Πολύ δυσκολοΥπάρχουν φυσίγγια εμπορίου με μάλλινη τάπα και όχι πλαστική μεσόταπα;
Σου ειπε την αληθεια!Το ασχημο ειναι οτι τα φυσιγγια ακομα κ με πλαστικη μεσοταπα ειναι 1,5 εως 2€ ακρβωτερα, ιδιας μαρκας ιδιας γομωσεις! Σε ερωτηση σε μαγαζατορα της Αθηνας γιατι αυτο; μου ειπε γιατι δεν εχουν καταναλωση!think
http://fantomoutdoors.gr/index.php?route=product/product&path=20_87_188&product_id=1075Υπάρχουν φυσίγγια εμπορίου με μάλλινη τάπα και όχι πλαστική μεσόταπα;
Κετσε Νικολη δεν νομίζω όλα αυτά γεμιζονται με την diana.Υπάρχουν φυσίγγια της NSI με feltro (κετσες)
Το rottweil tappe είχα δοκιμάσει στον 18.4 (686s) το πήγαινε καλά με ξερή ανάκρουση.Μεχρι 18.5,που την εχω δοκιμασει,μονο με χαρτονακι overpowder,δεν ειδα κανένα προβλημα.
Θες να σφαξω ενα super felt να δουμε τι εχει?Η Diana είναι χαρτοπολτος το feltro είναι κετσες.
Δεν νομίζω η NSI να γράφει feltro και να έχει μέσα Diana για νομικούς λόγους.
Τα ίδια είναι feltro,fiber, felt απλά ονομασία diana είναι και τα lambro feltro λέγονται αλλά το ίδιο είναι με υλικά της nobel sport.Η Diana είναι χαρτοπολτος το feltro είναι κετσες.
Δεν νομίζω η NSI να γράφει feltro και να έχει μέσα Diana για νομικούς λόγους.
Αν έχεις χρόνο, ναι.Θες να σφαξω ενα super felt να δουμε τι εχει?
Θα τα δοκιμασω Δευτερα και θα σου πω, τα Λαμπρο feltro αν θυμαμαι καλα εχουν πλαστικη ταπουλα πισω και κετσε οχι πεπιεσμενο χαρτιΠω πω με χάλασε η NSI
Χαρτί βλέπω
Και τα δύο χαρτάκια ήταν πάνω από την πυρίτιδα Άλεξ;
Για τις αγορές που προορίζεται πχ Άγγλους όσο πιό πολύ παραδοσιακό υλικό έχει (χαρτάκια κλπ) τόσο πιό αρεστό είναι χωρίς καθόλου πλαστικό .Πω πω με χάλασε η NSI
Χαρτί βλέπω