας της παραγωγής.
Iso 9001 διασφάλισης όμοιας παραγωγικής διαδικασίας για όλατα προιοντα ωστε να βγούνε ίδια με ακρίβεια.
iso 4000 για το περιβάλλον κτλ]
Στα φυσίγγια υπάρχει και η cip.
Το αν ακολουθείται 100% αλλουνου παπά ευαγγέλιο για τα ελληνικά. Υπάρχουν και εισαγωγής που πάλι πληρούν προδιαγραφές.
Οπως και να το κάνεις δεν είναι το ίδιο. Για κάθε κανόνα βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Αρκετα ακριβα αλλα παρα πολυ καλα τα μαλλινοταπα της nsi στα 34 και 36γραμμαρια....απο τις 20 αυγουστου στα τρυγονια και τον χειμωνα σε μπεκατσα το 34αρι και το 36αρι για φασσα στην μια καννη απο το δικαννο με παρα πολυ καλα αποτελεσματα....
Μαλινοταπα από το site του Τουρη αλλά από ότι βλέπω οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα.

ENGLISH CLASSIC B.F. 30/12/1
http://www.touris.eu/product/3431/english-classic-b.f.-30121-

SPECIAL GAME 32/12/2
http://www.touris.eu/product/1873/special-game-32122-

SUPER FELT 34/12/3
http://www.touris.eu/product/1874/super-felt-34123-

MASTER HP 36/12/3
http://www.touris.eu/product/3547/master-hp-36123-
Το 34αρι το χρησιμοποιω εδω και 3-4 χρονια τον αυγουστο στα τρυγονια και για μπεκατσα τον χειμωνα στην μια καννη τρομερο φυσιγγι το 36αρι περυσι πρωτη χρονια το δοκιμασα σε φασσα και μεχρι τα 30 μετρα τα πουλια ηταν λες και τα χτυπαγε ρευμα, λιγο πιο μακρυα πολλα φτερα και τραυματισμενα πουλια...Αν και ακριβα πιστευω αξιζουν τα λεφτα τους!!!Σε δικαννο με 3* τα χρησιμοποιουσα στην μια καννη...

Αρκετα ακριβα αλλα παρα πολυ καλα τα μαλλινοταπα της nsi στα 34 και 36γραμμαρια....απο τις 20 αυγουστου στα τρυγονια και τον χειμωνα σε μπεκατσα το 34αρι και το 36αρι για φασσα στην μια καννη απο το δικαννο με παρα πολυ καλα αποτελεσματα....

Το 34αρι το χρησιμοποιω εδω και 3-4 χρονια τον αυγουστο στα τρυγονια και για μπεκατσα τον χειμωνα στην μια καννη τρομερο φυσιγγι το 36αρι περυσι πρωτη χρονια το δοκιμασα σε φασσα και μεχρι τα 30 μετρα τα πουλια ηταν λες και τα χτυπαγε ρευμα, λιγο πιο μακρυα πολλα φτερα και τραυματισμενα πουλια...Αν και ακριβα πιστευω αξιζουν τα λεφτα τους!!!Σε δικαννο με 3* τα χρησιμοποιουσα στην μια καννη...
Γεια σου Βαγγέλη, εγώ είχα κατασταλαξει σε δύο το superfelt και το coturnice για την πέρδικα ως πρώτο φυσίγγι. Κανένα παράπονο ποτέ από τα δύο και σε μακρινές αποστάσεις . Είχα δοκιμάσει και άλλα αλλά δεν μου εκατσαν όπως το παραδοσιακό του Δορκα και το golden wing το χάρτινο σε 36γρ. Το 36αρι τής nsi ποιο εννοείς το κίτρινο διαφανές percorso ? Αυτό το δοκιμασα πρόπερσι και μου άφησε αναμεικτες εντυπώσεις (για με πάντα) δεν κάνει τα σκοτωματα του felt και του coturnice.

Γεια σου Βαγγέλη, εγώ είχα κατασταλαξει σε δύο το superfelt και το coturnice για την πέρδικα ως πρώτο φυσίγγι. Κανένα παράπονο ποτέ από τα δύο και σε μακρινές αποστάσεις . Είχα δοκιμάσει και άλλα αλλά δεν μου εκατσαν όπως το παραδοσιακό του Δορκα και το golden wing το χάρτινο σε 36γρ. Το 36αρι τής nsi ποιο εννοείς το κίτρινο διαφανές percorso ? Αυτό το δοκιμασα πρόπερσι και μου άφησε αναμεικτες εντυπώσεις (για με πάντα) δεν κάνει τα σκοτωματα του felt και του coturnice.
Οχι το μαυρο το master hp....το coturnice δεν το εχω δοκιμασει

Οχι το μαυρο το master hp....το coturnice δεν το εχω δοκιμασει
Αυτό δεν το ξέρω ευχαριστώ, για το coturnice ότι και να πω θα ναι λίγο τώρα με τις πρόσφατες αλλαγές που έκανε η nsi δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι στην απόδοση του αλλά μπροστά του δεν έβαζα άλλο μαλινοταπο μακράν ότι καλύτερο για μένα.

παιδια μηπως ξερετε καμμια προσφορα στο φυσιγγι του δορκα στο 2001 παραδοσιακο? στα 8 ευρω τα βρισκω εγω ,θελω για ποσοτητα.

Απ'οτι φενεται οι Γάλλοι έχουν λεφτά. 20 € το Mygra στη Γαλλία όταν η τιμή του που το είδα προχθές εδώ στο νησί ήταν 13€.

Γιαννη ισως να πονταρουν στο γεγονός οτι οι Γάλλοι ειναι απο τους πιο φανατικους μπεκατσαδες,οποτε το φυσιγγι θα το παρουν....

Μπορειτε να μου προτεινετε μαλλινοταπο σε 8αρι 32-34 κ 6αρι 34-36gr για μπεκατσα κ φασσα-λαγο αντιστοιχα;
Υπαρχει καμια δοκιμη απο τα feltro 32-34gr;
Μανόλη θα σου γράψω για αυτά που έχω χρησιμοποιήσει χρόνια στη μπεκατσα και έχω μείνει ευχαριστημένος. Δορκας 2001 παραδοσιακό (32 γρ) και Mygra becaccia. Το 2001 είναι αν θυμάμαι καλά στα 10€ και το Mygra στα 13€ . Οι τιμές αυτές είναι εδώ Κέρκυρα.
Και με τα δύο σε διάφορα όπλα με 5* και 4* αστέρια σε τσοκαρισμα τα πουλιά έπεφταν καθαρά και ακαριαία.

Μανόλη θα σου γράψω για αυτά που έχω χρησιμοποιήσει χρόνια στη μπεκατσα και έχω μείνει ευχαριστημένος. Δορκας 2001 παραδοσιακό (32 γρ) και Mygra becaccia. Το 2001 είναι αν θυμάμαι καλά στα 10€ και το Mygra στα 13€ . Οι τιμές αυτές είναι εδώ Κέρκυρα.
Και με τα δύο σε διάφορα όπλα με 5* και 4* αστέρια σε τσοκαρισμα τα πουλιά έπεφταν καθαρά και ακαριαία.
Σ' ευχαριστω πολυ Γιαννη

Μανωλη Εγώ θα σου πρότεινα το tricolor....
Το 34αρη με mb36 και το 36αρη με mb32 !
Δεν ξέρω βέβαια αν βγάζει σε ψιλά νούμερα :)
Αυτο το tricolor ποτε δε το χωνεψα.αντίθετα το super felt που λεει ο Νίκος παραπανω τεράστιο φυσιγγι οπως και το feltro το 34 αλλα μ αυτα που κανει ο ναυπλιωτης δεν ξερω αν εχει πειράξει και αυτο.φέτος δεν το εριξα

Back