Δώσε μια φωτογραφία φωτοβολίδα να θαυμάσουμε.. ρελιαστρο να υποθέσω; thinkΑυτην την σηνταγη την γεμησα με κετσε σαντουητς με φελο στην μεση και οπου τουφεκουσα κατεβενε ο αρχαγγελος μιχαηλ
Δώσε μια φωτογραφία φωτοβολίδα να θαυμάσουμε.. ρελιαστρο να υποθέσω; thinkΑυτην την σηνταγη την γεμησα με κετσε σαντουητς με φελο στην μεση και οπου τουφεκουσα κατεβενε ο αρχαγγελος μιχαηλ
Μαλλον σε μενα θα πεσει ο κληρος...Στο τρυγονι δεν το εχω δοκιμασει,αλλα περδικα ,φασσα καιει πολυ!( το percoso με μαλινη δεν το εχω δοκιμασει)
Την δοση την ξερετε ομως
2 gr ... ???? + Cx2000 ???Αυτην την σηνταγη την γεμησα με κετσε σαντουητς με φελο στην μεση και οπου τουφεκουσα κατεβενε ο αρχαγγελος μιχαηλ
Νο8 σε δίκανο με σταθερό τσοκ 3*στην κάτω κανη για πολλά χρόνια έβαζα μόνο αυτό.....αν 13+€ετσουζε για 1κουτι το χρόνο τα άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά τουΑν και λιγο ακριβο θα το δοκιμασω να δω τι λεει, στο τρυγονι πρωτα και μετα στη φασσα
Το percorso με μαλλινη ταπα δεν το εχει δοκιμασει κανεις; με συγκεντρωτηρα ξερω ειναι πολυ καλο
Είχα ξαναγράψει γιαυτο το φυσιγγι κάπου εδώ ποιό παλιά, το δοκίμασα πρόπερσι στην πέρδικα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αλλά δεν μ'άρεσε προσωπικά ,αλλά για κάποιον άλλο ίσως δουλέψει.Στο τρυγονι δεν το εχω δοκιμασει,αλλα περδικα ,φασσα καιει πολυ!( το percoso με μαλινη δεν το εχω δοκιμασει)
Το έχω ξαναγράψει, σε κλειστά καρτέρια φασσα με 4* δεν το αλλάζω. Και ο πατέρας μου που το έριξε με το ποζε πήρε μακρινά πουλιά με τη φουλ κανη. Το θεμα είναι ότι σταμάτησε η παραγωγή του οπότε στοκαρα φέτος που το είχε βγάλει σε προσφορά ο σαλαπατας.Το percorso με μαλλινη ταπα δεν το εχει δοκιμασει κανεις; με συγκεντρωτηρα ξερω ειναι πολυ καλο
8ευρω τα είχε τα ειχε σαλαπατας τατελευταία 3 κουτιά τα είχα παρει ΕγώΠοσο το πηρες με την προσφορα?τι νουμερο τα εριξες?
8 ευρώ όπως είπε και ο Πάνος... Σε νούμερο 6 τα έχω ρίξει.Ποσο το πηρες με την προσφορα?τι νουμερο τα εριξες?
1,95χ34 ισπανικα ολα2 gr ... ???? + Cx2000 ???
Ούτε εγώ έχω δει αισθητές διαφορές, με τσοκ 1* (full) με το μονόκαννο Baikal, που είχα κάνει κάποιες δοκιμές με διάφορα φυσίγγια του εμπορίου. Με άλλα όπλα και τσοκ δεν έχω κάνει δοκιμές, αφού γενικά δεν χρησιμοποιώ φυσίγγια με μάλλινη ή μισόταπα, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά ...Καλημερα κ χρονια πολλα στην ομορφη παρεα! Η Παναγια μαζι μας!
Ερωτηση: ποια η διαφορα σε θεμα συγκεντρωσεις μεταξυ μαληνοταπας, συγκετρωτηρα κ πλαστικης μεσοταπας σε θεμα συγκεντρωσης!
Πιτσιρικας που γεμιζα μονος μου, δεν εβρισκα εσθητες διαφορες στο θεμα συγκεντρωσης μεταξυ ταπας κ συγκεντρωτηρα, υποψην οτι οι δοκιμες γινοτουσαν με το 1*
Μεχρι 18.5,που την εχω δοκιμασει,μονο με χαρτονακι overpowder,δεν ειδα κανένα προβλημα.Ομοιως και σε αυλους σχετικα στενους. 18.2 - 18.3