Μην ανησυχείς εσύ παλικάρι...Εμείς αγόρι από που θα βρούμε κανένα τέτοιο σακούλι?
"'Εχουσιν γνώσιν οι φύλακες"...
Μην ανησυχείς εσύ παλικάρι...Εμείς αγόρι από που θα βρούμε κανένα τέτοιο σακούλι?
H diana κατευθείαν πάνω στο μπαρούτι έχει αρκετή διαφυγή αερίων .Παλιά τόκανα με καλά αποτελέσματα αλλά .........έβαζα +10% μπαρούτι απ'αυτό που έβαζα σε κανονικό πλαστικό βύσμα (1.40 -1.55 με DIANA).Ωραία πράματα Κων/νε!!!
Αν παραμερίσεις το έξτρα κόστος και την μπελαλίδικη διαδικασία γόμωσης...Σε διάφορους συνδυασμούς με φελλό, χαρτόταπα ή και διπλή μαλλινόταπα, βγάζεις φυσιγγάκια σπεσιαλ...
Στα θετικά της γνήσιας μαλλινόταπας, σε σχέση με τις τάπες τύπου diana, είναι ότι μπορεί να προσφέρει άριστη έμφραξη ακόμα και σε αυλούς 18,7-18,8 χωρίς την ανάγκη πλαστικού εμφρακτήρα επί της πυρίτιδας...
Όπως τις βλέπω, πρέπει να είναι στεγνές...όχι λιπασμένες...
Εεε... αφού είναι κούτσουρο βρε Λάμπη...H diana κατευθείαν πάνω στο μπαρούτι έχει αρκετή διαφυγή αερίων .Παλιά τόκανα με καλά αποτελέσματα αλλά .........έβαζα +10% μπαρούτι απ'αυτό που έβαζα σε κανονικό πλαστικό βύσμα (1.40 -1.55 με DIANA).
Μάλλινη φαίνεται...Καλημερα παιδια! Αυτη η ταπα που δειχνει η φωτο ειναι μαλλινη ή τυπου diana?https://m.imgur.com/a/gvD5umR
Μαλινο είναιΚαλημερα παιδια! Αυτη η ταπα που δειχνει η φωτο ειναι μαλλινη ή τυπου diana?https://m.imgur.com/a/gvD5umR
Ευχαριστω παιδια! Ειναι απο ενα παλιο φυσιγγι Sellier & Bellot που εχει ενας φιλος μου καβα!!Μαλινο είναι
Μήπως εννοεί Νικολή το δισκίο που βάζουμε για το ρέλιασμα?Η CIP ορίζει τις διαστάσεις της μάλλινης τάπας, μίνιμουμ 18.1mm, νορμαλ 18.3mm, μάξιμουμ 18.5mm.
Ο δίσκος, χάρτινος εμφρακτήρας 18.1mm.
Διερωτώμαι, ο μικρότερος χάρτινος εμφρακτήρας προκαλεί καλύτερη διαστολή της μάλλινης;
Έχω διαβάσει για το πίτουρο έχω δει βιντεάκια και εκτός αυτού ο παππούς μου πριν από πολλά χρόνια μου έλεγε ότι όταν κυνηγούσανε παπιά στη λίμνη των Ιωαννίνων χρησιμοποιούσαν πίτουρο όχι από ανάγκη αλλά επειδή έβγαζε καλύτερες μακρύνες ντουφέκιες........ Θα ήθελα να μου απαντήσουν όσοι ασχολούνται με αυτού του είδους τη γόμωση σε κάποια ερωτήματα που έχω! Η βυσματωση αυτού του τύπου ονομάζεται χωροδικτυωση και έχει σαν πλεονέκτημα ότι βγαίνοντας το πίτουρο από την κανη του όπλου διαλύεται αμέσως και δεν εμβολίζει τα σκάγια και για αυτό προκύπτει το καλύτερο βλητικό αποτέλεσμα....... Εκεί που μπερδεύονται τα πράγματα είναι ότι η χωροδικτυωση γεμιζεται τοποθετώντας την πυρίτιδα και επάνω της απ' ευθείας το πίτουρο και έπειτα χαρτονακι η κουβέτ η χάρτινη κούπα και μετά τα σκάγια! Παρόλα αυτά κάποιοι τοποθετούν την πιτυρίδα μετά χαρτονακι η κουβέντα και μετά το πίτουρο μετά χαρτονακι και μετά τα σκάγια ........ Είναι κάτι πολύ διαφορετικό πιστεύω και θα ήθελα τις γνώμες και τις εμπειρίες σας!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Εγω δεν το εχω παθει ποτε αυτο ισως που εβαζα χοντρα πιτουρα οχι ψιλα
Ναι, έχεις δίκιο.Μήπως εννοεί Νικολή το δισκίο που βάζουμε για το ρέλιασμα?
Έχω διαβάσει για το πίτουρο έχω δει βιντεάκια και εκτός αυτού ο παππούς μου πριν από πολλά χρόνια μου έλεγε ότι όταν κυνηγούσανε παπιά στη λίμνη των Ιωαννίνων χρησιμοποιούσαν πίτουρο όχι από ανάγκη αλλά επειδή έβγαζε καλύτερες μακρύνες ντουφέκιες........ Θα ήθελα να μου απαντήσουν όσοι ασχολούνται με αυτού του είδους τη γόμωση σε κάποια ερωτήματα που έχω! Η βυσματωση αυτού του τύπου ονομάζεται χωροδικτυωση και έχει σαν πλεονέκτημα ότι βγαίνοντας το πίτουρο από την κανη του όπλου διαλύεται αμέσως και δεν εμβολίζει τα σκάγια και για αυτό προκύπτει το καλύτερο βλητικό αποτέλεσμα....... Εκεί που μπερδεύονται τα πράγματα είναι ότι η χωροδικτυωση γεμιζεται τοποθετώντας την πυρίτιδα και επάνω της απ' ευθείας το πίτουρο και έπειτα χαρτονακι η κουβέτ η χάρτινη κούπα και μετά τα σκάγια! Παρόλα αυτά κάποιοι τοποθετούν την πιτυρίδα μετά χαρτονακι η κουβέντα και μετά το πίτουρο μετά χαρτονακι και μετά τα σκάγια ........ Είναι κάτι πολύ διαφορετικό πιστεύω και θα ήθελα τις γνώμες και τις εμπειρίες σας!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σε κλείσιμο με ρελι στρογγυλό με δισκάκι μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία σε 32γραμμαρια π.χ. με granular η σε 34 με c7????? και αν ναι η δόση πιρυτιδας θα είναι όπως σε ένα νορμάλ σεταπ????? Αυτού του είδους η βυσματωση κάνει διάφορα στις πιέσεις που αναπτύσσονται?????Η χωροδυκτιωση ειναι για να ανεβασουμε την πρωοδευτηκοτητα της πυρητιδας και για αλους λογους που δεν θα καταλαβεις σε πολυ σπεσιιαλ γεμησματα το καλητερο ηεμξσμα με πυτουρο ειναι
Πυρητιδα
Φουστα απο βυσμα οχι κουβετ που ειναι φλατ
Πυτουρο
Φελος 4 χιλ
Σκαγια
Κλησιμο αστερι
Αν πρωσθεσεις και λυγο βρωμαλευρο γινεται θανατηφορο σε μακρηνες αποστασεις
Ναι στεγνες είναι Σπύρο, όπως λες λίγο μπελαλιδικη η διαδικασία αλλά αυτά είναι τα ωραία, προορισμός βέβαια κάνα περδικοφυσιγγο όταν αξιωθω είτε μόνες είτε σε μορφή sfs .Ωραία πράματα Κων/νε!!!
Αν παραμερίσεις το έξτρα κόστος και την μπελαλίδικη διαδικασία γόμωσης...Σε διάφορους συνδυασμούς με φελλό, χαρτόταπα ή και διπλή μαλλινόταπα, βγάζεις φυσιγγάκια σπεσιαλ...
Στα θετικά της γνήσιας μαλλινόταπας, σε σχέση με τις τάπες τύπου diana, είναι ότι μπορεί να προσφέρει άριστη έμφραξη ακόμα και σε αυλούς 18,7-18,8 χωρίς την ανάγκη πλαστικού εμφρακτήρα επί της πυρίτιδας...
Όπως τις βλέπω, πρέπει να είναι στεγνές...όχι λιπασμένες...
Καλημερα! Τι ειναι η μορφη sfs???Ναι στεγνες είναι Σπύρο, όπως λες λίγο μπελαλιδικη η διαδικασία αλλά αυτά είναι τα ωραία, προορισμός βέβαια κάνα περδικοφυσιγγο όταν αξιωθω είτε μόνες είτε σε μορφή sfs .